reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam sie z rana ... u mnie dzis 28dc /28 teoretycznie bo zawsze moze sie cos przestawic (oby nie) bo dostaje dreszczy jak czytam ze tej sie spoznia @@@tamtej I kolejnej I jeszcze jak slysze ze to wcale nie z powodu ciazy to juz w ogole mam dosc :huh::oo2:
Mam nadzieje ze moja chociaz mimo braku ciazy pozostanie na swoim poziomie boje :surprised::surprised:
Witam rowniez nowe staraczki I mam nadzieje ze zostaniecie z nami na dluzej kazda z nas na swoj sposob to fajna babka wiec polecam sie zadomowic wejsciowke macie gratis:laugh2::laugh2::laugh2:
U mnie pogoda dzis masakra pochmurno szaro I buro ale o dziwo cieplo ...+15 :happy:
Pozdrowionka dla kazdej z Was
@cheebay jak ja nie lubie tego bialego "gów.."mam nadzieje ze nas juz nie zaskoczy w polsce :crazy:
@marc &&&& juz teraz trzymam.za kolejny cykl ktory zaczelas :happy: @StorAnia za ciebie tez &&&&& niech sie wam I mi wkoncu powiedzie obysmy nie.musialy za dlugo czekac

Szparki przybij piątkę! Moja taka sama, i gdyby drzwi jej uchylić to wlazłaby i majtki mu do pracy szykowała [emoji15][emoji15][emoji15]
Najpierw rzuca się do pomocy a potem miele jęzorem jaka to ja niegospodarna jestem bo musiała prasowanie synkowi zrobić (kazałam swojemu DWIE koszule wyprasować [emoji6]) także ten [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooooo moja teściowa też ma syndrom "ja się nie wtrącam ale przecież mam rację" lub "ja tylko was odwiedzam, wy macie swoje życie ale powiedz syneczku jak często pod meblami podłogi MYJECIE" hahaha a on biedak nie wie do końca co odpowiedzieć bo wie że może sobie przesrać :evil:

Ale zdecydowanie mam dwa ulubione teksty MAMUSI: "proszę ja Ciebie jak mogę to Ci coś zasugeruję" i drugi tekst "zaraz jadę do domu ale tylko pójdę na górę i zobaczę jak tam pranie" - hehehe jak teściowa się zbliża to chowam suszarki z balkonów bo jeszcze biedna będzie musiała przypilnować jak nam gacie schną :cool2: z tym że jak teściowa ciśnie na piętro w domu to jej mówię "tylko mamusia uważa na schodach bo jeszcze się potknie i się uszkodzi" - no mega ulgę daje mi ten tekst :tak:

Renia, colorado
U mnie potrafi byc 25 dzis a jutro 75 I bezchmurne niebo[emoji85]
To sprzed chwili, przed domem[emoji1591]
1491347562-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O jak bosko, moja córa by się ucieszyła bo od kilku dni pyta czy na Wielkanoc możemy przynieść choinkę z ogrodu i ubrać - bo zajączek przyniesie jej wtedy prezent zamiast słodkości - a ja odpowiadam że jak spadnie śnieg to nie ma problemu - gdybym miszkała tam gdzie Ty to wym się wkopała:-)

Lanvin na dniach dzwonimy w sprawie mieszkania od babci "do wynajmu". Muszę się dowiedzieć czy było opłacane itd. :) jest do remontu, ale 3 pokoje, więc super.
Co do babki od mieszkania-milczy. A my czekamy w spokoju na pozew (jestem pewna, że go złożyła)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry kobietki! Witam w dniu wolnym [emoji2]
Powiem wam że czytam te wasze wpisy o mamusiach i synusiach i dochodzę do wniosku że to jest masakra. Mój sam jest mamisynkiemm. Już i tak go trochę oduczylam tych spowiedzi przez telefon i mówienia o WSZYSTKIM mamusi z listą zakupów włącznie. No dajcie spokój! I w takich momentach cieszę się bardzo, że mieszkam 2tys km od niej [emoji4]
Sobie przez tel niech pogada [emoji3]
Jak przyjezdzamy to niby trzyma moja stronę itp zawsze mówi że mam rację. Ale tego mojego męża to by zaglaskala i z niego też od razu sie sierota robi. Prosi mnie żebym coś zrobiła co może sam zrobić i jak mu mówię żeby sobie sam zrobił to mamusia już leci i robi [emoji2] trochę takie wkurzające a z perspektywy czasu śmieszne. Nie wyobrażam sobie tak dzieci wychowywać [emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny! Sa jakies staraczki ktore przeniosly starania na 2018? Moge dolaczyc?
Mam 31 lat.mam 5-letniego synka, ktory urodzil sie w 31tc.
Miesiac temu odstawilam Madinette, na wizycie kontrolnej wyszla infekcja i dostalam Gynalgin. Pierwszy miesiac spisalam z zalozenia na straty. Anty bralam 3 lata, w miedzyczasie mialam ktotkie przerwy i okres zawsze pojawial sie ksiazkowo po 28 dniach, teraz bylo tylkoktwawienie z odstawienia. Prawidlowo Okres powinnam dostac 30.03 ale nie przyszedl. Bol bolal jak zawsze na okres i bylam przekonana ze bedzie. Bolalo 4 dni i przeszlo a okresu brak. Az sie nakrecilam na ciaze, bo mialam objawy jak za poerwszym razem, ale dzis zrobilam bete i jest praktycznie 0. Rozczarowanie bylo, ale teraz bardziej martwi mnie brak @. Zawssze w przerwach anty bylo ok, a teraz jak sa starania to nie ma. Niby czytalam ze jest to powszechne po odstawieniu ale mam taki charakter ze jak cos chce to juz i bardzo sie zafiksowalam na ta ciaze. W czwartek ide do gina na badania krwi przed ciaza i pogadac o tym braku @.
Trzymam za nas wszystkie kciuki!
Witamy nowa staraczkke ;) co za nick? Co prawda nigdy nie brałam anty ale napewno dziewczyny pomogą. Życzę powodzenia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Kochane :)

Pierwszy raz od tygodni wstałam 8;50 :D zawsze oko otwieralam najwcześniej 10:30 hehe tak ze mnie dzidziuś wyciska :)

Właśnie odebrałam swoje witaminki prenatalne z USA dla kobiet. Podobno najlepsze jakie mogą być :) naturalne, pozyskiwane z warzyw, owoców, alg itd.

@Docia1975 dziękuję Kochana, u mnie świetnie. Wszystko fajnie, dzidziuś rośnie, dotleniamy się. Już wstępnie patrzyłam na wózki hehe :) Ale bliżej wakacji coś się będzie ogarnialo, nie wcześniej :) a Ty kiedy testujesz? :*

reklama
Dzień dobry Kochane, ja wcinam śniadanie i sterta prania na mnie czeka :) Słońca brak jak na razie. Mój w pracy, więc pewnie włączę serial i będę składała i prasowała. :)

Do góry