Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny to moja druga @ po zabiegu...zaraz zwariuje dosłownie,bo ciągle leci skrzep za skrzepem czy Wy podczas @ też tak macie? Zawsze był jakiś tam skrzep a teraz te cykle są dla mnie tragiczne ...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez ciaza nigdy nie mialam skrzepow a po zabiegu mam prawie same skrzepy. Moze wroci u Ciebie do normy a moze nie, jak u mnie.
Musze sie pochwalic! Elektryka nabrala mocy urzedowej i K dzisiaj wywiercil miejsca na kontakty i gniazka [emoji1377]teraz musze poczekac az rozpatrzy moj wniosek o zainstalowanie nowej elektryki [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widok jest straszny dla mnie,a każda @ bardzo obfita :/ niech się to już skończy...najgorsze,że cykl co 20-24 dniPrzez ciaza nigdy nie mialam skrzepow a po zabiegu mam w prawie same skrzepy. Moze wroci u Ciebie do normy a moze nie, jak u mnie.
Widok jest straszny dla mnie,a każda @ bardzo obfita :/ niech się to już skończy...najgorsze,że cykl co 20-24 dni
Mam nadzieję,że jakoś się uregulujeU mnie okej, 28-32 dni, duzo skapsze i krwawienia malo co, caly dzien moge miec czysta podpaske, dopiero jak usiada na kibelek to leca skrzepy. Taki cyrk mam teraz z okresami.
U Ciebie jeszcze wczesnie jest, pewnie sie jeszcze zmienia miesiaczki. Nie stresuj sie, wszystko jest pewnie okej
A sprawdzali czy wszystko w porządku w środku??? Może zadzwoń do gina.Widok jest straszny dla mnie,a każda @ bardzo obfita :/ niech się to już skończy...najgorsze,że cykl co 20-24 dni
Kochana byłam na 3 wizytach i za każdym razem robiono mi usg i wszystko dobrze byłoA sprawdzali czy wszystko w porządku w środku??? Może zadzwoń do gina.
@Koraaa pięknie. Co jeszcze robisz???