reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde dziewczyny u mnie chyva dopiero owu idzie, wczoraj test negatywny a dzisiaj bol jajnika i blada kreska. Możliwe to?? Dzisiaj 19dc.

Załączniki

• 20170404_223600.jpg
    20170404_223600.jpg
    720,6 KB · Wyświetleń: 88
reklama
@Flower na wizycie kontrolnej jak najbardziej dobrze jest sprawdzić stan podwozia, zawsze dobrze jest wiedzieć że wszystko gra i tylko czeka na ciążę. Oprócz cytologii dobrze jest zrobić badania z krwi przed ciążą - toxo, różyczka, anty hbs, cytomegalia - resztę już seriami zlecają w ciąży :-) kwas foliowy bierzesz więc bardzo dobrze i reszta powinna pójść jak po maśle :-)

Kurde dziewczyny u mnie chyva dopiero owu idzie, wczoraj test negatywny a dzisiaj bol jajnika i blada kreska. Możliwe to?? Dzisiaj 19dc.
Kochana, jasne że możliwe! Mnie kiedyś jajniki bolały i śluz plodny zalewal w 22dc, pewnie cykl dłuższy się szykuje, nie myśl tylko się bzykaj [emoji16]

Wow nie jestem sama, u mnie też dziś 19 dc i owu dodatni, dwie krechy takie same. A były już dodatnie w tym cyklu i jaśniały. Cholera wie jak one się w sumie zachowują w drugiej połowie cyklu...

A oprócz bólu jajnika śluz też jest na +?

Kochana, jasne że możliwe! Mnie kiedyś jajniki bolały i śluz plodny zalewal w 22dc, pewnie cykl dłuższy się szykuje, nie myśl tylko się bzykaj [emoji16]
Kurde nie mam z kim hehe :p. Nigdy nie miałam cyklu dłuższego niż 30 dni , od października 26-28 dni. @ zawsze 14 dni po owu. Mam jeszcze dwa testy , zobaczymy co wyjdzie.

Wow nie jestem sama, u mnie też dziś 19 dc i owu dodatni, dwie krechy takie same. A były już dodatnie w tym cyklu i jaśniały. Cholera wie jak one się w sumie zachowują w drugiej połowie cyklu...

A oprócz bólu jajnika śluz też jest na +?
Śluz też plodny się zaczął chyba dwa dni temu. Zawsze w drugiej połowie cyklu zanikal, może to jakieś przesilenie wiosenne

So... nic takiego niby, ale no po prostu... poklocilam się zz moim bo zaczął trzaskac drzwiami itd. Bo coś z samochodem nie tak... i że już nikomu nie pomoże bo dzwonił do szwagra i on może mu pomóc DOPIERO jutroo. Powiedziałam, że szwagier wraca wieczoremm i nie rzuci dla niego wszystkiegoo, niech go zrozumie... na co teściowa z rykiem, że jasne, że szwagier ma czas tylko do swojej rodzinki, że swojemu ojcu jak się autto popsulo to na drugi dzień już jechał naprawiać, że jej miał sznury zrobić to nie zrobił jeszcze, że coś tam coś tam...

To powiedziałam, że jak ma tylko czas to pomaga (po czym oczywiście nagle telefon że jednak dzisiaj tą część podrzuci, yeah :D ). W każdym razie wq się bo jak tylko coś do zrobienia to szwagier ma zrobić! Jej synuś (mój facet) nic! Jak z jajkiem... jak mu kanapek nie zrobiłam do pracy "bo nie" bo też zmęczona jeestem a on w tym czasie gra! To było " daj syneczku, mamusia Ci zrobi jak Lena nie chce" no fuck!!!! A on jest bez rąk czy jak ja.się pytam?! Okno chciałam umyć to nie bo w ciąży ona mi nie pozwoli, no to T. Mówi, że umyje : "nie synku, Ty nie, zostaw ! Mama umyje" a potem gada po ludziach, że sama wszystko robić musi i 4 okna umyć. Jezu, bo T. Umrze jak coś zrobi...wrrr

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
So... nic takiego niby, ale no po prostu... poklocilam się zz moim bo zaczął trzaskac drzwiami itd. Bo coś z samochodem nie tak... i że już nikomu nie pomoże bo dzwonił do szwagra i on może mu pomóc DOPIERO jutroo. Powiedziałam, że szwagier wraca wieczoremm i nie rzuci dla niego wszystkiegoo, niech go zrozumie... na co teściowa z rykiem, że jasne, że szwagier ma czas tylko do swojej rodzinki, że swojemu ojcu jak się autto popsulo to na drugi dzień już jechał naprawiać, że jej miał sznury zrobić to nie zrobił jeszcze, że coś tam coś tam...

To powiedziałam, że jak ma tylko czas to pomaga (po czym oczywiście nagle telefon że jednak dzisiaj tą część podrzuci, yeah :D ). W każdym razie wq się bo jak tylko coś do zrobienia to szwagier ma zrobić! Jej synuś (mój facet) nic! Jak z jajkiem... jak mu kanapek nie zrobiłam do pracy "bo nie" bo też zmęczona jeestem a on w tym czasie gra! To było " daj syneczku, mamusia Ci zrobi jak Lena nie chce" no fuck!!!! A on jest bez rąk czy jak ja.się pytam?! Okno chciałam umyć to nie bo w ciąży ona mi nie pozwoli, no to T. Mówi, że umyje : "nie synku, Ty nie, zostaw ! Mama umyje" a potem gada po ludziach, że sama wszystko robić musi i 4 okna umyć. Jezu, bo T. Umrze jak coś zrobi...wrrr

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja się trzymam z dala od mieszkania z kimkolwiek [emoji4] wolę już za granicą całe życie mieszkać niż z tesciowa (lub kimkolwiek kto nie jest moim mężem lub dzieckiem).

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry