Przykro mi marcjannaTo juz nie ważne..... zaczęłam plamić :-( :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi marcjannaTo juz nie ważne..... zaczęłam plamić :-( :-(
Ja bym dziś powiedziała że masz owu ,i jutroWitam się w piątek, piąteczek, piątunio [emoji3]
@Lanvin u mnie z dongiem też ładny wykres [emoji3] zobaczymy za kilka dni co z tego wyszło
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi marcjanna
No dzisiaj może jeszcze zbałamucę mojego Ale nie wiem czy się da To już dla nas maraton boboseksowy zawsze było tylko w weekendy, a teraz ma przesytJa bym dziś powiedziała że masz owu ,i jutro
Trzymam mocno kciuki za Ciebie, kochana [emoji8] jak macie możliwość posłania małego do przedszkola, to pewnie. Ty będziesz miała możliwość odpoczynku, bo podejrzewam, że z małym to ciężko. Bądźmy dobrej myśli [emoji8]@Lanvin i mnie 17tc. Większość dzieci w szkołach i przedszkolu wiec mam tylko najmłodszego a On cidny jest. Może sie uda do przedszkola dać już od kwietnia zobaczymy czy będzie miejsce. Wtedy to będzie lajcik [emoji6]
Ale jest mi strasznie smutno , bardzo sie boje o cała ta sytuacje [emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Możemy się tak umówić [emoji3] wiesz, że ja za grudniem nie przepadam, więc nie obrazę się jak dopiero styczeń będzie [emoji12] kolejne dni płodne wg prognozy powinny się zacząć 20.04, a owu 25.04, termin porodu 18.01.2018 [emoji3] już wszystko wiem!Lanvin a widzisz, mówiłam ! dong potrzebuje "chwili" żeby uregulować cykl to niech jest jak u mniee, cykl na regulacje, cykl na pokazanie, że jest ok,, i ostatni cykl na pokazanie...dwóch kresek no albo i wcześniej, no ddobra...
Dlaczego dziś?Ja bym dziś powiedziała że masz owu ,i jutro
Swoje dzieci będziemy miały dzięki Spark, może Spark będzie zbiorową matką chrzestną? [emoji3]@Lanvin trzymam za nas mocno kciuki [emoji2] i za wszystkie staraczki [emoji1]
@Spark no ja kupiłam donga dzięki Twoim wpisom [emoji8]
@leeleeth przytulam [emoji8] będzie dobrze na pewno
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi wierzę, że nam wszystkim się w końcu udaDzięki. Jutro jutro idę do szkoły moj mąż jedzie do Domu na chwile i super jestem z sama chyba sobie walne flachę z tego wszystkiego
Czasem trzeba odreagować,ja też po teście negatywnym drinka pije a tycwczesniej zrób test,chyba że okres się rozkręciDzięki. Jutro jutro idę do szkoły moj mąż jedzie do Domu na chwile i super jestem z sama chyba sobie walne flachę z tego wszystkiego