reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jest @

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

W dupe...[emoji36] przykro mi kotek

A u nas dzisiaj tak
1491314009-aaaaaa.jpeg

Nawet mi sie nie chce z lozka ppdnosic[emoji50]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rośnie smrodek[emoji16]dzisiaj 18+5, w piątek ja w koncu zobacze[emoji7]
Co masz na myśli mówiąc o swoim miejscu na ziemi? Jak postępuje leczenie cushinga?

Endokrynologa mam termin na 11.05 wiec nic na razie nie wiem.
Kupiliśmy psa przynosi nam a w szczególności mi ogromną radość i spokój. Potrafi jak ręką odjąć wszystkie smutki troski i zmęczenie. Może to głupie się niektórym wydawać ale psa pragnęłam mieć odkąd skończyłam 7 lat. Chciałam go mieć zanim jeszcze chciałam mieć dziecko i odkąd się pojawił w naszej rodzinie czuje że coś we mnie zapełnił i coś zyskałam. Czuje się innym człowiekiem odkąd go mam.
I pojawił się też lęk że znów 3 raz mogę stracić ciążę i czy chce przez to przechodzić. Dopiero po czasie jak spojrzałam na to wszystko z boku dotarło do mnie że może tak jest lepiej.
Za niedługo juz połówkowe wow !! Masz już imię ?

W dupe...[emoji36] przykro mi kotek

A u nas dzisiaj tak
1491314009-aaaaaa.jpeg

Nawet mi sie nie chce z lozka ppdnosic[emoji50]

A ta temperatura w C czy F?
Głupie pytanie lol, to macie zimno , u nas dzisiaj deszcz ale koło 60 stopni jest [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A ja sobie siedzę na balkoniku, pije piwko :-) i na jutro wzięłam urlop i idę zrobić badania :-)
Z NFZ poproszę o sierowanie na tarczyce, morfologię i te podstawowe, które można, a zaraz po tym jadę prywatnie na testosteron i prolaktyne. Po owulacji pojadę z tym nieszczęsnym progesteronem.

Poczytałam trochę o prolaktyne i kurde na jej poziom strasznie np. Wpływa stres itd. Itd. Instynkt macierzyński ....
kurde moze ona mi w mózgu coś blokuje :p

@basia89 ja jestem cwana bo swoje rozstępy potraktowałam rok temu TCA, ten kwas ma magiczną moc, jeszcze na nałożonyk kwasie dałam sobie rolką z igłami pojeździć :oo2: bolało ale było warto - pogrzebię w laptopie i jak znajdę zdjęcie "przed" to wkleję :-)

reklama
1491298186-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna piłeczka, jaka zgrabna ;-)
A co to za piękności!!! :)

;) siedzę sobie w krzaczorach, mysle ze nadchodzi moment ze musze miec abstynencje od forum. Mniej sie udzielam, bo po prostu jakos juz nie czuje takiej potrzeby..
to troche nałóg, zabiera masę czasu, wiec w sumie sie cieszę ze troche odpuszczam. Choc całkowicie jeszcze noe potrafię wiec staram sie czytać. Jakby ktoś pilnie mnie potrzebował to wywołajcie mnie na priv bo mogę postu nie zauważyć. :)

U mnie @ przyszła wczoraj, takze nowy cykl. Miejmy nadzieje ze ostatni przed ivf.

Apropos ciężarówek odchodzących z wątku.. to ja powiem jako adwokat diabła odwrotnie niz większość - uważam ze to dobrze ze ciężarówki przechodzą na wątki ciążowe. Czy nie każda z nas wlaśnie o tym marzy? Ja marze od 1,5 roku od kiedy jestem na forum, zeby w końcu moc pojawić sie na takim wątku... to naturalna kolej rzeczy i ja rozumiem jak ktoś przechodzi i żegna sie z wątkiem staraczkowym :) niezależnie od tego ile tu miłych znajomość zawarłyśmy, to jesli ktoś ma ochotę przejść po pojawieniu sie 2 kresek, to ja wspieram decyzje. Sama chciałabym przejść na wątek ciezarowkowy, mimo ze tak jak mowię, tu mam was wszystkie, to marze po prostu o nowym etapie..

Ale jak już odpoczniesz to się odezwiesz?? Dasz znać po ifv??
Wróciłam usg, myślałam że zwariuję z głodu, ale jak tylko wyszłam z gabinetu wyciągnełam wałówkę z torby ;-)
Mam kurczelek małą lipę z tymi kamieniami, w sierpniu była to mała rodzinka kamyczków a dziś to już normalnie la familia :szok:
Za tydzień mam zaklepane już łóżko na chirurgii - no po prostu rewelacja :realmad:
O kurcze ile tego jest. Laparoskopia??
jeny dziewczyny , teraz już ma prawie czysto...
To ja dalej czekam na twoje 2 kreski :)
Ej no maleńka, a ja już mialm cicha nadzieję, że się udało.
Widze, ze zostalam wywolana :)
u nas fajnie, mlody rosnie jak na drozdzach, ciagle sie smieje i jest radosnym dzieckiem, alr potrafi poplakac i to glosno :) ja chudne (w koncu) jutro bede dzwonic i zalatwiac w restauracji sale na chrzciny, wiem, ze maja wolne terminy i licze, ze uda sie na koniec maja/poczatek czerwca :)
pozdrawiamy cioteczki :)
20170404-092747.jpg
Dobrze że niunius taki grzeczny. Z dnia na dzień sliczniejsxy.

Do góry