Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny filmik popłakałam się
Wg mnie mogła być w 14 dc.Proszę łatwo
Ja bym stawiała że to dziś 6stalych temp masz plodne
Nadal łeb w łeb [emoji12]@Lanvin u mnie podobnie [emoji848] nie mam pojęcia czemu tak spadło [emoji853]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro miU mnie taki smutny weekend bo coroner wydał ciało mojego kolegi, jutro ma public view- nawet tam nie wchodzę- potem bedzie stypa, a w tym czasie on zostanie oddany do kremacji[emoji17]
Bedziemy puszczać jego szalone filmiki z YouTube z jego wypraw oraz slideshow zdjęć z fb i z tych które wysyłali jego znajomi. Potem w środę mamy msze żałobna i poleci do Polski...do domu.
Marc,windy jak sie sprawy maja?
Renia 23 kwietnia?! Wow, mega wczesnie! Nasze dzieciaki maja egzamin dopiero 30 kwietnia[emoji846]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Moja babcia od strony mamy tez byla HelenaCześć dziewczyny [emoji3]
Witam pracowitą sobotą - zaraz zabieram się za mycie okien [emoji849]
U mnie chyba już po owu!! Kupiłam testy owulacyjne z nadzieją, że to różowe a przysłali mi niebieskie które na mnie praktycznie wcale nie działają.. No ale zrobiłam kilka i w 11 i 12 dc miałam słabe kreski wiec myślałam, że owu już blisko.. a wczoraj wieczorem kreska praktycznie była już niewidoczna!! A na dodatek w 12 dc bolał mnie brzuch jak na owulację więc to chyba to.. a działania tylko 8,12,13 dc.. myśle, że ten rok nie dla mnie..
Paraplu, piękne imię - moja ukochana babcia tak się nazywała [emoji6]
Kotek, kiedy testujesz? Jak temperatura?
Marc, jak u ciebie te plamienia?
Renia, super pamiątka!! [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Matko ja jeszcze z lozka nie wstalam a jest 12.12 [emoji85]@basia89 wstawiam wykres temp. taka sama jak wczoraj 24 dc 8 dpo
Zobacz załącznik 800973
@marc to ja juz nie wiem co to u Ciebie jest... a może to plamienia implementacyjne jak temp.taka wysoka? zawsze miałaś plamienia przed @?
ale dzis piekna pogoda wstałam o 8 juz 2 pralk wyprane susza se na dworze, zakupy równiez zrobione a jest dopiero 11,
ile to człowiek zrobi jak wstanie wczesniej a nie o 10 jak zwykle
@basia89 wstawiam wykres temp. taka sama jak wczoraj 24 dc 8 dpo
Zobacz załącznik 800973
@marc to ja juz nie wiem co to u Ciebie jest... a może to plamienia implementacyjne jak temp.taka wysoka? zawsze miałaś plamienia przed @?
ale dzis piekna pogoda wstałam o 8 juz 2 pralk wyprane susza se na dworze, zakupy równiez zrobione a jest dopiero 11,
ile to człowiek zrobi jak wstanie wczesniej a nie o 10 jak zwykle
Super, gratulacje, działaj dalej Dla zdrowia i samopoczuciaDziewczyny, schudłam 1,4 kg!! Jestem zadowolona, bo bez żadnej diety, tylko ćwiczenia dwa razy w tygodniu i czasem spacer z młodym, no i zdrowe odżywianie zmotywowalam się, bo myślałam, że nie ma efektów