reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Proszę łatwo

Ja bym stawiała że to dziś 6stalych temp masz plodne
Dziękuję Dacia. Właśnie dziwnie z tą temperaturą bo ona wskazuje owu a śluz już nieplodny. W następnym cyklu się wyklaruje bo z monitoringiem będzie.
Śniło mi sie dzisiaj ze urodziły mi sie trojaczki :):):) nie znałam płci i mi moj M mówi ze 3 chłopaków. I sie poryczałam :D ale okazało sie ze zrobił mi żart i tak naprawde 1 chłopak i 2 dziewczynki :D i nie umiałam w śnie przypomnieć sobie jak ja chciałam dzieci nazwać. Ale przebudzalam sie i w tych momentach sobie przypomnialam imiona :)
Piękny sen :)
Ale na teście biel. Dzisiaj 11dpo.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Cudowny sen :)
@Paraplu ja dzisiaj chciałam pospac i po 7 wstałam :/
@Lanvin gratuluję samozaparcia z ćwiczeniami. To już ten nowy rowe
Mam nadzieje, że jakoś przetrwam tą imprezke bo mnie mdli od rana, masakra jakaś.
Moj wykres
bd213205e6be370d2ad412e6b554b5ea.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale skok :-o
Nie teraz w dzień i tak pewnie nic nie wyjdzie, poczekam . Chyba, jak wytrzymam :)
To czekamy na pozytywa. Ja kupiłam testy owu w rossmanie są w promocji za 16zł chyba. Jeszcze dong i komplet na następny cykl jest. Tylko jakoś z M musimy się ogarnąć i zgrać czasowo.
Dziewczyny powtarzam pytanie co oprócz progesteronu w 7dpo?? I jeżeli faktycznie owu była dopiero wczoraj albo w 14dc czy progesteron powinien wyjść wysoki czy niski?? Kiedy jest jego skok??

reklama
Pogoda cudowna :-D
@mfifi04 ja też właśnie na grillu :D
Wczoraj byliśmy w kinie na "ghost in the shell", później w Mac'u bo już za mną chodził :-p a wieczorem ze znajomymi na drinku, także się odstresowałam ;)
@Lanvin fajnego masz synka :)
@Paraplu my też dziś pospaliśmy trochę, co prawda do 10 ale to i tak długo :) w weekend się człowiekowi należy, a co ;)
@marc Nie nakręcaj się tak, to nie jest dla Ciebie dobre :*
@siwa84 @cheebay współczuję Wam straty przyjaciół to musi być bardzo ciężkie :(
@Wonderful pewnie, że tak :)
Pozdrawiam gorąco :) :*

Wczoraj robiłam i blado .....:-(
Co tu moze byc nie tak ...
O matko, o co kaman... [emoji15]
Nie teraz w dzień i tak pewnie nic nie wyjdzie, poczekam . Chyba, jak wytrzymam :)
Też tak sobie mówiłam i co? Dupo zbito [emoji23]

@cheebay jak to wszystko opisujesz to aż mi się słabo robi... Trzymaj się kochana [emoji9]
A co do moich jajnicorów to raczej norma, za to teraz przestały... I sutki coś bolą jak dotykam, nie pamiętam kiedy mnie sutkibolały [emoji15]

@siwa84 dobrze że wróciłas kochana. [emoji9] wiem przez co przychodzisz, bardzo ci współczuję i jestem z tobą... Ślę masę energii, żeby choć trochę było lepiej...

@nimitii co tam u ciebie rybka, jak leczenie? Zaczęłas coś działać? Odezwij się czasem [emoji6]

O matko, o co kaman... [emoji15]

Też tak sobie mówiłam i co? Dupo zbito [emoji23]

@cheebay jak to wszystko opisujesz to aż mi się słabo robi... Trzymaj się kochana [emoji9]
A co do moich jajnicorów to raczej norma, za to teraz przestały... I sutki coś bolą jak dotykam, nie pamiętam kiedy mnie sutkibolały [emoji15]

@siwa84 dobrze że wróciłas kochana. [emoji9] wiem przez co przychodzisz, bardzo ci współczuję i jestem z tobą... Ślę masę energii, żeby choć trochę było lepiej...

@nimitii co tam u ciebie rybka, jak leczenie? Zaczęłas coś działać? Odezwij się czasem [emoji6]

Sama nie wiem ... kurde

@Lanvin mały ogrodnik w domu to skarb, ja od małego lubiłam grzebać w ziemi, babcia miała ze mna jak w raju [emoji1] cały ogródek potrafiłam załatwić za jednym razem [emoji1]

@mfifi04 my jutro robimy grilla nad Wisłą [emoji7] [emoji7] marzy mi sie kielba od nie wiem kiedy [emoji1]

A teraz idziemy na spacer z piesą do parku praskiego [emoji173]

Pogoda cudowna :-D
@mfifi04 ja też właśnie na grillu :D
Wczoraj byliśmy w kinie na "ghost in the shell", później w Mac'u bo już za mną chodził :-p a wieczorem ze znajomymi na drinku, także się odstresowałam ;)
@Lanvin fajnego masz synka :)
@Paraplu my też dziś pospaliśmy trochę, co prawda do 10 ale to i tak długo :) w weekend się człowiekowi należy, a co ;)
@marc Nie nakręcaj się tak, to nie jest dla Ciebie dobre :*
@siwa84 @cheebay współczuję Wam straty przyjaciół to musi być bardzo ciężkie :(
@Wonderful pewnie, że tak :)
Pozdrawiam gorąco :) :*
Smacznego grilla kochana. Tego nam potrzeba;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to moja druga @ po zabiegu...zaraz zwariuje dosłownie,bo ciągle leci skrzep za skrzepem :( czy Wy podczas @ też tak macie? Zawsze był jakiś tam skrzep a teraz te cykle są dla mnie tragiczne ...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry