reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy, ty musisz zacząć mierzyc tempki bo tak to ciezko rozkminić co sie dzieje w ogole[emoji848] bo tak teraz i owu była pewnie pozniej niż zakładałaś. Hugo wie ile jesteś dpo.
A moze betke?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Lepiej pytaj czego nie mam :D
Mam magnolie, azalie, rododendrony, hortensje, klony ozdobne, drzewka owocowe sztuk 9 ;), krzewuszki, róże, wrzosy, tulipy, irysy, krokusy i inne cebulowate, tuje, żywotniki japońskie, wiąz gejszy, budleje, borówki, truskawki, jagodę kamczacką, winogrona, bzy, porzeczki, maliny, jeżyny, agrest, poziomki itd... Pomogłam znaleźć inspirację??? ;) Kocham kocham kocham tą działkę. :)
dawaj więcej zdjęć

StorAnia no pewnie ze znalazlam :) ale tam musisz miec bosko [emoji7][emoji7][emoji7]
Wklej nam foteczki swojego raju

Windy, ty musisz zacząć mierzyc tempki bo tak to ciezko rozkminić co sie dzieje w ogole[emoji848] bo tak teraz i owu była pewnie pozniej niż zakładałaś. Hugo wie ile jesteś dpo.
A moze betke?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Wiem słońce, pluje sobie tak w brodę ze nawet nie wiesz... Ugh. No ale nie po drodze było mi po termometr [emoji23] Ale od nowego cyklu już będę, bo dong wejdzie w grę. Chociaż do końca reż nie wiem, bo do rodziców jadę... Aaaaale mierzyć będę [emoji8]

@StorAnia właśnie, piękne kwiaty! Ja uwielbiam, ale bardziej pp drodze mi z ziołami [emoji1] za to u mnie w domu mamy azalie. Mój tata chodzi i z nimi gada, bo twierdzi że wtedy lepiej rosną [emoji1] nie wiem ile w tym prawdy, ale jak przychodzi do kwitnienia to jedne, wielkie kolorowe kule [emoji7] [emoji173]

Dzień dobry :)

Dzisiaj jest 4dc ;) nie mam krwawienia nic ;) to zaczęłam od dzisiaj mierzyć temperatury :-D mamy na początek 36,7

Załączniki

• IMG_3700.PNG
    IMG_3700.PNG
    52 KB · Wyświetleń: 77
Hej Dziewczeta! Nowy dzien, nowe szanse! Jestesmy o 1 dzien blizej naszego celu.
Krotka historia mojej siostry:35latkiedy zaczela starania, miliony lekow, badan, zastrzykow, do tego ojciec slabe plemniki (wg lekarza na 100, 96 jezdzi na wozku inwalidzkim), inseminacje etc. jak w koncu zostalo juz im tylko in vitro ale nie mieli kasy i odpuscili temat, zajeli sie remontem to nagle pyknelo. dzis moj siostrzeniec na 3,5 roku, smiga jak szalony.

Dzień dobry kochana.Witam się z z moim codziennym nałogiem kawą :)dziś dalej brzydka pogoda.pochmurno brrrrr
@mfifi04 przykro mi...
Ktoś miał dzisiaj testować chyba???która D nacieszyć oczy??:)

reklama
Do góry