reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny mam kolejny pogrzeb!!!zmarła babcia mojego. Tydzień temu dziadek teraz babcia. A miesiąc temu dziadek. Co to się dzieje!!! Nie mam już siły!!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam kolejny pogrzeb!!!zmarła babcia mojego. Tydzień temu dziadek teraz babcia. A miesiąc temu dziadek. Co to się dzieje!!! Nie mam już siły!!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra współczuje Wam! Mam nadzieje, że to już koniec czarnej serii i za chwilę same szczęśliwe wieści bedą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Duze mial problemy po porodzie? Przepraszam ze tak pytam ale sama boje sie przedwczesnego porodu.
problemy u wcześniaka po porodzie są składową wielu czynników. Znam dzieci z 25-6 tc, które mają mniejsze problemy niż te z 33-36tc. Oczywiście sam start tych młodszych jest gorszy, ale i tu bywa różnie są takie z super kondycją na starcie i z prawie zerowymi szansami. Historii jest multum. Asia nie myśl o tym, nie mamy na takie rzeczy wpływu a nie ma sensu się na zapas stresować

StorAnia a co masz ciekawego jeszcze bo szukam inspiracji na dzialke [emoji1]

StorAnia po Twoim poscie az mi sie goraco zrobilo ze tyle osob u Was zmarlo w tak krotkim czasie :/

reklama
Duze mial problemy po porodzie? Przepraszam ze tak pytam ale sama boje sie przedwczesnego porodu.

sepsa grzybicza, wylewy dokomorowe I/II stopnia, bezdechy, grzybica skóry. duuzo czasu w szpitalach, duzo lez i stresow. dzis MLody ma 5 lat i jest jednym z najmądrzejszych dzieci w grupie. Gorzej fizycznie, rehabilitowany ponad 16 miesiecy 3 razy w tygodniu. Spolecznie tez bylo ciezko, teraz jest ok.
Kiedys prowadzilam bloga Link do: Blog Landrynkowego Michała tak na samym poczatku mozesz przeczytac nasza historie.

Załączniki

• upload_2017-4-6_19-8-40.png
    upload_2017-4-6_19-8-40.png
    59,5 KB · Wyświetleń: 76
Do góry