Kociaciocia
Zaciekawiona BB
A do którego dc masz brać luteinę?No nie wiem dzisiaj robiłam i biel. Spróbuje za pare dni jak nie przyjdzie po odstawieniu tej luteiny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do którego dc masz brać luteinę?No nie wiem dzisiaj robiłam i biel. Spróbuje za pare dni jak nie przyjdzie po odstawieniu tej luteiny.
Zrobiłam termin do lekarza. Teraz jest na urlopie. Pierwsza wizyta 18.04. Mam nadzieję że do tego czasu będzie wszystko dobrze.
Wróciłam usg, myślałam że zwariuję z głodu, ale jak tylko wyszłam z gabinetu wyciągnełam wałówkę z torby ;-)
Mam kurczelek małą lipę z tymi kamieniami, w sierpniu była to mała rodzinka kamyczków a dziś to już normalnie la familia
Za tydzień mam zaklepane już łóżko na chirurgii - no po prostu rewelacja
Kurczę! Ja jak faktycznie miałam owu w 12-13 dc to też termin na święta miedzy 24 a 26 grudnia
To jest @
Wczoraj wieczorem myślałam, że przyszła małpa, a to tylko plamienie. I od tamtej pory nic...
Haha ja to też lewa jestem, @M2b ja to ostatnio odstawiłam się bo piątek, makijaż wszystko spoko... Wchodzę do metra a tam w szybie widzę koka z lewej strony czachy [emoji23] do tego kok to szumnie powiedziane, gumka do włosów i supel [emoji23]
Wonde, widzę ze u ciebie też jajko niespodzianka... [emoji1]
Jakbyś zobaczyła te okna to byś się nie zdziwiła [emoji1] teraz jak patrzę w okno w kuchni to aż mi nieswojo i czuję się inwigilowana. A u mnie na osiedlu to taki monitoring ze strach z psem wychodzić [emoji23]
@Paraplu właśnie przed chwilą miałam potop o którym mówisz... Jak wystrzeliłam do łazienki to ino roz! A tu śluz. Niezły mindfuck[emoji15]
Nie denerwuj się kochana nie warto [emoji4] ja też na tesciowa byłam zła za takie gadanie ale widziałam że jej przykro było ona po prostu tak ma, taka prosta kobietka czasem klapie buzia za bardzo i nie zdaje sobie sprawy ze kogoś to może dotknąć. Ale ja ją bardzo lubię i szanuję. Nie ma co się klocic[emoji4]Magda kciuki trzymam zaciśnięte
Nessi i Basia piękne te Wasze sowy
Ja dzisiaj pierwsza kłótnia z teściową, do teraz się trzese jak o tym pomyśle, brrr [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O co poszło, że aż tak ci ciśnienie podniosła??Magda kciuki trzymam zaciśnięte
Ja dzisiaj pierwsza kłótnia z teściową, do teraz się trzese jak o tym pomyśle, brrr [emoji14]
Do usług kochana [emoji23] a ty jak się czujesz, nie zamarzłas? [emoji1]Windy, rozpierdzielasz mnie swoim styled pisania, LOVE IT[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ło matko, co ci wiedźma zrobiła?! Myszy ją zjedzą! [emoji1]Magda kciuki trzymam zaciśnięte