reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mfifi bardzo mi przykro,ale pewnie tak miało być poszedł do babci tam mu lepiej,chciał być z nią,ja przeżyłam śmierć babci w poniedziałek zmarła w środę był pogrzeb a wieczorem po pogrzebie moja mama było to 15lat temu,mama miała 48lat,ciężko było pół roku ,każdy inaczej znosi żałobę,tule cię mocno

Dziewczyny a ja mam stresa. Pomimo pięknych pozytywów mam obawy że coś jest nie tak. Nie mam żadnych objawów ciążowych,( chwilami podbrzusze boli jak na @,i troszke sutki bola przy dotknieciu)gdzie zawsze miałam. Trochę się boję że znów się skończy jak ostatnio. :sad: A termin do lekarza mam dopiero na 18.04.
Bety nie mam jak zrobić.

@mfifi04 strasznie mi przykro... ja w poniedziałek też byłam na pogrzebie. 44 lata, odebrał sobie życie. Nie zostawił listu...
@Docia1975 trzymam kciuki za test :)
U mnie dziś 9 dpo, przy czym faza lutealna trwa u mnie 10/11 dni. Temperatura w górze, ale nie nastawiam się, przynajmniej staram się ;)

Załączniki

• gygujhkjl.png
    gygujhkjl.png
    63,8 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Dziewczyny a ja mam stresa. Pomimo pięknych pozytywów mam obawy że coś jest nie tak. Nie mam żadnych objawów ciążowych,( chwilami podbrzusze boli jak na @,i troszke sutki bola przy dotknieciu)gdzie zawsze miałam. Trochę się boję że znów się skończy jak ostatnio. :sad: A termin do lekarza mam dopiero na 18.04.
Bety nie mam jak zrobić.
Ej, nie myśl tak. Każda ciąża jest inna i może dawać różne objawy :) Na pewno będzie wszystko dobrze :)

Do góry