reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a ja mam stresa. Pomimo pięknych pozytywów mam obawy że coś jest nie tak. Nie mam żadnych objawów ciążowych,( chwilami podbrzusze boli jak na @,i troszke sutki bola przy dotknieciu)gdzie zawsze miałam. Trochę się boję że znów się skończy jak ostatnio. :sad: A termin do lekarza mam dopiero na 18.04.
Bety nie mam jak zrobić.
Iza idz do lekarza i na recepcji powiedz, że zapłacisz za betę. I wtedy powinni Ci pobrać krew, a rchunek dostaniesz pocztą z laboratorium. Ja tak robiłam. Trzymam kciuki[emoji110] .

Ja dziewczyny siedzę dalej w krzakach. Mimo okresu i niskiej temp. miałam schizy, że znów mam cp...... umówiłam się do lekarza i muszę się jakoś ogarnąć bo głowa szaleje.
Czytam Was dalej i trzymam kciuki.

reklama
Iza idz do lekarza i na recepcji powiedz, że zapłacisz za betę. I wtedy powinni Ci pobrać krew, a rchunek dostaniesz pocztą z laboratorium. Ja tak robiłam. Trzymam kciuki[emoji110] .

Ja dziewczyny siedzę dalej w krzakach. Mimo okresu i niskiej temp. miałam schizy, że znów mam cp...... umówiłam się do lekarza i muszę się jakoś ogarnąć bo głowa szaleje.
Czytam Was dalej i trzymam kciuki.
Ja mam swojego lekarza 40km od siebie. A czy do lekarza rodzinnego mogę iść żeby te badanie mi zrobili ? Tu jest tak wszystko dziwnie.

Nie wiem. Ale myślę, że tak. Spróbować zawsze można. Tylko powiedz, że sama zapłacisz i nie powinno być problemu.
U rodzinnego betę? W Polsce? Wątpię... Tylko w laboratorium...

@mfifi04, bardzo mi przykro :(

@ketsurui, ile trwa Twoja lutealna??

A u mnie dziś taka sytuacja ;) czyli nadal cisza w temacie :)

1491547575-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam dziewczynki z rana! Pogoda smetna jak narazie ale ja mam dobre wieści [emoji4] jedziemy do Polski w połowie maja będę robić sobie badania i do gina zajde [emoji4]bardzo się z tego cieszę bo to znaczy że od czerwca jak wszystko będzie ok to będziemy mogli zacząć starania [emoji4] i tak u mnie się dzień zaczął. A że bilety były mega tanie to w ogóle [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki z rana! Pogoda smetna jak narazie ale ja mam dobre wieści [emoji4] jedziemy do Polski w połowie maja będę robić sobie badania i do gina zajde [emoji4]bardzo się z tego cieszę bo to znaczy że od czerwca jak wszystko będzie ok to będziemy mogli zacząć starania [emoji4] i tak u mnie się dzień zaczął. A że bilety były mega tanie to w ogóle [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super!

A, bo Iza też w Niemcowni mieszka?

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry