oczekiwanie
Fanka BB :)
To chyba musi się samo unormowac.Kochana byłam na 3 wizytach i za każdym razem robiono mi usg i wszystko dobrze było
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba musi się samo unormowac.Kochana byłam na 3 wizytach i za każdym razem robiono mi usg i wszystko dobrze było
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7] zamawiam takie dla franka albo gabrysi [emoji16] [emoji1]
A ja dzisiaj dla bąbelka koleżanki zrobiłam takie o... [emoji6]
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
A co z Twoją @?[emoji7] [emoji7] zamawiam takie dla franka albo gabrysi [emoji16] [emoji1]
A co z Twoją @?
Tak, chcę wam powiedzieć że moja @ zaginęła i nawet 3h spacer jej nie wywołał [emoji23] [emoji15] chyba bede musiała znowu zrobić test... Nie wiem tylko czy jutro czy w poniedziałek. [emoji16]@Windy91 czy chcesz nam coś powiedziec???
Matko ale bym się cieszyła z Twojej ciąży kochana [emoji5]Tak, chcę wam powiedzieć że moja @ zaginęła i nawet 3h spacer jej nie wywołał [emoji23] [emoji15] chyba bede musiała znowu zrobić test... Nie wiem tylko czy jutro czy w poniedziałek. [emoji16]
Teraz też walczysz z @ ... Idziemy razem w tym cyklu walczyćU mnie są strasznie obfite. I wcześniej przychodzi @. Mam nadzieję że wróci to do normy;/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro, ale z pierwszych siurów!!Tak, chcę wam powiedzieć że moja @ zaginęła i nawet 3h spacer jej nie wywołał [emoji23] [emoji15] chyba bede musiała znowu zrobić test... Nie wiem tylko czy jutro czy w poniedziałek. [emoji16]
Ja też!Matko ale bym się cieszyła z Twojej ciąży kochana [emoji5]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
I z Twojej też! [emoji6]Jutro, ale z pierwszych siurów!!
Ja też!