reklama
Wonderful
Fanka BB :)
Oj, przynajmniej wiesz i możesz działac z leczeniem.Dostałam wyniki posiewu... pozytywne... A na oko wszystko było ok. Chociaż tu zobaczyłam pozytyw trzeba się przeleczyć
sylwkaq90
Tak ten czas bardzo szybko leci!Jeju, już 9, a dopiero się dowiedziałaś...W pracy już wiedzą, czy nadal trzymasz ich w niepewności?
Daj znać po wizycie co i jak
Kup sobie termometr (jeśli się nie uda) z dwiema kreskami po przecinku, mierzysz rano po minimum 3 godzinach snu/spoczynku, codziennie o tej samej porze, najlepiej w pochwie, bo w ustach jest średnio miarodajna, wpisujesz w ovufriend lub jakąś apkę i ot cała filozofia Jak na wykresie będziesz widziała, że temperatura 3 dzień z rzędu skoczyła do góry, to owu była przed skokiem temperatury Temperatura rośnie jak jest wyrzut progesteronu po pęknięciu pęcherzyka i można powiedzieć, że owu była jak temperatura na wykresie wzrośnie o 0,2 w stosunku do temperatury z pierwszej fazy cyklu.
W pracy juz wiedza bo jestem na zwolnieniu od tamtego tygodnia. Musialam wziąć, nie dałabym rady pracować w przedszkolu.
Pani dyrektor nie robiła problemu. Powiedziała, że jak się zle czuje to jak najbardziej mam isc odpoczywać. Stanowisko bedzie czekać
lał cos pieknego
Madzia powodzeniaDziękuję za kciuki.
marc
marc
Tak ten czas bardzo szybko leci!
W pracy juz wiedza bo jestem na zwolnieniu od tamtego tygodnia. Musialam wziąć, nie dałabym rady pracować w przedszkolu.
Pani dyrektor nie robiła problemu. Powiedziała, że jak się zle czuje to jak najbardziej mam isc odpoczywać. Stanowisko bedzie czekać
U mnie ze zwykłym 1 dniowym urlopem jest problem, wiec co to bedzie pózniej ....
Umylam okna, zrobiłam obiad i padlam jak mucha [emoji1]
@basia89 ano było mierzyć, jakoś nie po drodze było mi po termometr, teraz to po ptokach...
@marc a jednak przylazla... No ale przynajmniej wiesz na czym stoisz, oczyść głowę i zbieraj siły na bzykanka [emoji16]
@Kociaciocia mnie tam termos i wałówa nie dziwi, u lekarza idzie się czasem zmumifikowac a co dopiero paść z głodu [emoji1] Ale lokatorów to tam masz, ja pitole... Będą ci je rozbijać czy jak?
@kotek87 czyli jednak nie @? [emoji16] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
@Spark pięknie rosniesz [emoji7] [emoji7]
Ładna szafa, ale czyja to nie pamiętam [emoji23]
Miałam jeszcze kilku z was coś napisać, ale bez cytowania ciężko zapamiętać... Jak mnie olsni to napiszę [emoji1]
@basia89 ano było mierzyć, jakoś nie po drodze było mi po termometr, teraz to po ptokach...
@marc a jednak przylazla... No ale przynajmniej wiesz na czym stoisz, oczyść głowę i zbieraj siły na bzykanka [emoji16]
@Kociaciocia mnie tam termos i wałówa nie dziwi, u lekarza idzie się czasem zmumifikowac a co dopiero paść z głodu [emoji1] Ale lokatorów to tam masz, ja pitole... Będą ci je rozbijać czy jak?
@kotek87 czyli jednak nie @? [emoji16] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
@Spark pięknie rosniesz [emoji7] [emoji7]
Ładna szafa, ale czyja to nie pamiętam [emoji23]
Miałam jeszcze kilku z was coś napisać, ale bez cytowania ciężko zapamiętać... Jak mnie olsni to napiszę [emoji1]
reklama
Jak ten czas zlecial! Trzymam mocno kciuki! [emoji110] [emoji11]Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]
Jaka czadowa sowa! [emoji7] kurde, wszyscy szyją, może i ja zacznę [emoji16]
Oooo, tak tak! Myślę @marc ze dla ciebie to by było dobre wyjście... Pomyśl nad tym [emoji11]Ja byłam u psychologa z tym. Warto zobaczyć czy rzeczywiście coś blokuje. U mnie nic w głowie nie siedzi, Pani próbowała w hipnozie coś znaleźć ale nic. [emoji6]
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
A wiadomo co to za dziadostwo ci się przypałetalo? Przynajmniej wiesz co robić i jak działać! [emoji4]Dostałam wyniki posiewu... pozytywne... A na oko wszystko było ok. Chociaż tu zobaczyłam pozytyw trzeba się przeleczyć