Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, niech pomaga pięknie jest dziś jak cieplutko Ja zaraz koncze mycie okien i jakiś spacerMy dzisiaj u teściów w Lesznie byliśmy przed chwilą na rowerze i teraz będziemy tuje z Filipem obcinać [emoji12] on zapalony ogrodnik, więc jak usłyszał, że jest robota na ogrodzie, to od razu rower zostawił [emoji3]
Nie krepuj sięSłuchajcie idziemy dzisiaj na imprezke do znajomych, jak myślicie mogę chyba wyskoczyć w krótszej spódniczce co? W końcu ciepło jest, co będę się w spodniach grzała. Jak myślicie?
Ja bym zrobiła test, plamienia w ciąży się zdarzająMoj wykres,powinna juz spaść przy plamieniach
Który dziś dc?Mam nadzieje, że jakoś przetrwam tą imprezke bo mnie mdli od rana, masakra jakaś.
28 dc, 4 go powinnam mieć @Który dziś dc?
U mnie taki smutny weekend bo coroner wydał ciało mojego kolegi, jutro ma public view- nawet tam nie wchodzę- potem bedzie stypa, a w tym czasie on zostanie oddany do kremacji[emoji17]
Bedziemy puszczać jego szalone filmiki z YouTube z jego wypraw oraz slideshow zdjęć z fb i z tych które wysyłali jego znajomi. Potem w środę mamy msze żałobna i poleci do Polski...do domu.
Marc,windy jak sie sprawy maja?
Renia 23 kwietnia?! Wow, mega wczesnie! Nasze dzieciaki maja egzamin dopiero 30 kwietnia[emoji846]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom