marc
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, ale owu przecież jest wtedy, kiedy jest spadek, a po owu rośnie, czyli owu u mnie w 14dc, w poprzednim też tak miałam, po owu temp rosła.13dc miałaś duży spadek 36,4 i od tego dnia idzie w górę 17dc 36,8 czyli szczyt owu i jeszcze 2dni jesteś plodna ,13dc 4dni temp idzie w górę zaczęły się plodne
A Ty bierzesz donga? Tak, u mnie 2 cykl, poprzedni był długi, a ten idealnieHej
@Spark Gratuluje syna Super że wszystko jest w porządku
@leeleeth Odpoczywaj jak tylko się da i na pewno to łożysko pójdzie do góry
@marc Przykro Tulę
@Windy91 Czekamy na test [emoji14]
@Lanvin No super to Twój drugi cykl z Dongiem ?
U mnie 22 dzień cyklu a owulacji ani widu ani słychu Temperatura cały czas na jednym poziomie a testy z Domowego Laboratorium negatywne Jedyny objaw do kucie jajnika tego drugiego niż w zeszłym cyklu i śladowe ilości śluzu płodnego. Kurczę myślałam że chociaż ten cykl będzie krótszy, ale niestety czeka mnie znów około 40 dni No ale nic nie ma co się użalać - zawsze miałam takie cykle, a w pierwszą ciążę udało mi się zajść [emoji14]
U nas dziś przepiękna pogoda i chyba wybiorę się z moją córą na rower i może jakieś lody
Dodałaś wykres? Bo nie widać@marc przykro mi, mam nadzieje że sie nie rozkręci.. tak ładnie to wygladało
@lavin, @ketsuri niech temp teraz rosnie
u mnie 23 dc
Matko, a co ona ma do tego? Przecież nie miała wpływu, to raczej od niego zależało jaki plemnik dotarł, więc na siebie mógł być obrażony :|
W każdym razie właśnie dlatego to określenie płci tak wcześnie może nie być pewne, też czytałam że ten "wyrostek" może się wygladzic i będzie dziewczynka, choć na początku można zobaczyć chłopca. No, ale ciekawa jestem kurcze, za Tobą już prawie połowa ciąży...nieźle
@Windy91, jak sytuacja? Będziesz grudniową mamuśką?
I to taka ze nie wierzę [emoji15] no cóż, pozostaje mi uzbroic się w donga. Jak już ma przyjść to niech się spóźni z kilka dni [emoji120] [emoji1]Ku*wa!!!
No, ale owu przecież jest wtedy, kiedy jest spadek, a po owu rośnie, czyli owu u mnie w 14dc, w poprzednim też tak miałam, po owu temp rosła.
Ja ci wytłumaczyłam spadek był 13dc to po tym spadku są dni plodne masz długi cykl
A Ty bierzesz donga? Tak, u mnie 2 cykl, poprzedni był długi, a ten idealnie
Dodałaś wykres? Bo nie widać
Uzbroj się, naprawdę działaI to taka ze nie wierzę [emoji15] no cóż, pozostaje mi uzbroic się w donga. Jak już ma przyjść to niech się spóźni z kilka dni [emoji120] [emoji1]
Jak pięknie rośnie