reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia wekendy na dzialce mowisz :D:D:D
No to niech beda owocne znam wiele mamusiek z takich wekendowych wypadow heheeh czasem zwykla zmiana otoczenia dziala cuda :-) moja siostra poczela dwojke swoich dzieci poza domem ja tak samo moja mala po 34 cyklach splodzilismy w zakopanym wiec dziewczynki ruszamy na spacerki ze swoimi facetami ja poki co musze poszukac tej mojej @@@ bo nie lubie na nia czekac moglby juz ten.nowy cykl sie uprawomocnic heheho_O:p:D

reklama
@StorAnia wekendy na dzialce mowisz :D:D:D
No to niech beda owocne znam wiele mamusiek z takich wekendowych wypadow heheeh czasem zwykla zmiana otoczenia dziala cuda :-) moja siostra poczela dwojke swoich dzieci poza domem ja tak samo moja mala po 34 cyklach splodzilismy w zakopanym wiec dziewczynki ruszamy na spacerki ze swoimi facetami ja poki co musze poszukac tej mojej @@@ bo nie lubie na nia czekac moglby juz ten.nowy cykl sie uprawomocnic heheho_O:p:D
A czasem nie działa! My na początku wspomaganych cykli zmienialismy otoczenie, akurat wypadły około weekendu i zwiedziliśmy sporo różnych miejsc i nic! Byliśmy w Niemczech, na Słowacji, w Czechach... Hehe może za daleko[emoji6] wiecie, romantyczny fajny hotel, spacery na łonie natury, dobre jedzenie, pełen luz. I nic!
No ale fajne wspomnienia zostaną[emoji4]

witam popoludniowo :)

ale dzis strasznie zimno brrrr

wrocilam z pracy i od razu pod kocyk sie schowalam :) ale musze wyjsc i obiad ugotowac bo zaraz m wroci i bedzie ze ja leze a garnki puste :-p

wrocilam z pracy i od razu pod kocyk sie schowalam :) ale musze wyjsc i obiad ugotowac bo zaraz m wroci i bedzie ze ja leze a garnki puste :-p

No coś Ty, będzie że jak jesteś zmarznieta to on Ci weźmie i ugotuje! Najlepiej rosolek bo rozgrzewa! Daj mu szansę [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry