reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak jak dziewczyny pisały owufriend jest bardzo dobry, ale ja miałam Mój kalendarzyk i temperaturowy skok itd. Też świetnie pokazywał ! :)
Też korzystam i z tego i z tego.

Staraczki ja już po mojej pierwszej wizycie ciazowej :-) za wszystkie was trzymam kciuki
1490710220-aaaaaa.png

xnw40tc7sy506vxn.png
Super :)

U nas po wizycie wieści średnio dobre. Łożysko za nisko, dotyka ujścia szyjki i generuje skurcze. Częściowo sie odkleja, zrobiły sie dwa krwiaki. Mam leżeć jak najwiecej. Może wszystko sie ułoży. Dzidzia żyje i ma sie dobrze. Płci nie pokazało nam, wiec czekam kolejne trzy tygodnie [emoji52]
Trzymajcie kciuki za nas

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O niee, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. [emoji8][emoji110]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
U nas po wizycie wieści średnio dobre. Łożysko za nisko, dotyka ujścia szyjki i generuje skurcze. Częściowo sie odkleja, zrobiły sie dwa krwiaki. Mam leżeć jak najwiecej. Może wszystko sie ułoży. Dzidzia żyje i ma sie dobrze. Płci nie pokazało nam, wiec czekam kolejne trzy tygodnie [emoji52]
Trzymajcie kciuki za nas

Leż kochana i nie rób nic lozysko się podniesie wraz z rosnącym brzuszkiem

Trzymajcie kciuki za nas

Łożyskiem ze jest za nisko nie ma się na razie sensu martwić, bardziej niepokoi to odklejanie. Dbaj o was. Trzymam kciuki. Musi być dobrze. Może jednak będzie księżniczka skoro taka wstydliwa [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Trzymajcie kciuki za nas

Dbaj o Siebie i nie przemęczaj sie Kochana :-* :-*

Kobietki ładne te wasze wykresy. Chyba kwiecień będzie owocny ;).
@Lanvin No dziś się wezmę- będę pełna energii po ćwiczeniach :p A chodzę dalej na Pilates, ale we wtorki wychodzimy normalnie mokruśkie :p Tak nas kobitka sponiewiera :p
U nas taka piękna pogoda .... siedzę w pracy patrzę sobie w okienko i marzę żeby już wyjść :p

Pisałam Wam kiedyś że z naszymi wakacjami nie wiadomo bo mąż zmienia pracę. Od 12 lat pracuje jako operator maszyn w fabryce. Zawsze marzyło mu się jeździć ciągnikiem siodłowym ( TIR-em) i to marzenie zaczyna się spełniać. Egzaminy zdane, prawo jazdy jest, brakuje tylko wypowiedzenia z pracy, które też już nie długo. Bardzo się cieszę że jego marzenia się spełniają tylko ja jestem przerażona :/ Chce pracować np 3 tygodnie w trasie i jeden tydzień w domu, może nie jest to tragedia ale nie wiem jak ja wytrzymam 3 tygodnie bez niego a jeszcze słyszy się na około o tych atakach itd. Sorki za żale ale musiałam to wyrzucić z siebie :)
Powiedziałam mu że zanim zmieni pracę to musimy zajść w ciąże bo wtedy chyba lepiej będę znosić tę rozłąkę :p
A w ogóle, któraś z Was ma podobną sytuację? w sensie dłuższych rozłąk? Jak to znosicie?
My się widzimy najczęściej w weekendy. Czasami tylko dłużej. Ale u nas trwa to już długo. I chyba się prxyzwyczailam. Wiadomo, że się tęskni.Ale takie życie.
gabrika fajnie, że w pracy taka atmosfera :).
Super szefowa ;)
Wróciłam z mieszanymi uczuciami ...łożysko jest bardzo nisko leży na szyjce ...macica jest bardzo obciążona bo z jakichś powodów płyn z worka owodniowego zamiast się kurczyć z aniołkiem to się nadal wypełnia - nie jest w stanie zlokalizować skąd pobiera łożysko ten płyn. Aniołek zmniejszył się nieznacznie ma 3,10 cm - skamieniał więc już nie zniknie. Lekarz martwi się co będzie, gdzie ciśnienie w macicy zacznie rosnąć ...czy zawartość drugiego worka nie pęknie i skąd ten płyn który dodatkowo obciąża mi macicę. Na chwilę obecną na 80% dziewczynka, zdrowa - nie znam wymiarów bo ...no bo są inne problemy. W razie krwotoku, plamień do szpitala mam jechać do Warszawy.
Aniołek:
Zobacz załącznik 800516

Córcia:
Zobacz załącznik 800517
Ale się niunia złożyła. Nessi kiedy znowu na wizytę??
No i dooopa...wynik 7,75 :( :(
O to coś się zaczyna dziać?? Aniu nie zalamuj się. W końcu musi być dobrze
Staraczki ja już po mojej pierwszej wizycie ciazowej :-) za wszystkie was trzymam kciuki
1490710220-aaaaaa.png

xnw40tc7sy506vxn.png
Piekna fasolinda ;). Gratulacje.
Trzymajcie kciuki za nas
Kochana lez ile się da. Wraz ze wzrostem dzidzi łożysko się przyklei ;). Będzie wszystko dobrze. Kciuki zacisniete

Trzymajcie kciuki za nas

Trzymam najmocniej jak potrafię! Będzie dobrze!

Kobietki ładne te wasze wykresy. Chyba kwiecień będzie owocny ;).

My się widzimy najczęściej w weekendy. Czasami tylko dłużej. Ale u nas trwa to już długo. I chyba się prxyzwyczailam. Wiadomo, że się tęskni.Ale takie życie.
gabrika fajnie, że w pracy taka atmosfera :).
Super szefowa ;)

Ale się niunia złożyła. Nessi kiedy znowu na wizytę??

O to coś się zaczyna dziać?? Aniu nie zalamuj się. W końcu musi być dobrze

Piekna fasolinda ;). Gratulacje.

Kochana lez ile się da. Wraz ze wzrostem dzidzi łożysko się przyklei ;). Będzie wszystko dobrze. Kciuki zacisniete

Mnie juz zaczął lekko pobolewac brzuch.... pewnie i tak nic z tego :-(

reklama
Do góry