reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziękuję za kciuki.

1usavcqgt1dml95x.png

Jeju, już 9, a dopiero się dowiedziałaś...W pracy już wiedzą, czy nadal trzymasz ich w niepewności? :)

Daj znać po wizycie co i jak :)

Kup sobie termometr (jeśli się nie uda) z dwiema kreskami po przecinku, mierzysz rano po minimum 3 godzinach snu/spoczynku, codziennie o tej samej porze, najlepiej w pochwie, bo w ustach jest średnio miarodajna, wpisujesz w ovufriend lub jakąś apkę i ot cała filozofia :) Jak na wykresie będziesz widziała, że temperatura 3 dzień z rzędu skoczyła do góry, to owu była przed skokiem temperatury :) Temperatura rośnie jak jest wyrzut progesteronu po pęknięciu pęcherzyka i można powiedzieć, że owu była jak temperatura na wykresie wzrośnie o 0,2 w stosunku do temperatury z pierwszej fazy cyklu.
Tak ten czas bardzo szybko leci!
W pracy juz wiedza bo jestem na zwolnieniu od tamtego tygodnia. Musialam wziąć, nie dałabym rady pracować w przedszkolu.
Pani dyrektor nie robiła problemu. Powiedziała, że jak się zle czuje to jak najbardziej mam isc odpoczywać. Stanowisko bedzie czekać ;)

Tak ten czas bardzo szybko leci!
W pracy juz wiedza bo jestem na zwolnieniu od tamtego tygodnia. Musialam wziąć, nie dałabym rady pracować w przedszkolu.
Pani dyrektor nie robiła problemu. Powiedziała, że jak się zle czuje to jak najbardziej mam isc odpoczywać. Stanowisko bedzie czekać ;)

U mnie ze zwykłym 1 dniowym urlopem jest problem, wiec co to bedzie pózniej ....

Umylam okna, zrobiłam obiad i padlam jak mucha [emoji1]

@basia89 ano było mierzyć, jakoś nie po drodze było mi po termometr, teraz to po ptokach...

@marc a jednak przylazla... No ale przynajmniej wiesz na czym stoisz, oczyść głowę i zbieraj siły na bzykanka [emoji16]

@Kociaciocia mnie tam termos i wałówa nie dziwi, u lekarza idzie się czasem zmumifikowac a co dopiero paść z głodu [emoji1] Ale lokatorów to tam masz, ja pitole... Będą ci je rozbijać czy jak?

@kotek87 czyli jednak nie @? [emoji16] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]

@Spark pięknie rosniesz [emoji7] [emoji7]

Ładna szafa, ale czyja to nie pamiętam [emoji23]
Miałam jeszcze kilku z was coś napisać, ale bez cytowania ciężko zapamiętać... Jak mnie olsni to napiszę [emoji1]

reklama
Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Jak ten czas zlecial! Trzymam mocno kciuki! [emoji110] [emoji11]
Jaka czadowa sowa! [emoji7] kurde, wszyscy szyją, może i ja zacznę [emoji16]
Ja byłam u psychologa z tym. Warto zobaczyć czy rzeczywiście coś blokuje. U mnie nic w głowie nie siedzi, Pani próbowała w hipnozie coś znaleźć ale nic. [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo, tak tak! Myślę @marc ze dla ciebie to by było dobre wyjście... Pomyśl nad tym [emoji11]
Dostałam wyniki posiewu... pozytywne... A na oko wszystko było ok. Chociaż tu zobaczyłam pozytyw :D trzeba się przeleczyć :(
A wiadomo co to za dziadostwo ci się przypałetalo? Przynajmniej wiesz co robić i jak działać! [emoji4]

Do góry