Mamuniol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam klucie od 17 do 19 dc. I też mam nadzieję, ze to wlasnie to trzymam kciuki oby się nam udalo.Dzisiaj 6/7dpo, i pojawiło sie chwilowe kłucie w prawym jajniku... Moze jakiś kropek chce sie zagnieździć?
Ja mialam klucie od 17 do 19 dc. I też mam nadzieję, ze to wlasnie to trzymam kciuki oby się nam udalo.
U mnoe dzis 25 dc cyklu... jeszcze trochę i zatestuję.. no chyba ze mnie wredota wyprzedzi
Ja mam na 06.06 termin. Chociaz jak ostatnio przegladalam kalendarz to cykle:Chyba termin @ mamy razem? 10.06?
25dc, a kłucie było w 17-19? Ja to juz bym testowała
Trzymam kciuki!!!
Meldunek z ranka : jedna mocna i jedna mega bladziutka.... oby to byla prawda ....
===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy ===
Witam wszytkich!!! Ania gratuluję. ... Qurcze dziewczyny czy to możliwe ze ja mogę te dni i zatem owulka mieć 7 dni przed okresem. ...bo ja już juz nic nie rozumiem. ... według obliczeń aplikacji powinnam mieć dni płodne plus minus tak 21.05 do około 01.06 bo mam nieregularne cykle i raz mam 25 a raz 28 czyli podaje większe widełki. ...teraz teoretycznie powinnam mieć krótszy cykl bo tak mam na zmianę juz od roku wiec tu raczej nie powinno być inaczej...no ale w te dni na nic nie miał ochoty ale oczywiście i tak robiliśmy co trzeba bo wiecie szkoda cyklu a teraz okazuje się ze ha mam duuuużo ochotę na to i owo...czy to nie dziwne
Dzisiaj 6/7dpo, i pojawiło sie chwilowe kłucie w prawym jajniku... Moze jakiś kropek chce sie zagnieździć?
Wyjazd do Polski za 48 dni... bilety kupione... auto zabukowane... a teraz od 3 godzin szukam domku nad morzem blisko gdyni i ceny Z tak powalajace ze glowa mala!!!!! Wrrrrrr
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja do polski jadę za 34 dni. I już się nie mogę doczekać,zobaczę siostrzenice pierwszy raz na żywo. (Do tej pory tylko zdjecia). Mam nadzieje ze to będą super spędzone dwa tygodnie.
Ja mialam klucie od 17 do 19 dc. I też mam nadzieję, ze to wlasnie to trzymam kciuki oby się nam udalo.
U mnoe dzis 25 dc cyklu... jeszcze trochę i zatestuję.. no chyba ze mnie wredota wyprzedzi
W takim razie cieszę się razem z TobąZapomniałam przywitać nowe Staraczki
wieeeeelkie gratki dla Ciebie!!!
cóż z cyklami róznie bywa, u mnie też przez nieregularne cykle czasem ciężko jednoznacznie zdiagnozować objawy
tak jak np teraz, sądziłam ze mam bóle przedmiesiączkowe i spodziewałam się jej za kilka dni...
udanego urlopu!!!!
udanego urlopu!!!!
wredoto precz!!!
Karola ja przeważnie miałam cykle 28-29dniowe. A ostatnio były dłuższe - 32dniowe, więc teraz naprawdę @ mnie zaskoczyła... i weź bądź teraz mądra i prognozuj długość kolejnego:/W takim razie cieszę się razem z Tobą
Mnie dzisiaj bolal prawy jajnik, a pozniej cale podbrzusze, wiec pewnie @ wczesniej przyjdzie. Znow mi sie cykl skraca, juz nie nadazam. Zawsze 28 dni jak w zegarku, ostatnie pol roku 33 dni, a teraz by bylo 31...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mamuniol trzymam kciuki!Ja mialam klucie od 17 do 19 dc. I też mam nadzieję, ze to wlasnie to trzymam kciuki oby się nam udalo.
Kochana witamy w staraczkach ale pozwól ze jutro zmienię tabelkę dziś już nie mam na nic sil...cześć dziewczyny.
miałam 2 cieżkie dni.
wczoraj w praccy masakra - po pracy biegiem do domu robiłam 3bita ciasto dla Oli do przedszkola, a o 20.00 się kapnęłam że mam zrobić czapkę na gumkę dla liliowej wróżki, którą ma być moja Córka narobiłam się (ot wyzwanie skleić papier bez kleju hehe) potem malowałam na niej brokatowe gwiazdki i takie tam... koniec końców godz 23.00 padłam
Dziś - 1/2dnia w pracy z zagraniczną wizytacją, potem imprezka u Oli - bardzo udana (czapeczka o zgrozo okazała się niepotrzebna....) po imprezce poszłysmy na plac zabaw a potem na działkę i o 20.00 wróciliśmy.
I uwaga uwaga poproszę o werble i fanfary[emoji14]
DOSTAŁAM @!!! dawno tak się nie cieszyłam na "jej widok"
jestem zaskoczona nieco, bo 5 dni za wcześnie przyszła tzn 27dnia cyklu (2 poprzednie cykle były 32dniowe)
Umieram z bólu ale co tam - najważniejsze że dołączam do grona starających się JEJEJEJEJEJEJE!!!!!!!
Fabimama - bardzo proszę o przeniesienie mnie z poczekalni do starających
moje dane:
kolekcjonerka-35-Oliwia-1-2/07 (5 urodziny mojej Córki)
Jutro wrzucę Cię do naszej szczęśliwej tabelki! Szczęśliwej no z miesiąca na miesiąc więcej fasolek!!W takim razie cieszę się razem z Tobą
Mnie dzisiaj bolal prawy jajnik, a pozniej cale podbrzusze, wiec pewnie @ wczesniej przyjdzie. Znow mi sie cykl skraca, juz nie nadazam. Zawsze 28 dni jak w zegarku, ostatnie pol roku 33 dni, a teraz by bylo 31...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Umieram... spaliła sobie plecy i ramiona na tym dzisiejszym słońcu.. pierwszy raz oś wielu wielu lat zachciało mi się piwa! Mąż pojechał i kupil pyyycha jabulkowe bylo
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom