reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@leeleeth biedna w takim stresie :/ niech to łożysko już wraca na miejsce!!!! ;*
@Emzilka przypomnij, kiedy masz wizytę teraz? :D
@marc no właśnie tak jest zz tym czasem, że skacze ładnie w górę w cyklu,a przed samą @ albo w jej dzień spada... dlatego warto czekać te 16dpo zwykle... :/ bierz swojego na badania!

Patrz, to jest siurak z 13+0 tyg
WP_20170222_001 (2).jpg
a jak tydzien temu ogladal, to stwierdził ze bardziej dziewczynka niz chłopiec, ale nie mówi na 100% bo nie jest pewien. Identycznego siurka widziałam u koleżanki, a zrobila sie piczka ;-) teraz wizyte mam 18 kwietnia i to bedzie 20+5 :) nie mowie tak, zeby zrobić Ci przykrość, tylko zeby w razie CO nie bylo rozczarowania :D bo do mojej koleżanki mąż przez tydz sie później nie odzywal jak jednak dziewczynka wyszla :) jakby to jej wina byla ;)

Załączniki

• WP_20170222_001 (2).jpg
    WP_20170222_001 (2).jpg
    299,6 KB · Wyświetleń: 295
reklama
Dziewczyny, muszę oficjalnie stwierdzić, że dong działa cuda. Serio! Spójrzcie na mój wykres, z cyklu ok. 50-dniowego dong zrobił mi 28, jak w zegarku. Owu w 14 dc, tak jeszcze nigdy nie miałam :) teraz nic, tylko czekać, ale jestem przekonana, że nic z tego, więc w tym miesiącu nie słucham Was [emoji12]

1490941081-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
13dc miałaś duży spadek 36,4 i od tego dnia idzie w górę 17dc 36,8 czyli szczyt owu i jeszcze 2dni jesteś plodna ,13dc 4dni temp idzie w górę zaczęły się plodne

Patrz, to jest siurak z 13+0 tygZobacz załącznik 800852 a jak tydzien temu ogladal, to stwierdził ze bardziej dziewczynka niz chłopiec, ale nie mówi na 100% bo nie jest pewien. Identycznego siurka widziałam u koleżanki, a zrobila sie piczka ;-) teraz wizyte mam 18 kwietnia i to bedzie 20+5 :) nie mowie tak, zeby zrobić Ci przykrość, tylko zeby w razie CO nie bylo rozczarowania :D bo do mojej koleżanki mąż przez tydz sie później nie odzywal jak jednak dziewczynka wyszla :) jakby to jej wina byla ;)
Ja się dowiedziałam o płci w 17 tc, a i to pewności mi jeszcze nie daje :)

Hej:)

@Spark Gratuluje syna :) Super że wszystko jest w porządku :)
@leeleeth Odpoczywaj jak tylko się da i na pewno to łożysko pójdzie do góry :)
@marc Przykro :( Tulę
@Windy91 Czekamy na test :p
@Lanvin No super :) to Twój drugi cykl z Dongiem ?

U mnie 22 dzień cyklu a owulacji ani widu ani słychu :( Temperatura cały czas na jednym poziomie a testy z Domowego Laboratorium negatywne :( Jedyny objaw do kucie jajnika tego drugiego niż w zeszłym cyklu i śladowe ilości śluzu płodnego. Kurczę myślałam że chociaż ten cykl będzie krótszy, ale niestety czeka mnie znów około 40 dni :( No ale nic nie ma co się użalać - zawsze miałam takie cykle, a w pierwszą ciążę udało mi się zajść :p

U nas dziś przepiękna pogoda i chyba wybiorę się z moją córą na rower i może jakieś lody :)

Patrz, to jest siurak z 13+0 tygZobacz załącznik 800852 a jak tydzien temu ogladal, to stwierdził ze bardziej dziewczynka niz chłopiec, ale nie mówi na 100% bo nie jest pewien. Identycznego siurka widziałam u koleżanki, a zrobila sie piczka ;-) teraz wizyte mam 18 kwietnia i to bedzie 20+5 :) nie mowie tak, zeby zrobić Ci przykrość, tylko zeby w razie CO nie bylo rozczarowania :D bo do mojej koleżanki mąż przez tydz sie później nie odzywal jak jednak dziewczynka wyszla :) jakby to jej wina byla ;)
Matko, a co ona ma do tego? Przecież nie miała wpływu, to raczej od niego zależało jaki plemnik dotarł, więc na siebie mógł być obrażony :|

W każdym razie właśnie dlatego to określenie płci tak wcześnie może nie być pewne, też czytałam że ten "wyrostek" może się wygladzic i będzie dziewczynka, choć na początku można zobaczyć chłopca. No, ale ciekawa jestem :) kurcze, za Tobą już prawie połowa ciąży...nieźle :)

@Windy91, jak sytuacja? Będziesz grudniową mamuśką? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry