Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakieś objawy??Ja tez czekam na moja @ od rana i doczekać sie nie moge lol, test rano biały wiec niech przyłazi małpa jedna [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale taki masz jak białko jajka czy takie mokro po prostu? Ja po owu zazwyczaj miałam sucho a potem to mnie zalewalo mokroscia [emoji1]
A jakieś objawy??
Renia nie spadła do podstawowej ,jest nadziejaŻadnych , oprócz bolących piersi jak na @ i temperatura mi spadła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@marc rowniez polecam, wariatka (podobno ) nie jestem a chodze na terapie
Hmm teoretiko jestem po owulce a dzisiaj mam bardzo mokro w majtach [emoji848]az musialam chodzic do toalety by sie podetrzec.
Macie tak, ze przed owulka sucho a po niej mokro?
Bo na logike to dla mnie to bez sensu, powinno byc mokro prze owulka, zeby plemniczki byly zadowolone.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom