W dupe...[emoji36] przykro mi kotek
A u nas dzisiaj tak
Nawet mi sie nie chce z lozka ppdnosic[emoji50]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Endokrynologa mam termin na 11.05 wiec nic na razie nie wiem.Rośnie smrodek[emoji16]dzisiaj 18+5, w piątek ja w koncu zobacze[emoji7]
Co masz na myśli mówiąc o swoim miejscu na ziemi? Jak postępuje leczenie cushinga?
W dupe...[emoji36] przykro mi kotek
A u nas dzisiaj tak
Nawet mi sie nie chce z lozka ppdnosic[emoji50]
wyszlo nam 33-35 osob, dwie sa niepewne, wiec bedzie za potwierdzeniemLuxurious widziałam na fb zdjęcie, piękny hehe, dobrze, jak jest wesolutki dużo osób będziesz miała na chrzcinach?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj wieczorem myślałam, że przyszła małpa, a to tylko plamienie. I od tamtej pory nic...
Piekna piłeczka, jaka zgrabna ;-)
Ale jak już odpoczniesz to się odezwiesz?? Dasz znać po ifv??A co to za piękności!!!
siedzę sobie w krzaczorach, mysle ze nadchodzi moment ze musze miec abstynencje od forum. Mniej sie udzielam, bo po prostu jakos juz nie czuje takiej potrzeby..
to troche nałóg, zabiera masę czasu, wiec w sumie sie cieszę ze troche odpuszczam. Choc całkowicie jeszcze noe potrafię wiec staram sie czytać. Jakby ktoś pilnie mnie potrzebował to wywołajcie mnie na priv bo mogę postu nie zauważyć.
U mnie @ przyszła wczoraj, takze nowy cykl. Miejmy nadzieje ze ostatni przed ivf.
Apropos ciężarówek odchodzących z wątku.. to ja powiem jako adwokat diabła odwrotnie niz większość - uważam ze to dobrze ze ciężarówki przechodzą na wątki ciążowe. Czy nie każda z nas wlaśnie o tym marzy? Ja marze od 1,5 roku od kiedy jestem na forum, zeby w końcu moc pojawić sie na takim wątku... to naturalna kolej rzeczy i ja rozumiem jak ktoś przechodzi i żegna sie z wątkiem staraczkowym niezależnie od tego ile tu miłych znajomość zawarłyśmy, to jesli ktoś ma ochotę przejść po pojawieniu sie 2 kresek, to ja wspieram decyzje. Sama chciałabym przejść na wątek ciezarowkowy, mimo ze tak jak mowię, tu mam was wszystkie, to marze po prostu o nowym etapie..
O kurcze ile tego jest. Laparoskopia??Wróciłam usg, myślałam że zwariuję z głodu, ale jak tylko wyszłam z gabinetu wyciągnełam wałówkę z torby ;-)
Mam kurczelek małą lipę z tymi kamieniami, w sierpniu była to mała rodzinka kamyczków a dziś to już normalnie la familia
Za tydzień mam zaklepane już łóżko na chirurgii - no po prostu rewelacja
To ja dalej czekam na twoje 2 kreskijeny dziewczyny , teraz już ma prawie czysto...
Dobrze że niunius taki grzeczny. Z dnia na dzień sliczniejsxy.Widze, ze zostalam wywolana
u nas fajnie, mlody rosnie jak na drozdzach, ciagle sie smieje i jest radosnym dzieckiem, alr potrafi poplakac i to glosno ja chudne (w koncu) jutro bede dzwonic i zalatwiac w restauracji sale na chrzciny, wiem, ze maja wolne terminy i licze, ze uda sie na koniec maja/poczatek czerwca
pozdrawiamy cioteczki