reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Znobilizowalyscie mnie do tego :-) to w końcu ruszę dupsko i zobaczę co i jak :-) trochę sie boje, ale No trzeba :-)

Tylko progesteron zrobię około 21dc bo wtedy ponoć sie robi...

Testosteron tez chce zrobić i prolaktyne tez ....No i tarczyce i podstawowe badania..

Chyba wystarczy co myślicie?
Jak ma moje to wystarczy ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wspolczuje [emoji8] moze jutro bedzie lepiej :)

Ehh wspolczuje straty woreczka. Mam nadzieje, ze szybko dostosujesz sie do zycia bez niego [emoji1377]

Mnie tez nudza takie rzeczy, ogolnie monotonne zajecia ryja mi psyche.

Noo bez kitu, czuje nagle jakbym popuscila ;) robi mi sie wtedy tak mokro, ze jak chodze to czuje to, czuje jak mi sie zimno robi w majtach i ogolnie sredniawe to jest, dlatego ide do lazienki sie wytrzec bo nie czuje sie komfortowo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam tak mokro w szczęśliwym cyklu, nawet laktovaginal kupiłam i wkładki nosiłam, bo sobie wkręciłam infekcje. Nie uzylam co prawda, bo nie wiedziałam czy ewentualnie można w ciąży i wolałam zaczekać do następnego cyklu .... i dalej mam mokro a to już 9tc [emoji4]

Ale taki masz jak białko jajka czy takie mokro po prostu? Ja po owu zazwyczaj miałam sucho a potem to mnie zalewalo mokroscia
emoji1.png

Może uda mi się do Polski przyjechać na tydzień. Tylko muszę się dowiedzieć czy gin do którego chce iść nie ma przypadkiem urlopu bo to zaraz po świętach
emoji1.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O to super, wszystko byś porobiła co chcesz??
@Paraplu ja mam ten cykl też jakiś mokry. A dzisiaj mnie jajcor boli na owu, zglupialam ze wszystkim, chyba zaraz test owu zrobię.

O to super, wszystko byś porobiła co chcesz??
@Paraplu ja mam ten cykl też jakiś mokry. A dzisiaj mnie jajcor boli na owu, zglupialam ze wszystkim, chyba zaraz test owu zrobię.
Może nie wszystkie ale tak bym chciała porobić większość chociaż. Tak dla spokoju ducha i na przyszłość [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez jakoś nie idzie ... ja chyba za bardzo się przywiązuje do ludzi i nie lubię robić nic na sile, stad siedzę tu na garbie naszych staraczek [emoji39]

W tym cyklu, w którym się udało tez właśnie nie czułam jajników a zawsze czuje ... [emoji6]
Co tez pamietam dało mi do myślenia wtedy ...

Ja właśnie tak miałam w poprzedniej ciąży i cholernie się tego boje teraz [emoji17]

Wydaje mi się, ze leeleeth tak właśnie zaszła ... ale może pamięć mnie myli [emoji4]

Głowa do góry kochana ... na pewno się doczekasz [emoji6]
Piękne zdjęcia, cudna pamiątka [emoji4]

POWODZENIA !!! Trzymam mocno kciuki [emoji110]️

@Spark piękny brzuszek ... a fotka niunia [emoji173]️

@Luxourious Nataniel jest boski ... będzie łamał kobiece serca, oj będzie [emoji3]

Nie mylisz się [emoji6][emoji5]
Miedzy ostatnim serduszkowaniem a owu potwierdzona usg minęło 4 dni [emoji5]

No to SZACUN :-) ja... No nie mogę tego ogarnąć :-D tak samo jak czesanie klosa :p
Haha :-D ja to też lewa jestem, @M2b ja to ostatnio odstawiłam się bo piątek, makijaż wszystko spoko... Wchodzę do metra a tam w szybie widzę koka z lewej strony czachy [emoji23] do tego kok to szumnie powiedziane, gumka do włosów i supel [emoji23]
I moje mdłości skończyły się wymiotem, jak na razie tylko raz i samą śliną bo mało dzisiaj jadłam przez brak apetytu. I już mnie głowa od tego rozbolała, masakra jakaś.
Wonde, widzę ze u ciebie też jajko niespodzianka... [emoji1]

Zuch dziewczyna jesteś, ja do mycia okien zawsze się czaję jak żaba do jeża ;-)

A moja kamykowa familia idzie cała do wycięcia razem z ich słodkim domkiem :happy:
Jakbyś zobaczyła te okna to byś się nie zdziwiła [emoji1] teraz jak patrzę w okno w kuchni to aż mi nieswojo i czuję się inwigilowana. A u mnie na osiedlu to taki monitoring ze strach z psem wychodzić [emoji23]

@Paraplu właśnie przed chwilą miałam potop o którym mówisz... Jak wystrzeliłam do łazienki to ino roz! A tu śluz. Niezły mindfuck[emoji15]

Dziewczyny oby te mokrosci cos zwiastowaly:D
U mnie ze zwykłym 1 dniowym urlopem jest problem, wiec co to bedzie pózniej ....
A Ty pracujesz Marc w przedszkolu? Ale państwowym?
Ja bylam w przedszkolu osobą "dochodzaca" więc teraz moje koleżanki z obu grup ciągną nadgodziny. Dyrekcja miala zatrudnić kogos, ale po dłuższym zastanowienia stwierdzila, ze na trzy miesiące nie oplaca sie jej.

reklama
Do góry