Testuje, rano wyśle B po test [emoji16]
A mnie chyba coś bierze... Głowa mnie już dawno tak nie bolała, mięśnie coś zaczynają, mdli mnie... Jak zarazilam się od Tymona grypą zoladkowa to chyba padne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testuje, rano wyśle B po test [emoji16]
No no zaraza normalnieTestuje, rano wyśle B po test [emoji16]
A mnie chyba coś bierze... Głowa mnie już dawno tak nie bolała, mięśnie coś zaczynają, mdli mnie... Jak zarazilam się od Tymona grypą zoladkowa to chyba padne...
Ja się nie znam kochanaCzy ktoś mi pomoże? Plis, jestem zielona
Ale sama widziałam siurka (i mój też) zanim jeszcze lekarz powiedział, że na 90procent dzidzia rozchylila nóżki no ale... zawsze.jest to 10procent że to mogły być przerosniete wargi czy cośKochana nie nastawiaj sie zbyt na chłopca
U mnie też na genetycznych wyszło, że chłoptaś a na kolejnej wizzycie jednak bardziej dziewczynka Czekam teraz z niecierpliwością do 18.04 bo wtedy raczej już powinno być widać na 100%
Oczywiście gratuluję, jak ten czas szybko zleciał Mi do porodu zostało 154 dni
Emsi kochana a jak Ty się czujesz?@Spark @xBUMx gratuluje siurkow a przede wszystkim zdrowych bąbelków [emoji173]️ a @NeSSi gratuluje księżniczki ... cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]
@cheebay piękny brzusio [emoji4] jeśli chodzi o imię to strasznie podoba mi się Emma ale nie odważę się w pl tak dać.
Trzymam mocno kciuki za testujące w najbliższych dniach i za wizyty kochane brzuchatki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Stresu trochę jest, ponieważ jestem rocznik 83, także w społecznym mniemaniu powinnam być już matką nastolatków
Ahh już po, wszystko ok, jesteśmy szczęśliwi, będzie syn... mój się mega cieszy
Gratulacje !
U mnie tez siurek
Emsi kochana a jak Ty się czujesz?