reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@M2b nie mam pojecia [emoji14] wszystko mozliwe :)
A sikne sobie test owu, co tam, zapas mam na jakis rok [emoji23]

@Windy91 o widzisz to nie jestem sama, zawsze to pocieszenie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale taki masz jak białko jajka czy takie mokro po prostu? Ja po owu zazwyczaj miałam sucho a potem to mnie zalewalo mokroscia [emoji1]
Może uda mi się do Polski przyjechać na tydzień. Tylko muszę się dowiedzieć czy gin do którego chce iść nie ma przypadkiem urlopu bo to zaraz po świętach [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A jakieś objawy??

Żadnych , oprócz bolących piersi jak na @ i temperatura mi spadła
3de905288907e7e8405b61114f7155ab.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marc rowniez polecam, wariatka (podobno ;) ) nie jestem a chodze na terapie :)

Hmm teoretiko jestem po owulce a dzisiaj mam bardzo mokro w majtach [emoji848]az musialam chodzic do toalety by sie podetrzec.

Macie tak, ze przed owulka sucho a po niej mokro?
Bo na logike to dla mnie to bez sensu, powinno byc mokro prze owulka, zeby plemniczki byly zadowolone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja osobiście mam.... rożnie :-D
I suma sumara :) pózniej nic nie wiem :-)
Ale co organizm to coś innego :-)

reklama
I moje mdłości skończyły się wymiotem, jak na razie tylko raz i samą śliną bo mało dzisiaj jadłam przez brak apetytu. I już mnie głowa od tego rozbolała, masakra jakaś.

Do góry