reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny to moja druga @ po zabiegu...zaraz zwariuje dosłownie,bo ciągle leci skrzep za skrzepem :( czy Wy podczas @ też tak macie? Zawsze był jakiś tam skrzep a teraz te cykle są dla mnie tragiczne ...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj gin mnie pyta jaka miałam miesiączkę czy były skrzepy. Jak były skrzepy to mi mówi ze zle sie odżywiam = za duzo węglowodanów.

U mnie okej, 28-32 dni, duzo skapsze i krwawienia malo co, caly dzien moge miec czysta podpaske, dopiero jak usiada na kibelek to leca skrzepy. Taki cyrk mam teraz z okresami.
U Ciebie jeszcze wczesnie jest, pewnie sie jeszcze zmienia miesiaczki. Nie stresuj sie, wszystko jest pewnie okej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tak często mam ze leci jak siądę na kibelek i to mam tak dlatego ze mam tylozgiecie i niestety grawitacja mojej macicy nie pomaga w wypuszczeniu @ na zewnątrz. Dlatego przy parciu duzo leci, bo tylko wtedy ma szanse.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak walczę. Drugi dzień;/ dokładnie idziemy razem;) pamiętaj tylko styczeń jest Nasz!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
O to ja chętnie poczekam do marca /kwietnia, cieplej jest[emoji6]
Witam sobotnio

widze ze nie tylko ja mialam dzis wiosenne porzadki w domu :) Ale najwazniejsze okna pomyte firanki poprane i mieszkanie posprzatane :)

skoro przyszla wiosna to zaczelam znow biegac wiec wlasnie wrocilam po zrobionych 8 km , wykapalam sie i leglam z laptoperm :) teraz pedze Was nadrobic :)

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Szacun za bieganie! [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry