reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@leeleeth biedna w takim stresie :/ niech to łożysko już wraca na miejsce!!!! ;*
@Emzilka przypomnij, kiedy masz wizytę teraz? :D
@marc no właśnie tak jest zz tym czasem, że skacze ładnie w górę w cyklu,a przed samą @ albo w jej dzień spada... dlatego warto czekać te 16dpo zwykle... :/ bierz swojego na badania!

Patrz, to jest siurak z 13+0 tyg
WP_20170222_001 (2).jpg
a jak tydzien temu ogladal, to stwierdził ze bardziej dziewczynka niz chłopiec, ale nie mówi na 100% bo nie jest pewien. Identycznego siurka widziałam u koleżanki, a zrobila sie piczka ;-) teraz wizyte mam 18 kwietnia i to bedzie 20+5 :) nie mowie tak, zeby zrobić Ci przykrość, tylko zeby w razie CO nie bylo rozczarowania :D bo do mojej koleżanki mąż przez tydz sie później nie odzywal jak jednak dziewczynka wyszla :) jakby to jej wina byla ;)

Załączniki

• WP_20170222_001 (2).jpg
    WP_20170222_001 (2).jpg
    299,6 KB · Wyświetleń: 292
reklama
Dziewczyny, muszę oficjalnie stwierdzić, że dong działa cuda. Serio! Spójrzcie na mój wykres, z cyklu ok. 50-dniowego dong zrobił mi 28, jak w zegarku. Owu w 14 dc, tak jeszcze nigdy nie miałam :) teraz nic, tylko czekać, ale jestem przekonana, że nic z tego, więc w tym miesiącu nie słucham Was [emoji12]

1490941081-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
13dc miałaś duży spadek 36,4 i od tego dnia idzie w górę 17dc 36,8 czyli szczyt owu i jeszcze 2dni jesteś plodna ,13dc 4dni temp idzie w górę zaczęły się plodne

Patrz, to jest siurak z 13+0 tygZobacz załącznik 800852 a jak tydzien temu ogladal, to stwierdził ze bardziej dziewczynka niz chłopiec, ale nie mówi na 100% bo nie jest pewien. Identycznego siurka widziałam u koleżanki, a zrobila sie piczka ;-) teraz wizyte mam 18 kwietnia i to bedzie 20+5 :) nie mowie tak, zeby zrobić Ci przykrość, tylko zeby w razie CO nie bylo rozczarowania :D bo do mojej koleżanki mąż przez tydz sie później nie odzywal jak jednak dziewczynka wyszla :) jakby to jej wina byla ;)
Ja się dowiedziałam o płci w 17 tc, a i to pewności mi jeszcze nie daje :)

Hej:)

@Spark Gratuluje syna :) Super że wszystko jest w porządku :)
@leeleeth Odpoczywaj jak tylko się da i na pewno to łożysko pójdzie do góry :)
@marc Przykro :( Tulę
@Windy91 Czekamy na test :p
@Lanvin No super :) to Twój drugi cykl z Dongiem ?

U mnie 22 dzień cyklu a owulacji ani widu ani słychu :( Temperatura cały czas na jednym poziomie a testy z Domowego Laboratorium negatywne :( Jedyny objaw do kucie jajnika tego drugiego niż w zeszłym cyklu i śladowe ilości śluzu płodnego. Kurczę myślałam że chociaż ten cykl będzie krótszy, ale niestety czeka mnie znów około 40 dni :( No ale nic nie ma co się użalać - zawsze miałam takie cykle, a w pierwszą ciążę udało mi się zajść :p

U nas dziś przepiękna pogoda i chyba wybiorę się z moją córą na rower i może jakieś lody :)

Patrz, to jest siurak z 13+0 tygZobacz załącznik 800852 a jak tydzien temu ogladal, to stwierdził ze bardziej dziewczynka niz chłopiec, ale nie mówi na 100% bo nie jest pewien. Identycznego siurka widziałam u koleżanki, a zrobila sie piczka ;-) teraz wizyte mam 18 kwietnia i to bedzie 20+5 :) nie mowie tak, zeby zrobić Ci przykrość, tylko zeby w razie CO nie bylo rozczarowania :D bo do mojej koleżanki mąż przez tydz sie później nie odzywal jak jednak dziewczynka wyszla :) jakby to jej wina byla ;)
Matko, a co ona ma do tego? Przecież nie miała wpływu, to raczej od niego zależało jaki plemnik dotarł, więc na siebie mógł być obrażony :|

W każdym razie właśnie dlatego to określenie płci tak wcześnie może nie być pewne, też czytałam że ten "wyrostek" może się wygladzic i będzie dziewczynka, choć na początku można zobaczyć chłopca. No, ale ciekawa jestem :) kurcze, za Tobą już prawie połowa ciąży...nieźle :)

@Windy91, jak sytuacja? Będziesz grudniową mamuśką? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry