reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My dzisiaj u teściów w Lesznie :) byliśmy przed chwilą na rowerze i teraz będziemy tuje z Filipem obcinać [emoji12] on zapalony ogrodnik, więc jak usłyszał, że jest robota na ogrodzie, to od razu rower zostawił [emoji3]

1491043717-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
My dzisiaj u teściów w Lesznie :) byliśmy przed chwilą na rowerze i teraz będziemy tuje z Filipem obcinać [emoji12] on zapalony ogrodnik, więc jak usłyszał, że jest robota na ogrodzie, to od razu rower zostawił [emoji3]

1491043717-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png
Super, niech pomaga :) pięknie jest dziś jak cieplutko :) Ja zaraz koncze mycie okien i jakiś spacer :)

U mnie taki smutny weekend bo coroner wydał ciało mojego kolegi, jutro ma public view- nawet tam nie wchodzę- potem bedzie stypa, a w tym czasie on zostanie oddany do kremacji[emoji17]
Bedziemy puszczać jego szalone filmiki z YouTube z jego wypraw oraz slideshow zdjęć z fb i z tych które wysyłali jego znajomi. Potem w środę mamy msze żałobna i poleci do Polski...do domu.

Marc,windy jak sie sprawy maja?

Renia 23 kwietnia?! Wow, mega wczesnie! Nasze dzieciaki maja egzamin dopiero 30 kwietnia[emoji846]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Moja chodzi do katolickiej szkoły także pewnie jest troche inaczej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry