reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia wekendy na dzialce mowisz :D:D:D
No to niech beda owocne znam wiele mamusiek z takich wekendowych wypadow heheeh czasem zwykla zmiana otoczenia dziala cuda :-) moja siostra poczela dwojke swoich dzieci poza domem ja tak samo moja mala po 34 cyklach splodzilismy w zakopanym wiec dziewczynki ruszamy na spacerki ze swoimi facetami ja poki co musze poszukac tej mojej @@@ bo nie lubie na nia czekac moglby juz ten.nowy cykl sie uprawomocnic heheho_O:p:D

reklama
@StorAnia wekendy na dzialce mowisz :D:D:D
No to niech beda owocne znam wiele mamusiek z takich wekendowych wypadow heheeh czasem zwykla zmiana otoczenia dziala cuda :-) moja siostra poczela dwojke swoich dzieci poza domem ja tak samo moja mala po 34 cyklach splodzilismy w zakopanym wiec dziewczynki ruszamy na spacerki ze swoimi facetami ja poki co musze poszukac tej mojej @@@ bo nie lubie na nia czekac moglby juz ten.nowy cykl sie uprawomocnic heheho_O:p:D
A czasem nie działa! My na początku wspomaganych cykli zmienialismy otoczenie, akurat wypadły około weekendu i zwiedziliśmy sporo różnych miejsc i nic! Byliśmy w Niemczech, na Słowacji, w Czechach... Hehe może za daleko[emoji6] wiecie, romantyczny fajny hotel, spacery na łonie natury, dobre jedzenie, pełen luz. I nic!
No ale fajne wspomnienia zostaną[emoji4]

witam popoludniowo :)

ale dzis strasznie zimno brrrr

wrocilam z pracy i od razu pod kocyk sie schowalam :) ale musze wyjsc i obiad ugotowac bo zaraz m wroci i bedzie ze ja leze a garnki puste :-p

wrocilam z pracy i od razu pod kocyk sie schowalam :) ale musze wyjsc i obiad ugotowac bo zaraz m wroci i bedzie ze ja leze a garnki puste :-p

No coś Ty, będzie że jak jesteś zmarznieta to on Ci weźmie i ugotuje! Najlepiej rosolek bo rozgrzewa! Daj mu szansę [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry