reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@M2b nie mam pojecia [emoji14] wszystko mozliwe :)
A sikne sobie test owu, co tam, zapas mam na jakis rok [emoji23]

@Windy91 o widzisz to nie jestem sama, zawsze to pocieszenie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale taki masz jak białko jajka czy takie mokro po prostu? Ja po owu zazwyczaj miałam sucho a potem to mnie zalewalo mokroscia [emoji1]
Może uda mi się do Polski przyjechać na tydzień. Tylko muszę się dowiedzieć czy gin do którego chce iść nie ma przypadkiem urlopu bo to zaraz po świętach [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A jakieś objawy??

Żadnych , oprócz bolących piersi jak na @ i temperatura mi spadła
3de905288907e7e8405b61114f7155ab.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marc rowniez polecam, wariatka (podobno ;) ) nie jestem a chodze na terapie :)

Hmm teoretiko jestem po owulce a dzisiaj mam bardzo mokro w majtach [emoji848]az musialam chodzic do toalety by sie podetrzec.

Macie tak, ze przed owulka sucho a po niej mokro?
Bo na logike to dla mnie to bez sensu, powinno byc mokro prze owulka, zeby plemniczki byly zadowolone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja osobiście mam.... rożnie :-D
I suma sumara :) pózniej nic nie wiem :-)
Ale co organizm to coś innego :-)

reklama
I moje mdłości skończyły się wymiotem, jak na razie tylko raz i samą śliną bo mało dzisiaj jadłam przez brak apetytu. I już mnie głowa od tego rozbolała, masakra jakaś.

Do góry