reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie dokładnie laparoskopia, we wtorek mam być o 7 na oddziale na czczo z kompletem badań. Mam nadzieję że szybko i gładko pójdzie. Jeszcze w poniedziałek będąc w laboratorium strzelę betę żeby ze spokojnym sumieniem się położyć - myślę że 25 dc rozwieje wątpliwości?

reklama
Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Załączniki

• WP_20170404_008.jpg
    WP_20170404_008.jpg
    107,7 KB · Wyświetleń: 191
  • WP_20170404_011.jpg
    WP_20170404_011.jpg
    103,8 KB · Wyświetleń: 179
Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Ty się nie waż zrobić inaczej! [emoji8] wszystko będzie dobrze!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

1usavcqgt1dml95x.png
Będzie dobrze !!!! Po operacji będziesz bliżej celu - dzidziusia :)

A ja sobie siedzę na balkoniku, pije piwko :-) i na jutro wzięłam urlop i idę zrobić badania :-)
Z NFZ poproszę o sierowanie na tarczyce, morfologię i te podstawowe, które można, a zaraz po tym jadę prywatnie na testosteron i prolaktyne. Po owulacji pojadę z tym nieszczęsnym progesteronem.

Poczytałam trochę o prolaktyne i kurde na jej poziom strasznie np. Wpływa stres itd. Itd. Instynkt macierzyński ....
kurde moze ona mi w mózgu coś blokuje :p
Ja byłam u psychologa z tym. Warto zobaczyć czy rzeczywiście coś blokuje. U mnie nic w głowie nie siedzi, Pani próbowała w hipnozie coś znaleźć ale nic. [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@oczekiwanie dokładnie laparoskopia, we wtorek mam być o 7 na oddziale na czczo z kompletem badań. Mam nadzieję że szybko i gładko pójdzie. Jeszcze w poniedziałek będąc w laboratorium strzelę betę żeby ze spokojnym sumieniem się położyć - myślę że 25 dc rozwieje wątpliwości?

Trzymamy kciuki [emoji8] Familia faktycznie duża [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry