reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzisiaj 6/7dpo, i pojawiło sie chwilowe kłucie w prawym jajniku... Moze jakiś kropek chce sie zagnieździć? ;)
Ja mialam klucie od 17 do 19 dc. I też mam nadzieję, ze to wlasnie to:) trzymam kciuki oby się nam udalo.
U mnoe dzis 25 dc cyklu... jeszcze trochę i zatestuję.. no chyba ze mnie wredota wyprzedzi:(

Ja mialam klucie od 17 do 19 dc. I też mam nadzieję, ze to wlasnie to:) trzymam kciuki oby się nam udalo.
U mnoe dzis 25 dc cyklu... jeszcze trochę i zatestuję.. no chyba ze mnie wredota wyprzedzi:(

Chyba termin @ mamy razem? 10.06?
25dc, a kłucie było w 17-19? Ja to juz bym testowała :):)

Trzymam kciuki!!!

Chyba termin @ mamy razem? 10.06?
25dc, a kłucie było w 17-19? Ja to juz bym testowała :):)

Trzymam kciuki!!!
Ja mam na 06.06 termin. Chociaz jak ostatnio przegladalam kalendarz to cykle:
Luty: 32
Marzec:26
Kwiecień: 27
Srednia wychodzi mi 28 ale sama juz nie wiem kiedy mam się spodziewać.
Jutro pojde do rosmana po ten czuly test i w sobote zatestuje.

cześć dziewczyny.
miałam 2 cieżkie dni.
wczoraj w praccy masakra - po pracy biegiem do domu robiłam 3bita ciasto dla Oli do przedszkola, a o 20.00 się kapnęłam że mam zrobić czapkę na gumkę dla liliowej wróżki, którą ma być moja Córka:) narobiłam się (ot wyzwanie skleić papier bez kleju hehe) potem malowałam na niej brokatowe gwiazdki i takie tam... koniec końców godz 23.00 padłam
Dziś - 1/2dnia w pracy z zagraniczną wizytacją, potem imprezka u Oli - bardzo udana (czapeczka o zgrozo okazała się niepotrzebna....) po imprezce poszłysmy na plac zabaw a potem na działkę i o 20.00 wróciliśmy.

I uwaga uwaga poproszę o werble i fanfary :p

DOSTAŁAM @!!! dawno tak się nie cieszyłam na "jej widok"
jestem zaskoczona nieco, bo 5 dni za wcześnie przyszła tzn 27dnia cyklu (2 poprzednie cykle były 32dniowe)
Umieram z bólu ale co tam - najważniejsze że dołączam do grona starających się JEJEJEJEJEJEJE!!!!!!!

Fabimama - bardzo proszę o przeniesienie mnie z poczekalni do starających:)

moje dane:
kolekcjonerka-35-Oliwia-1-2/07 (5 urodziny mojej Córki) :)

Zapomniałam przywitać nowe Staraczki:)

Meldunek z ranka : jedna mocna i jedna mega bladziutka.... oby to byla prawda ....

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

wieeeeelkie gratki dla Ciebie!!!

Witam wszytkich!!! Ania gratuluję. ... Qurcze dziewczyny czy to możliwe ze ja mogę te dni i zatem owulka mieć 7 dni przed okresem. ...bo ja już juz nic nie rozumiem. ... według obliczeń aplikacji powinnam mieć dni płodne plus minus tak 21.05 do około 01.06 bo mam nieregularne cykle i raz mam 25 a raz 28 czyli podaje większe widełki. ...teraz teoretycznie powinnam mieć krótszy cykl bo tak mam na zmianę juz od roku wiec tu raczej nie powinno być inaczej...no ale w te dni na nic nie miał ochoty ale oczywiście i tak robiliśmy co trzeba bo wiecie szkoda cyklu ;) a teraz okazuje się ze ha mam duuuużo ochotę na to i owo...czy to nie dziwne ;)

cóż z cyklami róznie bywa, u mnie też przez nieregularne cykle czasem ciężko jednoznacznie zdiagnozować objawy
tak jak np teraz, sądziłam ze mam bóle przedmiesiączkowe i spodziewałam się jej za kilka dni...

Dzisiaj 6/7dpo, i pojawiło sie chwilowe kłucie w prawym jajniku... Moze jakiś kropek chce sie zagnieździć? ;)

Wyjazd do Polski za 48 dni... bilety kupione... auto zabukowane... a teraz od 3 godzin szukam domku nad morzem blisko gdyni i ceny Z tak powalajace ze glowa mala!!!!! Wrrrrrr

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

udanego urlopu!!!!

A ja do polski jadę za 34 dni. I już się nie mogę doczekać,zobaczę siostrzenice pierwszy raz na żywo. (Do tej pory tylko zdjecia). Mam nadzieje ze to będą super spędzone dwa tygodnie. :);)

udanego urlopu!!!!

wredoto precz!!!:p

Zapomniałam przywitać nowe Staraczki:)

wieeeeelkie gratki dla Ciebie!!!

cóż z cyklami róznie bywa, u mnie też przez nieregularne cykle czasem ciężko jednoznacznie zdiagnozować objawy
tak jak np teraz, sądziłam ze mam bóle przedmiesiączkowe i spodziewałam się jej za kilka dni...

udanego urlopu!!!!

udanego urlopu!!!!

wredoto precz!!!:p
W takim razie cieszę się razem z Tobą :)
Mnie dzisiaj bolal prawy jajnik, a pozniej cale podbrzusze, wiec pewnie @ wczesniej przyjdzie. Znow mi sie cykl skraca, juz nie nadazam. Zawsze 28 dni jak w zegarku, ostatnie pol roku 33 dni, a teraz by bylo 31...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie dzisiaj bolal prawy jajnik, a pozniej cale podbrzusze, wiec pewnie @ wczesniej przyjdzie. Znow mi sie cykl skraca, juz nie nadazam. Zawsze 28 dni jak w zegarku, ostatnie pol roku 33 dni, a teraz by bylo 31...

Karola ja przeważnie miałam cykle 28-29dniowe. A ostatnio były dłuższe - 32dniowe, więc teraz naprawdę @ mnie zaskoczyła... i weź bądź teraz mądra i prognozuj długość kolejnego:/

Mamuniol trzymam kciuki!
cześć dziewczyny.
miałam 2 cieżkie dni.
wczoraj w praccy masakra - po pracy biegiem do domu robiłam 3bita ciasto dla Oli do przedszkola, a o 20.00 się kapnęłam że mam zrobić czapkę na gumkę dla liliowej wróżki, którą ma być moja Córka:) narobiłam się (ot wyzwanie skleić papier bez kleju hehe) potem malowałam na niej brokatowe gwiazdki i takie tam... koniec końców godz 23.00 padłam
Dziś - 1/2dnia w pracy z zagraniczną wizytacją, potem imprezka u Oli - bardzo udana (czapeczka o zgrozo okazała się niepotrzebna....) po imprezce poszłysmy na plac zabaw a potem na działkę i o 20.00 wróciliśmy.

I uwaga uwaga poproszę o werble i fanfary[emoji14]
DOSTAŁAM @!!! dawno tak się nie cieszyłam na "jej widok"
jestem zaskoczona nieco, bo 5 dni za wcześnie przyszła tzn 27dnia cyklu (2 poprzednie cykle były 32dniowe)
Umieram z bólu ale co tam - najważniejsze że dołączam do grona starających się JEJEJEJEJEJEJE!!!!!!!

Fabimama - bardzo proszę o przeniesienie mnie z poczekalni do starających:)

moje dane:
kolekcjonerka-35-Oliwia-1-2/07 (5 urodziny mojej Córki) :)
Kochana witamy w staraczkach ale pozwól ze jutro zmienię tabelkę dziś już nie mam na nic sil...;)

Jutro wrzucę Cię do naszej szczęśliwej tabelki! Szczęśliwej no z miesiąca na miesiąc więcej fasolek!!

Umieram... spaliła sobie plecy i ramiona na tym dzisiejszym słońcu.. pierwszy raz oś wielu wielu lat zachciało mi się piwa! Mąż pojechał i kupil;) pyyycha jabulkowe bylo;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry