reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

20170405_082554.jpg dzisiejszy.

Załączniki

• 20170405_082554.jpg
    20170405_082554.jpg
    709,4 KB · Wyświetleń: 176
reklama
Dzień dobry koleżanki:)u mnie dalszy ciąg remontów.czasu brak.8 dc i jak dzieci poszły do szkoły to przydziałalismy z mężem;)w tym cyklu mam zamiar wykorzystywać męża jak się tylko da ale ciężko jest bo teraz przez ten remont śpimy w jednym pomieszczeniu z dziecmi:)
Odnośnie teściowej to jak mieszkaliśmy u nich na piętrze to mój mąż był okropnym mamy synkiem!!!bylo tak samo ze jak mnie wkurzyl i cos dla niego nie chciałam zrobić gdyż uważałam że sam może to zaraz jego mamusia robiła to.uważam że małżeństwo dopiero dojrzewa i się dociera jak mieszkają sami.muszą wtedy liczyć na siebie nawzajem.teraz jest super i z tesciowa i z mezem bo zrobił sie bardzi pracowity:)
Witam Nowa staraczke!!powiem Ci jak zaczęłam się starać to też pierwszy okres i drugi mi się spóźnił o tydzień.pewnie przyjdzie spóźniony ;)
Która dziewczyna na dniach testuje?miłego dnia kobitki:)

Dzień doberek :-)

Tak wiec - byłam na badaniach :-)
4 fiołki wow wow wow ..... rano poszłam do swojej lekarki po skierowanie na te podstawowe i w okienku wykupiłam tsh i prolaktyne :-)
No i wyniki moze jutro bedą....
ręka mnie boli... ponoć ciśnienie mi mega spadło bo krew przestała lecieć :-) wymęczyła mnie ta babka jak nie wiem :-)
Teraz siedzę i pije w centrum handlowym bo czekam na 10 - muszę zamienić koszule męża :-) potem jakieś zakupy :-) kwiatka chyba muszę kupić na klatkę schodowa :-D

Ogólnie jest spoko :-) pogoda piękna :-) miało by.mc chłodniej, a tu słońce i juz 15 stopni :-D

Dzień doberek :-)

Tak wiec - byłam na badaniach :-)
4 fiołki wow wow wow ..... rano poszłam do swojej lekarki po skierowanie na te podstawowe i w okienku wykupiłam tsh i prolaktyne :-)
No i wyniki moze jutro bedą....
ręka mnie boli... ponoć ciśnienie mi mega spadło bo krew przestała lecieć :-) wymęczyła mnie ta babka jak nie wiem :-)
Teraz siedzę i pije w centrum handlowym bo czekam na 10 - muszę zamienić koszule męża :-) potem jakieś zakupy :-) kwiatka chyba muszę kupić na klatkę schodowa :-D

Ogólnie jest spoko :-) pogoda piękna :-) miało by.mc chłodniej, a tu słońce i juz 15 stopni :-D
Dzielna jesteś, tyle krwi :) oby wyniki były dobre :)

Witam Kochane :)

Pierwszy raz od tygodni wstałam 8;50 :D zawsze oko otwieralam najwcześniej 10:30 hehe tak ze mnie dzidziuś wyciska :)

Właśnie odebrałam swoje witaminki prenatalne z USA dla kobiet. Podobno najlepsze jakie mogą być :) naturalne, pozyskiwane z warzyw, owoców, alg itd.

@Docia1975 dziękuję Kochana, u mnie świetnie. Wszystko fajnie, dzidziuś rośnie, dotleniamy się. Już wstępnie patrzyłam na wózki hehe :) Ale bliżej wakacji coś się będzie ogarnialo, nie wcześniej :) a Ty kiedy testujesz? :*
Cieszę się bardzo niech dzidzia rośnie:)ja w piątek testuje temp mam 36.8 stałą zobaczymy,wózki są świetne teraz,moja miała xlander,świetny i lekki bardzo,składasz jednym kliknięciu,tak się cieszę teraz to tylko czekać jak się urodzi szczęście ,a my nie wiadomo jak długo

reklama
Do góry