reklama
Jutro?? Ja myślałam, że juz dziś rano zatestujesz i czekałam [emoji27]Dzien dobry z rana zycze milego slonecznego wekendu u mnie slonca brak I @@@tez brak takze jak pojade na zakupy kupie jakiegos testa I machne moze jutro z rana jak.@@ dzis nie przyjdzie :-)
No to herbatka wypita wiec sie zbieram na zakupy bo mam dzis gosci I trzeba cos przyhotowac .
Pozdrwiam kazda kazda z Was z osobna
Hmm.. wykres wygląda dobrze.. może zatestuj jutro [emoji6]To mój dziś @nie ma
Ile dzisiaj dpo??
A u mnie jak niżej. Prawdopodobnie owu była wczoraj, bo bolą mnie sutki ale okaże się jutro, jeśli tempka wzrośnie. Nie zdążyłam mojego wykorzystać, myślicie, że dzisiaj jeszcze coś da?? Dzisiaj po 13 będziemy mieli godzinkę sami to coś to da??
Jasne, że działajcie ! @Spark mówiła, że zaszła po owu [emoji6] a nawet jak już to nic nie da to po 1 trochę przyjemności nie zaszkodzi a po 2 wcześniejsze plemniczki czekały [emoji16]
Mnie też bolą piersi.. raz mniej, raz mocniej i ja głupia się naczytałam, że to może być wina zbyt wysokiej prolaktyny i znowu myśle [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ketsurui
Fanka BB :)
judytka777
Dzien dobry.ale dzis pospalam.niedawno dopiero wstalam.A co tam wkoncu weekend
Mnie piersi pobolewaja i podbrzusze.wczoraj miałam już dużo sluzu ale podbarwiony krwią.dziś mam 11 dc i nic nie działamy bo moj ciagle robi remont,na rano do pracy a popołudniu już są dzieci.śpimy teraz w jednym pomieszczeniuOjjj nic chyba znowu z tego cyklu.w poniedziałek jedynie moj ma wolne to przydzialamy.będzie to 13 dc.fest
@MartaBarbaraWeronika , @Docia1975 trzymam kciuki za was.miłego dnia
Mnie piersi pobolewaja i podbrzusze.wczoraj miałam już dużo sluzu ale podbarwiony krwią.dziś mam 11 dc i nic nie działamy bo moj ciagle robi remont,na rano do pracy a popołudniu już są dzieci.śpimy teraz w jednym pomieszczeniuOjjj nic chyba znowu z tego cyklu.w poniedziałek jedynie moj ma wolne to przydzialamy.będzie to 13 dc.fest
ketsurui
Ile dzisiaj dpo??
A u mnie jak niżej. Prawdopodobnie owu była wczoraj, bo bolą mnie sutki ale okaże się jutro, jeśli tempka wzrośnie. Nie zdążyłam mojego wykorzystać, myślicie, że dzisiaj jeszcze coś da?? Dzisiaj po 13 będziemy mieli godzinkę sami to coś to da??
Ja jeszcze działałam [emoji12]
ketsurui
Dzien dobry z rana zycze milego slonecznego wekendu u mnie slonca brak I @@@tez brak takze jak pojade na zakupy kupie jakiegos testa I machne moze jutro z rana jak.@@ dzis nie przyjdzie :-)
No to herbatka wypita wiec sie zbieram na zakupy bo mam dzis gosci I trzeba cos przyhotowac .
Pozdrwiam kazda kazda z Was z osobna
Trzymam kciuki i czekam na dwie kreseczki [emoji3]
ketsurui
Witam się i ja [emoji3] u mnie pogoda do kitu, ale chociaż nie pada to umyję okna [emoji846]
Dziś 10dpo czyli mój ostatni. Tempka nie spadła, ale czuję brzuch, takie ćmienie miesiączkowe niestety [emoji853] także kolejny cykl przede mną
Dziś 10dpo czyli mój ostatni. Tempka nie spadła, ale czuję brzuch, takie ćmienie miesiączkowe niestety [emoji853] także kolejny cykl przede mną
Spark
Fajnie by było gdyby dzisiaj Wam się udało, troszkę krwi w sluzie często oznacza pęknięcie pęcherzyka i uwolnienie komórki jajowej... może dacie radę?Dzien dobry.ale dzis pospalam.niedawno dopiero wstalam.A co tam wkoncu weekend
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ketsurui
Dzien dobry.ale dzis pospalam.niedawno dopiero wstalam.A co tam wkoncu weekend
Widzisz jaka złośliwość [emoji853] mój w tym cyklu w płodne był wyjątkowo w chałupie, działaliśmy i nic z tego buuu
Zaczynam myśleć o poczęciu dziecka w kategoriach cudu [emoji12] jak to jest, że niektóre zachodzą tak od niechcenia, ech. Idę sprzątać...
reklama