reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Śniło mi sie dzisiaj ze urodziły mi sie trojaczki :):):) nie znałam płci i mi moj M mówi ze 3 chłopaków. I sie poryczałam :D ale okazało sie ze zrobił mi żart i tak naprawde 1 chłopak i 2 dziewczynki :D i nie umiałam w śnie przypomnieć sobie jak ja chciałam dzieci nazwać. Ale przebudzalam sie i w tych momentach sobie przypomnialam imiona :)
Piękny sen :)
Ale na teście biel. Dzisiaj 11dpo.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Śniło mi sie dzisiaj ze urodziły mi sie trojaczki :):):) nie znałam płci i mi moj M mówi ze 3 chłopaków. I sie poryczałam :D ale okazało sie ze zrobił mi żart i tak naprawde 1 chłopak i 2 dziewczynki :D i nie umiałam w śnie przypomnieć sobie jak ja chciałam dzieci nazwać. Ale przebudzalam sie i w tych momentach sobie przypomnialam imiona :)

Piekny sen fajnie by było gdyby wszystkie dobre sny sie spełniały [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Piękny sen :) tez bym chciała chociaż trochę posnic o swoich dzieciach :-)
Ja wczoraj cały dzień płakałam .... dzisiaj juz lepiej

Kurde zastanawiam sie, ze jak dawniej byłam w ciąży to zaszłam za 1 razem od tak, po prostu. Był to jeden jedyny raz....
u mnie historia z tym jest długa .... miałam 20 lat i zero wsparcia rodziców... ech moze to teraz pokuta za grzechy :-(

Kurde zastanawiam sie, ze jak dawniej byłam w ciąży to zaszłam za 1 razem od tak, po prostu. Był to jeden jedyny raz....
u mnie historia z tym jest długa .... miałam 20 lat i zero wsparcia rodziców... ech moze to teraz pokuta za grzechy :-(
Nie gadaj głupot!!! A za pierwszym razem bo się tak nie spinalas jak teraz,,, nie spadła temp? Weź mycha może zbadaj ten progesteron... Weź wstaw wykres jak to wygląda [emoji8]

@cheebay u mnie nadal cisZa [emoji15] czuję tylko jakby mi jajniki drętwialy....

@basia89 wstawiam wykres temp. taka sama jak wczoraj :) 24 dc 8 dpo
upload_2017-4-1_10-49-43.png

@marc to ja juz nie wiem co to u Ciebie jest... a może to plamienia implementacyjne jak temp.taka wysoka? zawsze miałaś plamienia przed @?

ale dzis piekna pogoda ;) wstałam o 8 juz 2 pralk wyprane susza se na dworze, zakupy równiez zrobione a jest dopiero 11,
ile to człowiek zrobi jak wstanie wczesniej a nie o 10 jak zwykle :)

Załączniki

• upload_2017-4-1_10-49-43.png
    upload_2017-4-1_10-49-43.png
    62,5 KB · Wyświetleń: 373
@basia89 wstawiam wykres temp. taka sama jak wczoraj :) 24 dc 8 dpo
Zobacz załącznik 800973

@marc to ja juz nie wiem co to u Ciebie jest... a może to plamienia implementacyjne jak temp.taka wysoka? zawsze miałaś plamienia przed @?

ale dzis piekna pogoda ;) wstałam o 8 juz 2 pralk wyprane susza se na dworze, zakupy równiez zrobione a jest dopiero 11,
ile to człowiek zrobi jak wstanie wczesniej a nie o 10 jak zwykle :)

Ale pięknie się utrzymuje [emoji2] kciuki zaciśnięte [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry