reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak ten czas zlecial! Trzymam mocno kciuki! [emoji110] [emoji11]

Jaka czadowa sowa! [emoji7] kurde, wszyscy szyją, może i ja zacznę [emoji16]

Oooo, tak tak! Myślę @marc ze dla ciebie to by było dobre wyjście... Pomyśl nad tym [emoji11]

A wiadomo co to za dziadostwo ci się przypałetalo? Przynajmniej wiesz co robić i jak działać! [emoji4]

Jak tam twoja @???
Nie No coś Ty :-) nie poszłabym na to :-) moj mąż stwierdziłby, ze wariatka jestem :p
Chce dziecka, ale nie jest ze mną, aż tak złe :-D

reklama

Nessi piękna! Jakbym siebie widziała ! Robiłam w ciąży dokładnie do samo ! [emoji23] tylko maszyny nie miałam [emoji3]
Aż pokaże
1491327336-aaaaaa.jpeg

Syn jak miał 3 miesiące i sowy które mu uszyłam [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marc ja caly czas was czytam choc mało się udzielam. Nigdy nie mialam nic do powiedzenia w kwestii wykresów :rofl2:
Malo sie też odzywam, bo mdłości mnie strasznieeee męczą od rana do wieczora.. Mam juz dość.. Jedzenie mi ledwo wchodzi a juz najgorszy problem jest przy sniadaniu. Przed sniadaniem codziennie zaliczam kibelek.
Wiem, że mogłoby być gorzej, ale czasami naprawdę łapie doła, że nie mogę sobie z tym poradzić.
Jestem w 9 tyg i mam nadzieję, że niedlugo te dolegliwości miną.
@Emsi* ja tez wolę czytać ten wątek.. Jakoś nie mogę się wkręcić w tamten, choć staram się udzielać.

Trzymam za was wszystkie mocno kciuki!! Przesylam naprawdę ciążowe fluidki. :happy2:

Mi tez jakoś nie idzie ... ja chyba za bardzo się przywiązuje do ludzi i nie lubię robić nic na sile, stad siedzę tu na garbie naszych staraczek [emoji39]

Witam Was z rana, szykuje się powoli do ginki na monit, w tym cyklu w ogóle nie czuje jajników więc możliwe, że nic tam nie wyrosło. Pokaże jej badania K i poproszę o skierowanie na hsg. Tyle w skrócie ode mnie. Miłego dnia :*

P.s Iza piękne krechy, będzie dobrze!

W tym cyklu, w którym się udało tez właśnie nie czułam jajników a zawsze czuje ... [emoji6]
Co tez pamietam dało mi do myślenia wtedy ...

Strach chyba zawsze bedzie... nawet bez przeżyć. Moja koleżanka 26tydz chyba i szyjka jej się skraca. Zestresowana strasznie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie tak miałam w poprzedniej ciąży i cholernie się tego boje teraz [emoji17]

@Kociaciocia ale krejzolka jestes [emoji23]

@Lanvin piekne te drzwi od PAXa. My musimy kupic przesuwane bo za malo miejsca mamy na zwykle (wole zwykle).
A co do owulki to nie mam pojecia kiedy byla bo nie robilam testow. A ze mam cykle 28-32 dni to 4-8 dni przed owulka bylo przytulanko. Chyba Emsi czy Emzilka zaszla na 4 dni przed owulka. Takze wszystki mozliwe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wydaje mi się, ze leeleeth tak właśnie zaszła ... ale może pamięć mnie myli [emoji4]

Obstawiam 28 :D Od 28 do 32 Ci skacze, w kolejności, jak było niedawno 30-32-30, to teraz będzie 28 :D Takie wyliczenia :D

A ja się naoglądałam brzuszków, usg i teraz mi przykro, buuuu :(

Głowa do góry kochana ... na pewno się doczekasz [emoji6]
Piękne zdjęcia, cudna pamiątka [emoji4]

Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

POWODZENIA !!! Trzymam mocno kciuki [emoji110]️

@Spark piękny brzuszek ... a fotka niunia [emoji173]️

@Luxourious Nataniel jest boski ... będzie łamał kobiece serca, oj będzie [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam twoja @???
Nie No coś Ty :-) nie poszłabym na to :-) moj mąż stwierdziłby, ze wariatka jestem :p
Chce dziecka, ale nie jest ze mną, aż tak złe :-D
Właśnie @Windy91 jak tam brak kuciamby?[emoji6]
A tak w ogóle wy to macie talenty! Ja to dwie lewe ręce. Mezowi coś tam gacie zszyje koslawo czasem i na tym się skończy. Próbowałam szydelka i drutów ale mnie to nudzi [emoji6]

Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Kciuki zacisniete! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] nie martw się wszystko będzie dobrze!!! [emoji8]

Właśnie @Windy91 jak tam brak kuciamby?[emoji6]
A tak w ogóle wy to macie talenty! Ja to dwie lewe ręce. Mezowi coś tam gacie zszyje koslawo czasem i na tym się skończy. Próbowałam szydelka i drutów ale mnie to nudzi [emoji6]

Heheh to masz jak ja :p szydełkowac kiedyś chciałam sie nauczyć, ale oczywiście nie nadążałam za tym :-)

reklama
@marc a tam wariatka! Czasem można tak oczyścić umysł i spojrzeć na wszystko z boku i zobaczyć co było nie tak [emoji6] ja generalnie polecam [emoji1]

@M2b weź mnie kutfa nie denerwuj [emoji23] chyba leci z Ameryki zwykła paczką z poczty polskiej [emoji23] żem wykrakała to spóźnienie. I pluje sobie w brodę ze temp nie mierzylam, wiedzialabym na czym stoję... Ale poczekam, akurat płodne omijają Wielkanoc [emoji1]

Do góry