reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin z ta strzykawka to dobry pomysl hehe
pamietam jak czytalam na jakims forum o dziewczynie ktora twierdzila ze podczas finalu bierze do buzi poczym idzie do lazienki wypluwa do pojemniczka laduje w strzykawke a potem sobie aplikuje z nadzieja ze zajdzie w ciazy :eek::eek:
Smiałam sie z tego bo jeden pan odpisal na jej post tak :" Wy baby Jestescie jakies nienormalne, do czego to doszlo ze bede musiel teraz sprawdzac czy moja dziewczyna połkneła " :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Sloneczko moje to by musialbyc naprawde jakis cud uwierz mi , ja wierze w cuda ale chyba nie we wlasne hehehe ale jak dzis @@@ nie bedzie jutro kupie test I zrobie dla swietego spokoju :-)
Zrób, bardzo Cię proszę, potrzebuję dwóch kreseczek [emoji7][emoji7]

Kochana spokojnie.. Ja na początku też nie miałam oznak ciąży.. Później troche cycki bolały, a jak przestały to lament na całego, że tragedia... a Tu wszystko OK..
Musimy być dobrej myśli.. Każda ciąża jest inna.. Zobacz @Spark też nic nie czuje a jest OK
Dokładnie!! Nie ma co się stresować, wiele dziewczyn nie miało objawów, @Spark też, ja też dopiero zaczęłam mieć koło 7 tygodnia :) a ból podbrzusza jest normalny, bo macica się powiększa powoli :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Lanvin z ta strzykawka to dobry pomysl hehe
pamietam jak czytalam na jakims forum o dziewczynie ktora twierdzila ze podczas finalu bierze do buzi poczym idzie do lazienki wypluwa do pojemniczka laduje w strzykawke a potem sobie aplikuje z nadzieja ze zajdzie w ciazy :eek::eek:
Smiałam sie z tego bo jeden pan odpisal na jej post tak :" Wy baby Jestescie jakies nienormalne, do czego to doszlo ze bede musiel teraz sprawdzac czy moja dziewczyna połkneła " :laugh2::laugh2::laugh2:
Hahaha, grubo!! A ogólnie ble, nie wiem jak to u Was, ale M wie, że nie ma na co liczyć, że w buzi skończy [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

No niby nie nastawiam się na ten cykl, ale nadzieja umiera ostatnia... Zresztą ćpam leki, piłam wódkę, paliłam...
Ja zaszłam jak imprezowalam w najlepsze...jakkolwiek to brzmi, na szczęście z młodym wszystko ok, a imprezowalam jeszcze z dwa tygodnie jak byłam w ciąży, bo o niej nie wiedziałam...testy były na początku negatywne. Także wszystko jest możliwe ;)

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Lanvin szczerze podziwiam kobiety ktore to robia a nie ktore wrecz uwielbiaja wrrrrrr feeeeee tfuuu tfuuuu :o:p osobiscie nie dalabym rady :oo2::oo2:
Mowisz ze potrzebujesz dwoch kreseczek wiem o tym doskonale kochana dlatego trzymam mocno mocno &&&& za twoje wlasne dwie kreseczki :-) :):wink:

Ufff.. Zadzwoniłam do tego nieszczęśliwego ZUSu, czy byli u mnie z kontrolą, to pani powiedziała, że w wydziale zasiłków nie ma dwóch Panów i to napewno nie od niej :)
Kamień z serca :) Aż mi się humor poprawił :)
To teraz kolejna zagadka...kim byli Ci panowie? Może że spółdzielni?

@Lanvin szczerze podziwiam kobiety ktore to robia a nie ktore wrecz uwielbiaja wrrrrrr feeeeee tfuuu tfuuuu :o:p osobiscie nie dalabym rady :oo2::oo2:
Mowisz ze potrzebujesz dwoch kreseczek wiem o tym doskonale kochana dlatego trzymam mocno mocno &&&& za twoje wlasne dwie kreseczki :-) :):wink:
Póki co potrzebuję zobaczyć u Ciebie [emoji8] a Ty jesteś w ogóle na grupie na fb? Bo nie kojarzę...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Wlasnie dziewczynki, jak ktoras chce to mamy grupe na fb zeby sie zobaczyc i w razie "W" miec jakis drugi kontakt.

Jesli chcecie dolaczyc to napiszcie priva do mnie czy dziewczyn jak Lanvin, Spark, StorAnia, marc, mfifi, no wiekszosc chyba juz tam jest.
gabrice moze nie zawracajmy teraz glowy, niech sobie odpoczywa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To teraz kolejna zagadka...kim byli Ci panowie? Może że spółdzielni?
/QUOTE]
Nie mam pojęcia kto to może być... Tak myślę, że może komornik do mojego brata, on tu zameldowany jest, nie płaci na czas mandatów to się może ktoś zainteresował? Nie wiem :)
Dziś jestem z tatą w domu, to w razie co, niech on drzwi otwiera :) Później do maja też mój K jest w domu, bo zmienia pracę, więć też nie będę sama i już nie mam takiego stracha :)

reklama
Wlasnie dziewczynki, jak ktoras chce to mamy grupe na fb zeby sie zobaczyc i w razie "W" miec jakis drugi kontakt.

Jesli chcecie dolaczyc to napiszcie priva do mnie czy dziewczyn jak Lanvin, Spark, StorAnia, marc, mfifi, no wiekszosc chyba juz tam jest.
gabrice moze nie zawracajmy teraz glowy, niech sobie odpoczywa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wyślij mi na PRIV wiadomość jak się tam dostać :)

Do góry