reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@sylwkaq90 Kochana co u Ciebie??? :*:*:* dawno się nie odzywalas :)
Kochana chyba mnie telepatycznie wywolalas, bo dzisiaj postanowiłam przebrnąć przez ponad 500 postów i napisać do was. Dzisiaj zaczynam 9tydzień i właśnie dzisiaj popoludniu się troche lepiej poczułam.
Ogolnie przez caly czas mdłości, poranne wymioty. Dlatego tez sie nie odzywalam. Czlowiek nie ma sily na nic przy tych dolegliwościach.
W poniedziałek byłam u lekarza i dzidzia ma prawie 14 mm :) wszystko oki i mam zwolnienie.
Tyle mialam napisać i zapomniałam co komu :(
Spark gratuluję synka, a Tobie Nessi dziewuszki. Mam nadzieję, że wszystko sie ułoży.
Mnie złapał katar, zatyka mi sie nos :(

Załączniki

• 20170327_122636-1.jpg
    20170327_122636-1.jpg
    431,8 KB · Wyświetleń: 83
Zobacz załącznik 800793

Przesyłam wyniki, nic nie rozumiem, ale chyba nie jest dobrze
Wyniki bardzo dobre :) i te i druga ich cześć :)

Ahh już po, wszystko ok, jesteśmy szczęśliwi, będzie syn... :) mój się mega cieszy

Gratulacje ! [emoji2][emoji2]
U mnie tez siurek [emoji8][emoji8]
1490877159-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t2d [emoji210]
Gratulacje chłopaków!! Spark i xbumx :):)

1490882316-aaaaaa.jpeg

Dzis startuje z 19 tygodniem[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cudny!!! [emoji7]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Stor ja niee dodałam zdjęcia maluszka hehehe :p no wiem, że dziewczynke niby chciałam, ale od kilki tyg. Byłam pewna, że syn i przyzwyczajona do tej myśli :D

Kochana nie nastawiaj sie zbyt na chłopca :p
U mnie też na genetycznych wyszło, że chłoptaś a na kolejnej wizzycie jednak bardziej dziewczynka :) Czekam teraz z niecierpliwością do 18.04 bo wtedy raczej już powinno być widać na 100% :)
Oczywiście gratuluję, jak ten czas szybko zleciał :) Mi do porodu zostało 154 dni :p :)

reklama
Do góry