reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Umylam okna, zrobiłam obiad i padlam jak mucha [emoji1]

@Kociaciocia mnie tam termos i wałówa nie dziwi, u lekarza idzie się czasem zmumifikowac a co dopiero paść z głodu [emoji1] Ale lokatorów to tam masz, ja pitole... Będą ci je rozbijać czy jak?

[emoji1]

Zuch dziewczyna jesteś, ja do mycia okien zawsze się czaję jak żaba do jeża ;-)

A moja kamykowa familia idzie cała do wycięcia razem z ich słodkim domkiem :happy:

reklama
No to SZACUN :-) ja... No nie mogę tego ogarnąć :-D tak samo jak czesanie klosa :p
Hehe ale to takie umienie koslawe. Ja klosa koslawego komuś zrobię ale sobie za cholere nic na głowie nie zrobię najwyżej jakiegoś krzywego zwykłego warkocza. Chyba muszę kudly obciąć na krótko [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@marc rowniez polecam, wariatka (podobno ;) ) nie jestem a chodze na terapie :)

Hmm teoretiko jestem po owulce a dzisiaj mam bardzo mokro w majtach [emoji848]az musialam chodzic do toalety by sie podetrzec.

Macie tak, ze przed owulka sucho a po niej mokro?
Bo na logike to dla mnie to bez sensu, powinno byc mokro prze owulka, zeby plemniczki byly zadowolone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurde, ale aż tak to chyba nigdy nie miałam mokro .....

Ja osobiście mam.... rożnie :-D
I suma sumara :) pózniej nic nie wiem :-)
Ale co organizm to coś innego :-)

No ja tez mam roznie :) ale zazwyczaj mam tak, ze jak jest sucho to caly cykl, jak mokro to caly. A teraz mialam sucho przed owu a dzisiaj bardzo mokro.
Ludzki organizm to wiedzna zagadka :)

Robilam test owu, juz na bank po owu, 1 kreska, po drugiej nie ma nawet sladu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe ale to takie umienie koslawe. Ja klosa koslawego komuś zrobię ale sobie za cholere nic na głowie nie zrobię najwyżej jakiegoś krzywego zwykłego warkocza. Chyba muszę kudly obciąć na krótko [emoji6]

Hehehe :-) ja tez mam dłuższe włosy i non stop tylko chodzę w rozpuszczonych :-) chociaż zwykłego warkocza zrobię :-) to mam wrażenie, ze w spiętych włosach jest mi po prostu zle No i w sumie zle sie czuje :-)

@cheebay Sowa cudowna <3
@MADZIA trzymam kciuki wszystko będzie dobrze nie martw się na zapas.
@KOTEK przykro mi z powodu @:(
@marc wreszcie badania robisz. Będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Znobilizowalyscie mnie do tego :-) to w końcu ruszę dupsko i zobaczę co i jak :-) trochę sie boje, ale No trzeba :-)

Tylko progesteron zrobię około 21dc bo wtedy ponoć sie robi...

Testosteron tez chce zrobić i prolaktyne tez ....No i tarczyce i podstawowe badania..

Chyba wystarczy co myślicie?

I moje mdłości skończyły się wymiotem, jak na razie tylko raz i samą śliną bo mało dzisiaj jadłam przez brak apetytu. I już mnie głowa od tego rozbolała, masakra jakaś.
Wspolczuje [emoji8] moze jutro bedzie lepiej :)

Zuch dziewczyna jesteś, ja do mycia okien zawsze się czaję jak żaba do jeża ;-)

A moja kamykowa familia idzie cała do wycięcia razem z ich słodkim domkiem :happy:
Ehh wspolczuje straty woreczka. Mam nadzieje, ze szybko dostosujesz sie do zycia bez niego [emoji1377]

Mnie tez nudza takie rzeczy, ogolnie monotonne zajecia ryja mi psyche.

Kurde, ale aż tak to chyba nigdy nie miałam mokro .....
Noo bez kitu, czuje nagle jakbym popuscila ;) robi mi sie wtedy tak mokro, ze jak chodze to czuje to, czuje jak mi sie zimno robi w majtach i ogolnie sredniawe to jest, dlatego ide do lazienki sie wytrzec bo nie czuje sie komfortowo.

reklama
No ja tez mam roznie :) ale zazwyczaj mam tak, ze jak jest sucho to caly cykl, jak mokro to caly. A teraz mialam sucho przed owu a dzisiaj bardzo mokro.
Ludzki organizm to wiedzna zagadka :)

Robilam test owu, juz na bank po owu, 1 kreska, po drugiej nie ma nawet sladu.

Ja też ten miesiąc mam inszy, zawsze wiedziałam że jak mam danego dnia owu lub dzień po owu to śluz zamieniał się w ciągnącą galaretę, serio na 2-3 godziny aż wypadał, a rozciągnąć go mogłam na kurde pół metra. Wtedy biegłam do kalendarza odliczałam 14 dni i wiedziałam kiedy @ ma przyjść. W tym miesiącu był albo żadki śluz albo biały, testy owu pozytywne cholera wie kiedy, teraz sucho a test owu znowu dał pozytyw. Karuzela normalnie o_O

Do góry