reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jest @

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

W dupe...[emoji36] przykro mi kotek

A u nas dzisiaj tak
1491314009-aaaaaa.jpeg

Nawet mi sie nie chce z lozka ppdnosic[emoji50]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rośnie smrodek[emoji16]dzisiaj 18+5, w piątek ja w koncu zobacze[emoji7]
Co masz na myśli mówiąc o swoim miejscu na ziemi? Jak postępuje leczenie cushinga?

Endokrynologa mam termin na 11.05 wiec nic na razie nie wiem.
Kupiliśmy psa przynosi nam a w szczególności mi ogromną radość i spokój. Potrafi jak ręką odjąć wszystkie smutki troski i zmęczenie. Może to głupie się niektórym wydawać ale psa pragnęłam mieć odkąd skończyłam 7 lat. Chciałam go mieć zanim jeszcze chciałam mieć dziecko i odkąd się pojawił w naszej rodzinie czuje że coś we mnie zapełnił i coś zyskałam. Czuje się innym człowiekiem odkąd go mam.
I pojawił się też lęk że znów 3 raz mogę stracić ciążę i czy chce przez to przechodzić. Dopiero po czasie jak spojrzałam na to wszystko z boku dotarło do mnie że może tak jest lepiej.
Za niedługo juz połówkowe wow !! Masz już imię ?

W dupe...[emoji36] przykro mi kotek

A u nas dzisiaj tak
1491314009-aaaaaa.jpeg

Nawet mi sie nie chce z lozka ppdnosic[emoji50]

A ta temperatura w C czy F?
Głupie pytanie lol, to macie zimno , u nas dzisiaj deszcz ale koło 60 stopni jest [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A ja sobie siedzę na balkoniku, pije piwko :-) i na jutro wzięłam urlop i idę zrobić badania :-)
Z NFZ poproszę o sierowanie na tarczyce, morfologię i te podstawowe, które można, a zaraz po tym jadę prywatnie na testosteron i prolaktyne. Po owulacji pojadę z tym nieszczęsnym progesteronem.

Poczytałam trochę o prolaktyne i kurde na jej poziom strasznie np. Wpływa stres itd. Itd. Instynkt macierzyński ....
kurde moze ona mi w mózgu coś blokuje :p

@basia89 ja jestem cwana bo swoje rozstępy potraktowałam rok temu TCA, ten kwas ma magiczną moc, jeszcze na nałożonyk kwasie dałam sobie rolką z igłami pojeździć :oo2: bolało ale było warto - pogrzebię w laptopie i jak znajdę zdjęcie "przed" to wkleję :-)

reklama
1491298186-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna piłeczka, jaka zgrabna ;-)
A co to za piękności!!! :)

;) siedzę sobie w krzaczorach, mysle ze nadchodzi moment ze musze miec abstynencje od forum. Mniej sie udzielam, bo po prostu jakos juz nie czuje takiej potrzeby..
to troche nałóg, zabiera masę czasu, wiec w sumie sie cieszę ze troche odpuszczam. Choc całkowicie jeszcze noe potrafię wiec staram sie czytać. Jakby ktoś pilnie mnie potrzebował to wywołajcie mnie na priv bo mogę postu nie zauważyć. :)

U mnie @ przyszła wczoraj, takze nowy cykl. Miejmy nadzieje ze ostatni przed ivf.

Apropos ciężarówek odchodzących z wątku.. to ja powiem jako adwokat diabła odwrotnie niz większość - uważam ze to dobrze ze ciężarówki przechodzą na wątki ciążowe. Czy nie każda z nas wlaśnie o tym marzy? Ja marze od 1,5 roku od kiedy jestem na forum, zeby w końcu moc pojawić sie na takim wątku... to naturalna kolej rzeczy i ja rozumiem jak ktoś przechodzi i żegna sie z wątkiem staraczkowym :) niezależnie od tego ile tu miłych znajomość zawarłyśmy, to jesli ktoś ma ochotę przejść po pojawieniu sie 2 kresek, to ja wspieram decyzje. Sama chciałabym przejść na wątek ciezarowkowy, mimo ze tak jak mowię, tu mam was wszystkie, to marze po prostu o nowym etapie..

Ale jak już odpoczniesz to się odezwiesz?? Dasz znać po ifv??
Wróciłam usg, myślałam że zwariuję z głodu, ale jak tylko wyszłam z gabinetu wyciągnełam wałówkę z torby ;-)
Mam kurczelek małą lipę z tymi kamieniami, w sierpniu była to mała rodzinka kamyczków a dziś to już normalnie la familia :szok:
Za tydzień mam zaklepane już łóżko na chirurgii - no po prostu rewelacja :realmad:
O kurcze ile tego jest. Laparoskopia??
jeny dziewczyny , teraz już ma prawie czysto...
To ja dalej czekam na twoje 2 kreski :)
Ej no maleńka, a ja już mialm cicha nadzieję, że się udało.
Widze, ze zostalam wywolana :)
u nas fajnie, mlody rosnie jak na drozdzach, ciagle sie smieje i jest radosnym dzieckiem, alr potrafi poplakac i to glosno :) ja chudne (w koncu) jutro bede dzwonic i zalatwiac w restauracji sale na chrzciny, wiem, ze maja wolne terminy i licze, ze uda sie na koniec maja/poczatek czerwca :)
pozdrawiamy cioteczki :)
20170404-092747.jpg
Dobrze że niunius taki grzeczny. Z dnia na dzień sliczniejsxy.

Do góry