Kochana odpowiadałam już 3 razy chyba, ale może ominelas posty.Kochana ponawiam pytanie, czy ja dobrze pamiętam że jesteś z Łodzi???
Tak potwierdzam, Łódź [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana odpowiadałam już 3 razy chyba, ale może ominelas posty.Kochana ponawiam pytanie, czy ja dobrze pamiętam że jesteś z Łodzi???
Ooooo moja teściowa też ma syndrom "ja się nie wtrącam ale przecież mam rację" lub "ja tylko was odwiedzam, wy macie swoje życie ale powiedz syneczku jak często pod meblami podłogi MYJECIE" hahaha a on biedak nie wie do końca co odpowiedzieć bo wie że może sobie przesraćSzparki przybij piątkę! Moja taka sama, i gdyby drzwi jej uchylić to wlazłaby i majtki mu do pracy szykowała [emoji15][emoji15][emoji15]
Najpierw rzuca się do pomocy a potem miele jęzorem jaka to ja niegospodarna jestem bo musiała prasowanie synkowi zrobić (kazałam swojemu DWIE koszule wyprasować [emoji6]) także ten [emoji41]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O jak bosko, moja córa by się ucieszyła bo od kilku dni pyta czy na Wielkanoc możemy przynieść choinkę z ogrodu i ubrać - bo zajączek przyniesie jej wtedy prezent zamiast słodkości - a ja odpowiadam że jak spadnie śnieg to nie ma problemu - gdybym miszkała tam gdzie Ty to wym się wkopała:-)Renia, colorado
U mnie potrafi byc 25 dzis a jutro 75 I bezchmurne niebo[emoji85]
To sprzed chwili, przed domem[emoji1591]
Witamy nowa staraczkke co za nick? Co prawda nigdy nie brałam anty ale napewno dziewczyny pomogą. Życzę powodzeniaCzesc Dziewczyny! Sa jakies staraczki ktore przeniosly starania na 2018? Moge dolaczyc?
Mam 31 lat.mam 5-letniego synka, ktory urodzil sie w 31tc.
Miesiac temu odstawilam Madinette, na wizycie kontrolnej wyszla infekcja i dostalam Gynalgin. Pierwszy miesiac spisalam z zalozenia na straty. Anty bralam 3 lata, w miedzyczasie mialam ktotkie przerwy i okres zawsze pojawial sie ksiazkowo po 28 dniach, teraz bylo tylkoktwawienie z odstawienia. Prawidlowo Okres powinnam dostac 30.03 ale nie przyszedl. Bol bolal jak zawsze na okres i bylam przekonana ze bedzie. Bolalo 4 dni i przeszlo a okresu brak. Az sie nakrecilam na ciaze, bo mialam objawy jak za poerwszym razem, ale dzis zrobilam bete i jest praktycznie 0. Rozczarowanie bylo, ale teraz bardziej martwi mnie brak @. Zawssze w przerwach anty bylo ok, a teraz jak sa starania to nie ma. Niby czytalam ze jest to powszechne po odstawieniu ale mam taki charakter ze jak cos chce to juz i bardzo sie zafiksowalam na ta ciaze. W czwartek ide do gina na badania krwi przed ciaza i pogadac o tym braku @.
Trzymam za nas wszystkie kciuki!
Co za pogoda ;/ za to u mnie słoneczko [emoji295]Renia, colorado
U mnie potrafi byc 25 dzis a jutro 75 I bezchmurne niebo[emoji85]
To sprzed chwili, przed domem[emoji1591]