reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U rodzinnego betę? W Polsce? Wątpię... Tylko w laboratorium...

@mfifi04, bardzo mi przykro :(

@ketsurui, ile trwa Twoja lutealna??

A u mnie dziś taka sytuacja ;) czyli nadal cisza w temacie :)

1491547575-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
W de. Ja tu jeszcze się nie spotkałam żeby było gdzieś laboratorium tak jak w Polsce. Bo już dawno bym poszła.

reklama
Witam sie z rana ....
U mnie od rana znowu deszcz I pochmurno masakra normalnie jak ja nie lubie takiej przyglupawej pogody a na lepsza sie w najblizszych dniach nie zanosi :baffled:
@StorAnia piekne mangolie mi swoja mala ktora kupilam dwa lata temu nie udalo sie zachowac, nie wiem co sie stalo ale po przesadzeniu do ziemi uschla na dobre nie wiem dlaczego tak sie stalo :huh:
U mnie dziewczynki 2dzien nowego cyklu I @@@@brak wczoraj pare razy mocno zabolal mnie brzuch I jajniki juz myslalam ze lada chwila wrednota sie pokaze a tu dooopa I juz sie zaczynam denerwowac tym faktem by czasem ten moj cykl ktory mial trwac 28 dni nie przedluzyl sie jak u niektorej z Was :hmm::oo2: no nic nie bede swirowac poczekam jeszcze spokojnie dzisiaj moze akurat gdzies chwilowo zaginela po drodze ...

Zapomniałabym @StorAnia super działeczka :) i tyle drzewek i krzewów owocowych :) ja całe życie mieszkałam w bloku i marzyłam o działeczce :) ale od dwóch lat mieszkamy w szeregowcu i mam tam kawałeczek swojego ogródka wreszcie :) i oszalałam na punkcie kwiatków, krzewów i drzewek :D tylko miejsca już brak i mąż mnie goni ;)

Dziewczyny a ja mam stresa. Pomimo pięknych pozytywów mam obawy że coś jest nie tak. Nie mam żadnych objawów ciążowych,( chwilami podbrzusze boli jak na @,i troszke sutki bola przy dotknieciu)gdzie zawsze miałam. Trochę się boję że znów się skończy jak ostatnio. :sad: A termin do lekarza mam dopiero na 18.04.
Bety nie mam jak zrobić.
A nie możesz iść do innego lekarza?? Czemu nie możesz zrobić bety??

Witam sie z rana ....
U mnie od rana znowu deszcz I pochmurno masakra normalnie jak ja nie lubie takiej przyglupawej pogody a na lepsza sie w najblizszych dniach nie zanosi :baffled:
@StorAnia piekne mangolie mi swoja mala ktora kupilam dwa lata temu nie udalo sie zachowac, nie wiem co sie stalo ale po przesadzeniu do ziemi uschla na dobre nie wiem dlaczego tak sie stalo :huh:
U mnie dziewczynki 2dzien nowego cyklu I @@@@brak wczoraj pare razy mocno zabolal mnie brzuch I jajniki juz myslalam ze lada chwila wrednota sie pokaze a tu dooopa I juz sie zaczynam denerwowac tym faktem by czasem ten moj cykl ktory mial trwac 28 dni nie przedluzyl sie jak u niektorej z Was :hmm::oo2: no nic nie bede swirowac poczekam jeszcze spokojnie dzisiaj moze akurat gdzies chwilowo zaginela po drodze ...
Rób betę.

Witam sie z rana ....
Hmm jeśli jeszcze nie masz @ to nie jest 2 gi dzień nowego cyklu z tego co się orientuję. Cykl zaczyna się od @

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry