reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę że was mam[emoji9] Dziękuję raz jeszcze za słowa otuchy. Jak dobrze pójdzie to w piątek będę już w domu. Trzymajcie się. No i jak zajrzę tu po operacji to chce widzieć dwie kreseczki[emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

Zrobiłam termin do lekarza. Teraz jest na urlopie. Pierwsza wizyta 18.04. Mam nadzieję że do tego czasu będzie wszystko dobrze.

Napewno bedzie odbrze a my trzymamay kciuki!

Wróciłam usg, myślałam że zwariuję z głodu, ale jak tylko wyszłam z gabinetu wyciągnełam wałówkę z torby ;-)
Mam kurczelek małą lipę z tymi kamieniami, w sierpniu była to mała rodzinka kamyczków a dziś to już normalnie la familia :szok:
Za tydzień mam zaklepane już łóżko na chirurgii - no po prostu rewelacja :realmad:

o kurcze troche tego rzeczywiscie jest :( no ale im szybciej sie z tm uporaja tym szybciej bedziesz mogla dalej sie starac :)

Kurczę! Ja jak faktycznie miałam owu w 12-13 dc to też termin na święta miedzy 24 a 26 grudnia
emoji50.png

Termin swoje a dziecko swoje ;) Moj młody od malego byl uparty i o zadnych terminach nie chcial sluchac ;) wiec po 10 dniach lekarze sie wkurzyki i go mi z brucha wyciagneli ;p

szkoda :( mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda

Wczoraj wieczorem myślałam, że przyszła małpa, a to tylko plamienie. I od tamtej pory nic...

to tzrymam kciuki za dwie kreseczki :)

Dziewczyny ja mam pytanko, bo w piatek ide na wizyte do mojej gin, tak po prostu kontrolna cytologia i te sprawy, ale skoro sie straram to moze powinnam ja poprosic zeby sprawdzila moje podwozie czy wszysko ok ? i czy jest jeszcze cos o co powinnam zapytac w takiej sytuacji? Tak czytam o tych waszych roznych tabletkach, ja biore tylko folik a moze powinnam cos jeszcze?

@Flower , jak wie, że się staracie to powinna wszystko sprawdzić. Usg pewnie ci zrobi. Jeżeli coś cię niepokoi to o to zapytaj, zapisz sobie na kartce. Może zapytaj, jakie badania zrobić, czy jakieś wogole trzeba bo może wszystko masz. Zapytaj co robic, jak będą 2 kreski. Powie ci w którym tygodniu przyjść i takie tam .

Kurde u mnie w bloku ktoś się rąk wydziela, że nie mogę spać. Pierwszy raz takie hałasy.

Haha :-D ja to też lewa jestem, @M2b ja to ostatnio odstawiłam się bo piątek, makijaż wszystko spoko... Wchodzę do metra a tam w szybie widzę koka z lewej strony czachy [emoji23] do tego kok to szumnie powiedziane, gumka do włosów i supel [emoji23]

Wonde, widzę ze u ciebie też jajko niespodzianka... [emoji1]

Jakbyś zobaczyła te okna to byś się nie zdziwiła [emoji1] teraz jak patrzę w okno w kuchni to aż mi nieswojo i czuję się inwigilowana. A u mnie na osiedlu to taki monitoring ze strach z psem wychodzić [emoji23]

@Paraplu właśnie przed chwilą miałam potop o którym mówisz... Jak wystrzeliłam do łazienki to ino roz! A tu śluz. Niezły mindfuck[emoji15]

Windy, rozpierdzielasz mnie swoim styled pisania, LOVE IT[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Magda kciuki trzymam zaciśnięte :)
Nessi i Basia piękne te Wasze sowy :)

Ja dzisiaj pierwsza kłótnia z teściową, do teraz się trzese jak o tym pomyśle, brrr [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie denerwuj się kochana nie warto [emoji4] ja też na tesciowa byłam zła za takie gadanie ale widziałam że jej przykro było ona po prostu tak ma, taka prosta kobietka czasem klapie buzia za bardzo i nie zdaje sobie sprawy ze kogoś to może dotknąć. Ale ja ją bardzo lubię i szanuję. Nie ma co się klocic[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry