reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A czuje się ostatnio bardzo zmęczona ... i trochę się denerwuje. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok ... staram się myśleć pozytywnie ale czasem mnie jakieś obawy nachodzą. Poza tym lekkie mdłości od czasu do czasu ale to dobrze, bo cały czas trzymamy temat w tajemnicy [emoji4]
A jak u Ciebie samopoczucie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Te nerwy naas chyba nie opuszczą aż do końca :/ ale będzie dobrze! :* senna to normalne dość i zmęczenie... brr. :)
Kiedy badania?
Mnie brzuch znów pobolewa no i to bulgotanie mnie wykańcza, spać nie można :p

reklama
wszystkim dziekuje[emoji5][emoji5][emoji5]
Emsi, wlasnie mamy Emme w naszych typach, troche mnie odrzuca popularność tego imienia na 2 miejscu w stanach[emoji51]
Mamy takie: Emma, Leah, Nicole, Nadia, Sophia, Sonja, Mikka. Ale żadne wlasnie nie jest takie wow dla mnie[emoji848]

Windy ja spac nie idę dopóki twojego sikanca nie zobacze[emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Czy ktoś mi pomoże? Plis, jestem zielona :)

No tu jeszcze owu nie było, Aniu a wracając do godziny to ja bym jednak o tej 4 rano wciąż mierzyła. Na siku wstajesz jak w zegarku o 2 kazdej nocy? Wydaje mi sie ze po kolejnych dwóch h i krótkiej wyprawie do toalety bedzie ok.
Swoją droga o 4 rano???[emoji33][emoji33][emoji33] toz to środek nocy[emoji51]

Dzień dobry Kochane :-*

Coś czuje, ze kiepsko bedzie :-(

Załączniki

• IMG_3635.PNG
    IMG_3635.PNG
    61,1 KB · Wyświetleń: 92
Ale sama widziałam siurka (i mój też) zanim jeszcze lekarz powiedział, że na 90procent :p dzidzia rozchylila nóżki :p no ale... zawsze.jest to 10procent że to mogły być przerosniete wargi czy coś :p
Kochana, ja tez siura widzialam :) a ostatnio znalezc go nie mogl :) no ale trzymam kciuki, zeby byl ten chloptas :) najwazniejsze aby bylo zdrowe :)

Oj tam oj tam ;) niestety muszę dojechać na drugi koniec miasta, a i szykuję się długo, bo rano myje głowę. Mam dwa pieseły i one też muszą zrobić siusiu. ;)
Wstaję różnie, czasem koło 24. Dużo piję wieczorem i potem lotom do kibelka. Czyli w weekendy też muszę wstawać o 4 na tempkę?
Myślę, że ten cykl też będzie bezowulacyjny. Nie czuję kompletnie jajników. Czyli mój organizm bez Clo jest wyłączony na ciążę...

Podziwiam[emoji85]dla mnie to środek nocy[emoji6]
Nie musisz wstawać, połóż termometr w zasięgu ręki, nastaw budzik na ta 4, zmierz tak jak ja robiłam- na śpiku[emoji16]

Dzień dobry Kochane :-*

Coś czuje, ze kiepsko bedzie :-(

marc, zobaczymy. Wcale nie jest powiedziane. Ja mojej najwyższej tempki nie mialam takiej jak twoja dzisiejsza. Spadek nie jest znaczny, wg mnie taki jeszcze nie oznacza zbliżającej sie @. Jak jutro dalej spadnie to juz słabiej. A moze bedzie oscylować teraz w tych granicach. Wiec jeszcze nie osądzajmy Kochana[emoji8] trzymam mocno kciuki[emoji1364]

Windy, wichurko, chono tu z tym testem[emoji16]

reklama
Do góry