Flower
Fanka BB :)
Zamów pizzę
hehehe wczoraj zamowilismy trzy z telepizzy i dzis bedziemy je konczyc, ale chce jeszcze zupke zrobic bo taka pogoda to kazdy z checia sie rozgrzeje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamów pizzę
Dokładnie miałam tak samo - nie sprecyzowałam.. mam nadzieje, że u Ciebie bedzie ok i nie mają w ZUS takiego bajzlu jak u mnie... bo praktycznie co miesiąc tam dzwoniłam..U mnie jest mniej niż 20 i płacił mi pierwsze 33 dni pracodawca a z ZUSu dopiero dostanę za kawałek marca.
Dzwoniłam do babki z pracy.. Mówi, że jak ma się chodzone L4 to oni raczej nie przychodzą do domu tylko wzywają do siebie..... No ale zobaczymy jak to wyjdzie... Albo powiem, że się myłam, albo powiem, że przez wizjer widziałam obcych chłopów i nie otworzyłam, bo sama w domu byłam.
To zadzwoń i zapytaj i powiedz że nie byłaś w stanie wstać z łóżka a nie było nikogo ktoby mógł otworzyćMoim zdaniem nie wysyłają pisma jak robia kontrole w domu, tylko jak do siebie wzywaja.
pochwal się później zdjęciem magnolii (dobrze pamiętam?)@MartaBarbaraWeronika no właśnie nic z tego, bo mamy jeden pokój, dwa łóżka i zawsze jest z nami moja córka, bo kocha tą wiochę tak samo mocno jak ja
Jeśli nie masz na zwolnieniu" leżeć" to przecież w domu nie musisz siedzieć i czekać na ZUS. Nie martw się. Przyjdą jeszcze raz.i taka bede miała wymówkę w razie "W"
Ania 2dni po odstawieniu powinnaś mieć okres ja biorę do 26dc@Spark doradco, czy mogę duphaston brać 13 dni? Dostałam globulki na 12 dni na wyleczenie i jeśli przedłużę dupka to pójdę na wymaz, a po okresie na hsg.
Co wy na to kochane????
piękne. Magnolia moje marzenie, ale u nas strasznie kradną na działkachZobacz załącznik 801726 Zobacz załącznik 801727 Zobacz załącznik 801728 Zobacz załącznik 801729 Zobacz załącznik 801730 Zobacz załącznik 801731
A proszę uwielbiam chwalić się moimi cudami przepraszam za tą nieskromność
Duze mial problemy po porodzie? Przepraszam ze tak pytam ale sama boje sie przedwczesnego porodu.w 31tc