reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny to moja druga @ po zabiegu...zaraz zwariuje dosłownie,bo ciągle leci skrzep za skrzepem :( czy Wy podczas @ też tak macie? Zawsze był jakiś tam skrzep a teraz te cykle są dla mnie tragiczne ...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj gin mnie pyta jaka miałam miesiączkę czy były skrzepy. Jak były skrzepy to mi mówi ze zle sie odżywiam = za duzo węglowodanów.

U mnie okej, 28-32 dni, duzo skapsze i krwawienia malo co, caly dzien moge miec czysta podpaske, dopiero jak usiada na kibelek to leca skrzepy. Taki cyrk mam teraz z okresami.
U Ciebie jeszcze wczesnie jest, pewnie sie jeszcze zmienia miesiaczki. Nie stresuj sie, wszystko jest pewnie okej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tak często mam ze leci jak siądę na kibelek i to mam tak dlatego ze mam tylozgiecie i niestety grawitacja mojej macicy nie pomaga w wypuszczeniu @ na zewnątrz. Dlatego przy parciu duzo leci, bo tylko wtedy ma szanse.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak walczę. Drugi dzień;/ dokładnie idziemy razem;) pamiętaj tylko styczeń jest Nasz!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
O to ja chętnie poczekam do marca /kwietnia, cieplej jest[emoji6]
Witam sobotnio

widze ze nie tylko ja mialam dzis wiosenne porzadki w domu :) Ale najwazniejsze okna pomyte firanki poprane i mieszkanie posprzatane :)

skoro przyszla wiosna to zaczelam znow biegac wiec wlasnie wrocilam po zrobionych 8 km , wykapalam sie i leglam z laptoperm :) teraz pedze Was nadrobic :)

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Szacun za bieganie! [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry