Widzisz...to nigdy nie wiadomo jak to z tymi plemnikami, bo każdy mówi co innego, takie info podaje ovufriend
ale ma to sens, bo zobacz...Jak kochasz się co 3-4 dni, to plemników jest więcej, bo zdążą się namnozyc, jak co dwa dni, będzie ich mniej - analogicznie, ale w podwójnej dawce i może zwiększyć to szanse
taka dedukcja.
A co do brzucha...na zdjęciu z 27 tygodnia rozstępów jeszcze nie ma. Ono było robione pod koniec lipca, za to jakieś 3 tygodnie później wyszedł mi pierwszy rozstęp, byłam załamana, ale to było nic. Bo nagle wyskoczył mi brzuch i mam cały brzuch w rozstepach i żadne kremy nie pomogły.... Także widzisz
Kurcze, ale to też trzeba zwracać uwagę na różne czynniki. Każdy jest inny i każdy ma temperaturę bazową na innym poziomie, u mnie plasuje się ok 36,5, u
@Agatusia1 z tego co pamiętam jest ok 0,2 niżej, jak skoczy do góry to u mnie rośnie do 37, a u niej będzie 36,7-8 także to różnie może być. Ogólnie w fazie lutealnej temperatura będzie wyższa, ale uważam, że nie ma co się nakręcac, że w 13 dpo jest wysoka, bo rano może być wysoka, a wieczorem przyjdzie @. Temperatura może wskazywać ciążę, jeśli np. utrzymuje się wysoko po terminie @, a @ nie ma, więc nie ma się co zrażać, trzeba działać!!