reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny rozstępy z czasem bledną i takie tam, a tak serio to chyba z czasem mniej się na nie uwagę wraca po prostu. Na zdjęciu przesyłam moje - poziome są w prezencie od Zuzi i mają 7 lat a pionowe są od Piotrka i mają 11 lat :-p a i te okrągłe coś to mój wysłużony pępek - tu akurat na leżąco - gdy stoję to ujawnia się jego dodatkowa funkcja - mini daszek ;)

Załączniki

• 20170404_143124_HDR-1.jpg
    20170404_143124_HDR-1.jpg
    921,3 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Wróciłam usg, myślałam że zwariuję z głodu, ale jak tylko wyszłam z gabinetu wyciągnełam wałówkę z torby ;-)
Mam kurczelek małą lipę z tymi kamieniami, w sierpniu była to mała rodzinka kamyczków a dziś to już normalnie la familia :szok:
Za tydzień mam zaklepane już łóżko na chirurgii - no po prostu rewelacja :realmad:

No ja nawet nie wiedzialam ze je mam, męczyłam sie z dziwnymi objawami a jak trafiłam na ER to juz wszystko wybuchlo[emoji15]i zapalenie watroby[emoji53]
Dobrze ze masz to pod kontrola.

Lanvin, ale śliczny brzuszek miałaś[emoji7]

Kotek, zobaczymy jak sie sprawa rozwinie, ale dostac @ z taka tempka to byłoby conajmniej dziwne[emoji848]

Nimitii[emoji8] mam nadzieje ze jeszcze zmienisz zdanie Rybko...i bede Ci mogła kibicować w staraniach..

Ja odliczam do piątku dziewczyny, polowkowe[emoji51][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jaki kolor tych plamien mialas?

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Na początku trochę krwi a potem brązowe i wcale nie było tego malutko..!!
Dziewczyny rozstępy z czasem bledną i takie tam, a tak serio to chyba z czasem mniej się na nie uwagę wraca po prostu. Na zdjęciu przesyłam moje - poziome są w prezencie od Zuzi i mają 7 lat a pionowe są od Piotrka i mają 11 lat :-p a i te okrągłe coś to mój wysłużony pępek - tu akurat na leżąco - gdy stoję to ujawnia się jego dodatkowa funkcja - mini daszek ;)
Twoje rozstępy to nic w porównaniu z moimi [emoji12]

No ja nawet nie wiedzialam ze je mam, męczyłam sie z dziwnymi objawami a jak trafiłam na ER to juz wszystko wybuchlo[emoji15]i zapalenie watroby[emoji53]
Dobrze ze masz to pod kontrola.

Lanvin, ale śliczny brzuszek miałaś[emoji7]

Kotek, zobaczymy jak sie sprawa rozwinie, ale dostac @ z taka tempka to byłoby conajmniej dziwne[emoji848]

Nimitii[emoji8] mam nadzieje ze jeszcze zmienisz zdanie Rybko...i bede Ci mogła kibicować w staraniach..

Ja odliczam do piątku dziewczyny, polowkowe[emoji51][emoji5]

[emoji110]️[emoji110]️trzymam kciuki

Widzisz...to nigdy nie wiadomo jak to z tymi plemnikami, bo każdy mówi co innego, takie info podaje ovufriend :) ale ma to sens, bo zobacz...Jak kochasz się co 3-4 dni, to plemników jest więcej, bo zdążą się namnozyc, jak co dwa dni, będzie ich mniej - analogicznie, ale w podwójnej dawce i może zwiększyć to szanse :) taka dedukcja.

A co do brzucha...na zdjęciu z 27 tygodnia rozstępów jeszcze nie ma. Ono było robione pod koniec lipca, za to jakieś 3 tygodnie później wyszedł mi pierwszy rozstęp, byłam załamana, ale to było nic. Bo nagle wyskoczył mi brzuch i mam cały brzuch w rozstepach i żadne kremy nie pomogły.... Także widzisz :(

Kurcze, ale to też trzeba zwracać uwagę na różne czynniki. Każdy jest inny i każdy ma temperaturę bazową na innym poziomie, u mnie plasuje się ok 36,5, u @Agatusia1 z tego co pamiętam jest ok 0,2 niżej, jak skoczy do góry to u mnie rośnie do 37, a u niej będzie 36,7-8 także to różnie może być. Ogólnie w fazie lutealnej temperatura będzie wyższa, ale uważam, że nie ma co się nakręcac, że w 13 dpo jest wysoka, bo rano może być wysoka, a wieczorem przyjdzie @. Temperatura może wskazywać ciążę, jeśli np. utrzymuje się wysoko po terminie @, a @ nie ma, więc nie ma się co zrażać, trzeba działać!!

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dokładnie dobrze gadasz :-) :-) zgadzam sie z Tobą Kochana :-)

Ja od tego cyklu chyba nie będę mierzyć itd. Spróbowałam z tym i tyle. Dalej będę brać donga i co ma byc to bedzie. Muszę zajść sie praktykami .... muszę miec zrobione 75 godzin w podstawówce 1-3 ..... pracując dzień w dzień po 8 godzin jak to zrobić.... u Nas w pracy jest 6 dziewczyn, które tez musza zrobić praktyki - wiec jak to zrobić nie mam pojęcia... nikt mi tyle urlopu nie da ....

Widze, ze zostalam wywolana :)
u nas fajnie, mlody rosnie jak na drozdzach, ciagle sie smieje i jest radosnym dzieckiem, alr potrafi poplakac i to glosno :) ja chudne (w koncu) jutro bede dzwonic i zalatwiac w restauracji sale na chrzciny, wiem, ze maja wolne terminy i licze, ze uda sie na koniec maja/poczatek czerwca :)
pozdrawiamy cioteczki :)
20170404-092747.jpg

Cheebay nie wykluczam tego. Znalazłam na razie swoje miejsce na ziemi które daje mi radość i dlatego jakoś przestałam myśleć o tym. Jak się miewa twoja córeczka? Rośnie sobie tam i ile tygodni liczy już ?

reklama
Cheebay nie wykluczam tego. Znalazłam na razie swoje miejsce na ziemi które daje mi radość i dlatego jakoś przestałam myśleć o tym. Jak się miewa twoja córeczka? Rośnie sobie tam i ile tygodni liczy już ?

Rośnie smrodek[emoji16]dzisiaj 18+5, w piątek ja w koncu zobacze[emoji7]
Co masz na myśli mówiąc o swoim miejscu na ziemi? Jak postępuje leczenie cushinga?

Do góry