reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Proszę łatwo

Ja bym stawiała że to dziś 6stalych temp masz plodne
Dziękuję Dacia. Właśnie dziwnie z tą temperaturą bo ona wskazuje owu a śluz już nieplodny. W następnym cyklu się wyklaruje bo z monitoringiem będzie.
Śniło mi sie dzisiaj ze urodziły mi sie trojaczki :):):) nie znałam płci i mi moj M mówi ze 3 chłopaków. I sie poryczałam :D ale okazało sie ze zrobił mi żart i tak naprawde 1 chłopak i 2 dziewczynki :D i nie umiałam w śnie przypomnieć sobie jak ja chciałam dzieci nazwać. Ale przebudzalam sie i w tych momentach sobie przypomnialam imiona :)
Piękny sen :)
Ale na teście biel. Dzisiaj 11dpo.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Cudowny sen :)
@Paraplu ja dzisiaj chciałam pospac i po 7 wstałam :/
@Lanvin gratuluję samozaparcia z ćwiczeniami. To już ten nowy rowe
Mam nadzieje, że jakoś przetrwam tą imprezke bo mnie mdli od rana, masakra jakaś.
Moj wykres
bd213205e6be370d2ad412e6b554b5ea.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale skok :-o
Nie teraz w dzień i tak pewnie nic nie wyjdzie, poczekam . Chyba, jak wytrzymam :)
To czekamy na pozytywa. Ja kupiłam testy owu w rossmanie są w promocji za 16zł chyba. Jeszcze dong i komplet na następny cykl jest. Tylko jakoś z M musimy się ogarnąć i zgrać czasowo.
Dziewczyny powtarzam pytanie co oprócz progesteronu w 7dpo?? I jeżeli faktycznie owu była dopiero wczoraj albo w 14dc czy progesteron powinien wyjść wysoki czy niski?? Kiedy jest jego skok??

reklama
Pogoda cudowna :-D
@mfifi04 ja też właśnie na grillu :D
Wczoraj byliśmy w kinie na "ghost in the shell", później w Mac'u bo już za mną chodził :-p a wieczorem ze znajomymi na drinku, także się odstresowałam ;)
@Lanvin fajnego masz synka :)
@Paraplu my też dziś pospaliśmy trochę, co prawda do 10 ale to i tak długo :) w weekend się człowiekowi należy, a co ;)
@marc Nie nakręcaj się tak, to nie jest dla Ciebie dobre :*
@siwa84 @cheebay współczuję Wam straty przyjaciół to musi być bardzo ciężkie :(
@Wonderful pewnie, że tak :)
Pozdrawiam gorąco :) :*

Wczoraj robiłam i blado .....:-(
Co tu moze byc nie tak ...
O matko, o co kaman... [emoji15]
Nie teraz w dzień i tak pewnie nic nie wyjdzie, poczekam . Chyba, jak wytrzymam :)
Też tak sobie mówiłam i co? Dupo zbito [emoji23]

@cheebay jak to wszystko opisujesz to aż mi się słabo robi... Trzymaj się kochana [emoji9]
A co do moich jajnicorów to raczej norma, za to teraz przestały... I sutki coś bolą jak dotykam, nie pamiętam kiedy mnie sutkibolały [emoji15]

@siwa84 dobrze że wróciłas kochana. [emoji9] wiem przez co przychodzisz, bardzo ci współczuję i jestem z tobą... Ślę masę energii, żeby choć trochę było lepiej...

@nimitii co tam u ciebie rybka, jak leczenie? Zaczęłas coś działać? Odezwij się czasem [emoji6]

O matko, o co kaman... [emoji15]

Też tak sobie mówiłam i co? Dupo zbito [emoji23]

@cheebay jak to wszystko opisujesz to aż mi się słabo robi... Trzymaj się kochana [emoji9]
A co do moich jajnicorów to raczej norma, za to teraz przestały... I sutki coś bolą jak dotykam, nie pamiętam kiedy mnie sutkibolały [emoji15]

@siwa84 dobrze że wróciłas kochana. [emoji9] wiem przez co przychodzisz, bardzo ci współczuję i jestem z tobą... Ślę masę energii, żeby choć trochę było lepiej...

@nimitii co tam u ciebie rybka, jak leczenie? Zaczęłas coś działać? Odezwij się czasem [emoji6]

Sama nie wiem ... kurde

@Lanvin mały ogrodnik w domu to skarb, ja od małego lubiłam grzebać w ziemi, babcia miała ze mna jak w raju [emoji1] cały ogródek potrafiłam załatwić za jednym razem [emoji1]

@mfifi04 my jutro robimy grilla nad Wisłą [emoji7] [emoji7] marzy mi sie kielba od nie wiem kiedy [emoji1]

A teraz idziemy na spacer z piesą do parku praskiego [emoji173]

Pogoda cudowna :-D
@mfifi04 ja też właśnie na grillu :D
Wczoraj byliśmy w kinie na "ghost in the shell", później w Mac'u bo już za mną chodził :-p a wieczorem ze znajomymi na drinku, także się odstresowałam ;)
@Lanvin fajnego masz synka :)
@Paraplu my też dziś pospaliśmy trochę, co prawda do 10 ale to i tak długo :) w weekend się człowiekowi należy, a co ;)
@marc Nie nakręcaj się tak, to nie jest dla Ciebie dobre :*
@siwa84 @cheebay współczuję Wam straty przyjaciół to musi być bardzo ciężkie :(
@Wonderful pewnie, że tak :)
Pozdrawiam gorąco :) :*
Smacznego grilla kochana. Tego nam potrzeba;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to moja druga @ po zabiegu...zaraz zwariuje dosłownie,bo ciągle leci skrzep za skrzepem :( czy Wy podczas @ też tak macie? Zawsze był jakiś tam skrzep a teraz te cykle są dla mnie tragiczne ...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry