oczekiwanie
Fanka BB :)
Dziękuję Dacia. Właśnie dziwnie z tą temperaturą bo ona wskazuje owu a śluz już nieplodny. W następnym cyklu się wyklaruje bo z monitoringiem będzie.Proszę łatwo
Ja bym stawiała że to dziś 6stalych temp masz plodne
Cudowny senŚniło mi sie dzisiaj ze urodziły mi sie trojaczki nie znałam płci i mi moj M mówi ze 3 chłopaków. I sie poryczałam ale okazało sie ze zrobił mi żart i tak naprawde 1 chłopak i 2 dziewczynki i nie umiałam w śnie przypomnieć sobie jak ja chciałam dzieci nazwać. Ale przebudzalam sie i w tych momentach sobie przypomnialam imiona
Piękny sen
Ale na teście biel. Dzisiaj 11dpo.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
@Paraplu ja dzisiaj chciałam pospac i po 7 wstałam :/
@Lanvin gratuluję samozaparcia z ćwiczeniami. To już ten nowy rowe
Mam nadzieje, że jakoś przetrwam tą imprezke bo mnie mdli od rana, masakra jakaś.
Ale skok :-o
To czekamy na pozytywa. Ja kupiłam testy owu w rossmanie są w promocji za 16zł chyba. Jeszcze dong i komplet na następny cykl jest. Tylko jakoś z M musimy się ogarnąć i zgrać czasowo.Nie teraz w dzień i tak pewnie nic nie wyjdzie, poczekam . Chyba, jak wytrzymam
Dziewczyny powtarzam pytanie co oprócz progesteronu w 7dpo?? I jeżeli faktycznie owu była dopiero wczoraj albo w 14dc czy progesteron powinien wyjść wysoki czy niski?? Kiedy jest jego skok??