reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziękuję za kciuki.

1usavcqgt1dml95x.png

Jeju, już 9, a dopiero się dowiedziałaś...W pracy już wiedzą, czy nadal trzymasz ich w niepewności? :)

Daj znać po wizycie co i jak :)

Kup sobie termometr (jeśli się nie uda) z dwiema kreskami po przecinku, mierzysz rano po minimum 3 godzinach snu/spoczynku, codziennie o tej samej porze, najlepiej w pochwie, bo w ustach jest średnio miarodajna, wpisujesz w ovufriend lub jakąś apkę i ot cała filozofia :) Jak na wykresie będziesz widziała, że temperatura 3 dzień z rzędu skoczyła do góry, to owu była przed skokiem temperatury :) Temperatura rośnie jak jest wyrzut progesteronu po pęknięciu pęcherzyka i można powiedzieć, że owu była jak temperatura na wykresie wzrośnie o 0,2 w stosunku do temperatury z pierwszej fazy cyklu.
Tak ten czas bardzo szybko leci!
W pracy juz wiedza bo jestem na zwolnieniu od tamtego tygodnia. Musialam wziąć, nie dałabym rady pracować w przedszkolu.
Pani dyrektor nie robiła problemu. Powiedziała, że jak się zle czuje to jak najbardziej mam isc odpoczywać. Stanowisko bedzie czekać ;)

Tak ten czas bardzo szybko leci!
W pracy juz wiedza bo jestem na zwolnieniu od tamtego tygodnia. Musialam wziąć, nie dałabym rady pracować w przedszkolu.
Pani dyrektor nie robiła problemu. Powiedziała, że jak się zle czuje to jak najbardziej mam isc odpoczywać. Stanowisko bedzie czekać ;)

U mnie ze zwykłym 1 dniowym urlopem jest problem, wiec co to bedzie pózniej ....

Umylam okna, zrobiłam obiad i padlam jak mucha [emoji1]

@basia89 ano było mierzyć, jakoś nie po drodze było mi po termometr, teraz to po ptokach...

@marc a jednak przylazla... No ale przynajmniej wiesz na czym stoisz, oczyść głowę i zbieraj siły na bzykanka [emoji16]

@Kociaciocia mnie tam termos i wałówa nie dziwi, u lekarza idzie się czasem zmumifikowac a co dopiero paść z głodu [emoji1] Ale lokatorów to tam masz, ja pitole... Będą ci je rozbijać czy jak?

@kotek87 czyli jednak nie @? [emoji16] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]

@Spark pięknie rosniesz [emoji7] [emoji7]

Ładna szafa, ale czyja to nie pamiętam [emoji23]
Miałam jeszcze kilku z was coś napisać, ale bez cytowania ciężko zapamiętać... Jak mnie olsni to napiszę [emoji1]

reklama
Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Jak ten czas zlecial! Trzymam mocno kciuki! [emoji110] [emoji11]
Jaka czadowa sowa! [emoji7] kurde, wszyscy szyją, może i ja zacznę [emoji16]
Ja byłam u psychologa z tym. Warto zobaczyć czy rzeczywiście coś blokuje. U mnie nic w głowie nie siedzi, Pani próbowała w hipnozie coś znaleźć ale nic. [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo, tak tak! Myślę @marc ze dla ciebie to by było dobre wyjście... Pomyśl nad tym [emoji11]
Dostałam wyniki posiewu... pozytywne... A na oko wszystko było ok. Chociaż tu zobaczyłam pozytyw :D trzeba się przeleczyć :(
A wiadomo co to za dziadostwo ci się przypałetalo? Przynajmniej wiesz co robić i jak działać! [emoji4]

Do góry