reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak ten czas zlecial! Trzymam mocno kciuki! [emoji110] [emoji11]

Jaka czadowa sowa! [emoji7] kurde, wszyscy szyją, może i ja zacznę [emoji16]

Oooo, tak tak! Myślę @marc ze dla ciebie to by było dobre wyjście... Pomyśl nad tym [emoji11]

A wiadomo co to za dziadostwo ci się przypałetalo? Przynajmniej wiesz co robić i jak działać! [emoji4]

Jak tam twoja @???
Nie No coś Ty :-) nie poszłabym na to :-) moj mąż stwierdziłby, ze wariatka jestem :p
Chce dziecka, ale nie jest ze mną, aż tak złe :-D

reklama

Nessi piękna! Jakbym siebie widziała ! Robiłam w ciąży dokładnie do samo ! [emoji23] tylko maszyny nie miałam [emoji3]
Aż pokaże
1491327336-aaaaaa.jpeg

Syn jak miał 3 miesiące i sowy które mu uszyłam [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marc ja caly czas was czytam choc mało się udzielam. Nigdy nie mialam nic do powiedzenia w kwestii wykresów :rofl2:
Malo sie też odzywam, bo mdłości mnie strasznieeee męczą od rana do wieczora.. Mam juz dość.. Jedzenie mi ledwo wchodzi a juz najgorszy problem jest przy sniadaniu. Przed sniadaniem codziennie zaliczam kibelek.
Wiem, że mogłoby być gorzej, ale czasami naprawdę łapie doła, że nie mogę sobie z tym poradzić.
Jestem w 9 tyg i mam nadzieję, że niedlugo te dolegliwości miną.
@Emsi* ja tez wolę czytać ten wątek.. Jakoś nie mogę się wkręcić w tamten, choć staram się udzielać.

Trzymam za was wszystkie mocno kciuki!! Przesylam naprawdę ciążowe fluidki. :happy2:

Mi tez jakoś nie idzie ... ja chyba za bardzo się przywiązuje do ludzi i nie lubię robić nic na sile, stad siedzę tu na garbie naszych staraczek [emoji39]

Witam Was z rana, szykuje się powoli do ginki na monit, w tym cyklu w ogóle nie czuje jajników więc możliwe, że nic tam nie wyrosło. Pokaże jej badania K i poproszę o skierowanie na hsg. Tyle w skrócie ode mnie. Miłego dnia :*

P.s Iza piękne krechy, będzie dobrze!

W tym cyklu, w którym się udało tez właśnie nie czułam jajników a zawsze czuje ... [emoji6]
Co tez pamietam dało mi do myślenia wtedy ...

Strach chyba zawsze bedzie... nawet bez przeżyć. Moja koleżanka 26tydz chyba i szyjka jej się skraca. Zestresowana strasznie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie tak miałam w poprzedniej ciąży i cholernie się tego boje teraz [emoji17]

@Kociaciocia ale krejzolka jestes [emoji23]

@Lanvin piekne te drzwi od PAXa. My musimy kupic przesuwane bo za malo miejsca mamy na zwykle (wole zwykle).
A co do owulki to nie mam pojecia kiedy byla bo nie robilam testow. A ze mam cykle 28-32 dni to 4-8 dni przed owulka bylo przytulanko. Chyba Emsi czy Emzilka zaszla na 4 dni przed owulka. Takze wszystki mozliwe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wydaje mi się, ze leeleeth tak właśnie zaszła ... ale może pamięć mnie myli [emoji4]

Obstawiam 28 :D Od 28 do 32 Ci skacze, w kolejności, jak było niedawno 30-32-30, to teraz będzie 28 :D Takie wyliczenia :D

A ja się naoglądałam brzuszków, usg i teraz mi przykro, buuuu :(

Głowa do góry kochana ... na pewno się doczekasz [emoji6]
Piękne zdjęcia, cudna pamiątka [emoji4]

Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

POWODZENIA !!! Trzymam mocno kciuki [emoji110]️

@Spark piękny brzuszek ... a fotka niunia [emoji173]️

@Luxourious Nataniel jest boski ... będzie łamał kobiece serca, oj będzie [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam twoja @???
Nie No coś Ty :-) nie poszłabym na to :-) moj mąż stwierdziłby, ze wariatka jestem :p
Chce dziecka, ale nie jest ze mną, aż tak złe :-D
Właśnie @Windy91 jak tam brak kuciamby?[emoji6]
A tak w ogóle wy to macie talenty! Ja to dwie lewe ręce. Mezowi coś tam gacie zszyje koslawo czasem i na tym się skończy. Próbowałam szydelka i drutów ale mnie to nudzi [emoji6]

Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Kciuki zacisniete! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] nie martw się wszystko będzie dobrze!!! [emoji8]

Właśnie @Windy91 jak tam brak kuciamby?[emoji6]
A tak w ogóle wy to macie talenty! Ja to dwie lewe ręce. Mezowi coś tam gacie zszyje koslawo czasem i na tym się skończy. Próbowałam szydelka i drutów ale mnie to nudzi [emoji6]

Heheh to masz jak ja :p szydełkowac kiedyś chciałam sie nauczyć, ale oczywiście nie nadążałam za tym :-)

reklama
@marc a tam wariatka! Czasem można tak oczyścić umysł i spojrzeć na wszystko z boku i zobaczyć co było nie tak [emoji6] ja generalnie polecam [emoji1]

@M2b weź mnie kutfa nie denerwuj [emoji23] chyba leci z Ameryki zwykła paczką z poczty polskiej [emoji23] żem wykrakała to spóźnienie. I pluje sobie w brodę ze temp nie mierzylam, wiedzialabym na czym stoję... Ale poczekam, akurat płodne omijają Wielkanoc [emoji1]

Do góry