reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzien dobry z rana zycze milego slonecznego wekendu u mnie slonca brak I @@@tez brak takze jak pojade na zakupy kupie jakiegos testa I machne moze jutro z rana jak.@@ dzis nie przyjdzie :-)
No to herbatka wypita wiec sie zbieram na zakupy bo mam dzis gosci I trzeba cos przyhotowac .
Pozdrwiam kazda kazda z Was z osobna :happy2:
Jutro?? Ja myślałam, że juz dziś rano zatestujesz i czekałam [emoji27]
Hmm.. wykres wygląda dobrze.. może zatestuj jutro [emoji6]
Ile dzisiaj dpo??

A u mnie jak niżej. Prawdopodobnie owu była wczoraj, bo bolą mnie sutki :) ale okaże się jutro, jeśli tempka wzrośnie. Nie zdążyłam mojego wykorzystać, myślicie, że dzisiaj jeszcze coś da?? Dzisiaj po 13 będziemy mieli godzinkę sami to coś to da??

1491636519-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jasne, że działajcie ! @Spark mówiła, że zaszła po owu [emoji6] a nawet jak już to nic nie da to po 1 trochę przyjemności nie zaszkodzi a po 2 wcześniejsze plemniczki czekały [emoji16]

Mnie też bolą piersi.. raz mniej, raz mocniej i ja głupia się naczytałam, że to może być wina zbyt wysokiej prolaktyny i znowu myśle [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry.ale dzis pospalam.niedawno dopiero wstalam.A co tam wkoncu weekend:)
Mnie piersi pobolewaja i podbrzusze.wczoraj miałam już dużo sluzu ale podbarwiony krwią.dziś mam 11 dc i nic nie działamy bo moj ciagle robi remont,na rano do pracy a popołudniu już są dzieci.śpimy teraz w jednym pomieszczeniu:(Ojjj nic chyba znowu z tego cyklu.w poniedziałek jedynie moj ma wolne to przydzialamy.będzie to 13 dc.fest:realmad:
@MartaBarbaraWeronika , @Docia1975 trzymam kciuki za was.miłego dnia

Ile dzisiaj dpo??

A u mnie jak niżej. Prawdopodobnie owu była wczoraj, bo bolą mnie sutki :) ale okaże się jutro, jeśli tempka wzrośnie. Nie zdążyłam mojego wykorzystać, myślicie, że dzisiaj jeszcze coś da?? Dzisiaj po 13 będziemy mieli godzinkę sami to coś to da??

1491636519-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja jeszcze działałam [emoji12]

Dzien dobry z rana zycze milego slonecznego wekendu u mnie slonca brak I @@@tez brak takze jak pojade na zakupy kupie jakiegos testa I machne moze jutro z rana jak.@@ dzis nie przyjdzie :-)
No to herbatka wypita wiec sie zbieram na zakupy bo mam dzis gosci I trzeba cos przyhotowac .
Pozdrwiam kazda kazda z Was z osobna :happy2:

Trzymam kciuki i czekam na dwie kreseczki [emoji3]

Dzien dobry.ale dzis pospalam.niedawno dopiero wstalam.A co tam wkoncu weekend:)
Mnie piersi pobolewaja i podbrzusze.wczoraj miałam już dużo sluzu ale podbarwiony krwią.dziś mam 11 dc i nic nie działamy bo moj ciagle robi remont,na rano do pracy a popołudniu już są dzieci.śpimy teraz w jednym pomieszczeniu:(Ojjj nic chyba znowu z tego cyklu.w poniedziałek jedynie moj ma wolne to przydzialamy.będzie to 13 dc.fest:realmad:
Fajnie by było gdyby dzisiaj Wam się udało, troszkę krwi w sluzie często oznacza pęknięcie pęcherzyka i uwolnienie komórki jajowej... może dacie radę? ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz jaka złośliwość [emoji853] mój w tym cyklu w płodne był wyjątkowo w chałupie, działaliśmy i nic z tego buuu
Zaczynam myśleć o poczęciu dziecka w kategoriach cudu [emoji12] jak to jest, że niektóre zachodzą tak od niechcenia, ech. Idę sprzątać...

reklama
Do góry