reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

sepsa grzybicza, wylewy dokomorowe I/II stopnia, bezdechy, grzybica skóry. duuzo czasu w szpitalach, duzo lez i stresow. dzis MLody ma 5 lat i jest jednym z najmądrzejszych dzieci w grupie. Gorzej fizycznie, rehabilitowany ponad 16 miesiecy 3 razy w tygodniu. Spolecznie tez bylo ciezko, teraz jest ok.
Kiedys prowadzilam bloga Link do: Blog Landrynkowego Michała tak na samym poczatku mozesz przeczytac nasza historie.

Najwazniejsze ze jest przy Tobie. Ja mam duze nadcisnienie i chca mi wczesniej ciaze rozwiazac na szczescie juz mam 34 tydz ostatnio w 31 chcieli i jakos jeszcze ciagne dlatego spytalam . Ciesze sie ze maly nadrobil i podziwiam Cie za wytrwalosc ☺

reklama
sepsa grzybicza, wylewy dokomorowe I/II stopnia, bezdechy, grzybica skóry. duuzo czasu w szpitalach, duzo lez i stresow. dzis MLody ma 5 lat i jest jednym z najmądrzejszych dzieci w grupie. Gorzej fizycznie, rehabilitowany ponad 16 miesiecy 3 razy w tygodniu. Spolecznie tez bylo ciezko, teraz jest ok.
Kiedys prowadzilam bloga Link do: Blog Landrynkowego Michała tak na samym poczatku mozesz przeczytac nasza historie.
super :) miałam pytać ile ma lat i jak dziś wygląda. Pięknie sobie poradził. Wcześniaki to superbohaterowie, ale mamy to też superbohaterki

Nie jestem pewna czy to na pewno kontrol... Wyjrzałam przez okno zobaczyć kto to, 2 gostków wsiadło do samochodu, coś notowali w notesie i odjechali..... Nawet mam część nr rejestracyjnych, bo zapamiętałam... Bo nagłego olśnienia dostałam.
Chyba nic nie musisz z tym robić.
Dziewczyny mam kolejny pogrzeb!!!zmarła babcia mojego. Tydzień temu dziadek teraz babcia. A miesiąc temu dziadek. Co to się dzieje!!! Nie mam już siły!!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie, musicie dać radę, ale aż nie mogę uwierzyć. Trzymajcie sie

Najwazniejsze ze jest przy Tobie. Ja mam duze nadcisnienie i chca mi wczesniej ciaze rozwiazac na szczescie juz mam 34 tydz ostatnio w 31 chcieli i jakos jeszcze ciagne dlatego spytalam . Ciesze sie ze maly nadrobil i podziwiam Cie za wytrwalosc ☺
a jak leki? jeśli działają, dziecko rośnie w normie i przepływy ok to spokojnie dotrwasz min. do 37tc. Ciąża już wysoka, więc i większe szanse, że dziecko da radę, może nawet nie potrzebować wspomagania oddechowego i inkubatora.
Też miałam nadciśnienie plus inne rzeczy i u mnie cc w 36tc

Dziś zrobiło mi się przykro, własna siostra mnie nie rozumie. Ona zaszla w ciaze odrazu. A dzisiaj mi powiedziała, że ciąży nie ma, a ja to bym już torbę do szpitala pakowala. A rano jeszcze sama pytała czy robiłam test. Powiedziałam jej wcześniej, że jakby się teraz udało termin mam w urodziny mojego M. A ona wie, że sprawdzałam to dlatego, że w lipcu kończy mi się umowa o pracę akurat w czasie urlopu. I nie chciałam zajść w ciaze tak ze umowa mi sie kończy przed koncem pierwszego trymestru, bo wtedy nie musza mi przedłużyć. Kolejna dostane napewno, ale nie jak sie dowiedzą o ciazy. Ehh przykro. Tym bardziej, ze wie, ze juz kiedys sie nie zabezpieczaliśmy z rok i ciazy nie bylo. Ciekawe jakby ona sie czula...

Super chłopczyk, a fizycznie nadgoni. Nue każdy jest super w każdej dziedzinie. Ważne żeby było zdrowie.
A ja 3h byłam u dentysty, chyba za to że żeby mi się nue psują ten mi się tak złamał , ale już zrobiony i mam nadzieję, że będzie ok. U mnie temperatura spadła aż na 36,28. Test owu mega pozytywny, ciemniejszy niż wczoraj, a m plemniory dowiezie dopiero jutro hehe.

reklama
Do góry