reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Windy91 testujesz jutro?

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Testuje, rano wyśle B po test [emoji16]
A mnie chyba coś bierze... Głowa mnie już dawno tak nie bolała, mięśnie coś zaczynają, mdli mnie... Jak zarazilam się od Tymona grypą zoladkowa to chyba padne...

reklama
Kochana nie nastawiaj sie zbyt na chłopca :p
U mnie też na genetycznych wyszło, że chłoptaś a na kolejnej wizzycie jednak bardziej dziewczynka :) Czekam teraz z niecierpliwością do 18.04 bo wtedy raczej już powinno być widać na 100% :)
Oczywiście gratuluję, jak ten czas szybko zleciał :) Mi do porodu zostało 154 dni :p :)
Ale sama widziałam siurka (i mój też) zanim jeszcze lekarz powiedział, że na 90procent :p dzidzia rozchylila nóżki :p no ale... zawsze.jest to 10procent że to mogły być przerosniete wargi czy coś :p

@Spark @xBUMx gratuluje siurkow a przede wszystkim zdrowych bąbelków [emoji173]️ a @NeSSi gratuluje księżniczki ... cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]

@cheebay piękny brzusio [emoji4] jeśli chodzi o imię to strasznie podoba mi się Emma ale nie odważę się w pl tak dać.

Trzymam mocno kciuki za testujące w najbliższych dniach i za wizyty kochane brzuchatki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark @xBUMx gratuluje siurkow a przede wszystkim zdrowych bąbelków [emoji173]️ a @NeSSi gratuluje księżniczki ... cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]

@cheebay piękny brzusio [emoji4] jeśli chodzi o imię to strasznie podoba mi się Emma ale nie odważę się w pl tak dać.

Trzymam mocno kciuki za testujące w najbliższych dniach i za wizyty kochane brzuchatki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji8][emoji8][emoji8]

Emsi kochana a jak Ty się czujesz? :)

czesc dziewczynki a raczej dobry wieczor :)

Stresu trochę jest, ponieważ jestem rocznik 83, także w społecznym mniemaniu powinnam być już matką nastolatków :p

O prosze ja jestem rocznik 84 czyli blisko :) no i spokojnie czasy sie zmieniły i w naszym wieku nie musimy juz miec calej gromadki :)

Ahh już po, wszystko ok, jesteśmy szczęśliwi, będzie syn... :) mój się mega cieszy

Gratulacje !
emoji2.png
emoji2.png

U mnie tez siurek
emoji8.png
emoji8.png

Super! Gratulacje Chłopaków! Od razu looknelam na tygodnie waszych ciąż i aż się zaskoczyłam ze juz wiecie, mój syn był tak uparty ze na kazdym usg odwaral sie tylkiem badz zaslanial i dopiero w 22 tygodniu laskawie zaswiecil klejnotami :)

reklama
Emsi kochana a jak Ty się czujesz? :)

A czuje się ostatnio bardzo zmęczona ... i trochę się denerwuje. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok ... staram się myśleć pozytywnie ale czasem mnie jakieś obawy nachodzą. Poza tym lekkie mdłości od czasu do czasu ale to dobrze, bo cały czas trzymamy temat w tajemnicy [emoji4]
A jak u Ciebie samopoczucie ?

Do góry