reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się w piątek, piąteczek, piątunio [emoji3]
@Lanvin u mnie z dongiem też ładny wykres [emoji3] zobaczymy za kilka dni co z tego wyszło
1087ae529d5cc1a203746620155efaa1.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym dziś powiedziała że masz owu ,i jutro

@Lanvin i mnie 17tc. Większość dzieci w szkołach i przedszkolu wiec mam tylko najmłodszego a On cidny jest. Może sie uda do przedszkola dać już od kwietnia zobaczymy czy będzie miejsce. Wtedy to będzie lajcik [emoji6]
Ale jest mi strasznie smutno , bardzo sie boje o cała ta sytuacje [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki za Ciebie, kochana [emoji8] jak macie możliwość posłania małego do przedszkola, to pewnie. Ty będziesz miała możliwość odpoczynku, bo podejrzewam, że z małym to ciężko. Bądźmy dobrej myśli [emoji8]

Lanvin a widzisz, mówiłam ! :D dong potrzebuje "chwili" żeby uregulować cykl :D to niech jest jak u mniee, cykl na regulacje, cykl na pokazanie, że jest ok,, i ostatni cykl na pokazanie...dwóch kresek :D no albo i wcześniej, no ddobra...:p
Możemy się tak umówić [emoji3] wiesz, że ja za grudniem nie przepadam, więc nie obrazę się jak dopiero styczeń będzie [emoji12] kolejne dni płodne wg prognozy powinny się zacząć 20.04, a owu 25.04, termin porodu 18.01.2018 [emoji3] już wszystko wiem!

Ja bym dziś powiedziała że masz owu ,i jutro
Dlaczego dziś?

@Lanvin trzymam za nas mocno kciuki [emoji2] i za wszystkie staraczki [emoji1]
@Spark no ja kupiłam donga dzięki Twoim wpisom [emoji8]
@leeleeth przytulam [emoji8] będzie dobrze na pewno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Swoje dzieci będziemy miały dzięki Spark, może Spark będzie zbiorową matką chrzestną? [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
@leeleeth nue martw się kochana będzie wszystko dobrze zaciskam kciuki za Ciebie i maleństwo. Oszczędzaj się, odpoczywaj i wszystko będzie w porządku zobaczysz ❤❤❤
@Spark Szparki piękny Bobo widziałam zdjęcie cudny chłopak ❤❤❤

Do góry