Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie fajne miejsce na pilates polecasz we Wro? Nie wiem czy sie zmotywuje, ale moze akurat kiedyś skorzystam@Lanvin No dziś się wezmę- będę pełna energii po ćwiczeniach A chodzę dalej na Pilates, ale we wtorki wychodzimy normalnie mokruśkie Tak nas kobitka sponiewiera
U nas taka piękna pogoda .... siedzę w pracy patrzę sobie w okienko i marzę żeby już wyjść
Nie da ci to odpowiedzi niestety. Dzol kiedyś wyszedł progesteron ponad 80, juz sie cieszyliśmy wszystkie ze pewnie sie udało, ale niestety nie. Takze bywają i takie przekroczenia normy a jednak to nie ciąża.Dziewczyny w piątek ide zrobic prolaktynę (23 dc) i chyba przy okazji zrobię progesteron.
Myślicie że na podstawie wyniku progesteronu, będę mogła stwierdzić czy się udało czy to za wcześnie, to będzie 7 dpo?
A ja mam zupełnie odwrotna teorie lepiej nie czekać na dobre wieści!!OK lepiej poczekac dluzej na dobre wieści
Teraz nie bardzo ja robiłam np 4 dni przed okresem super czułem testem i wyszedł cień cienia. Poczekaj jeszcze przynajmniej do 3-4 dni przed okresem ale jak ktoś tu mówił lepiej znieść kolejny okres niż kolejny negatywny test ciazowy. Lepiej poczekac do terminu okresu. Tak jak to robi mądrze @Windy91 my ja tak tylko podpuszczamy
Nessi, kochana, bedzie dobrze, nie martw sie, acz silna dla swojej córci!!! Ale super, ze dziewczynka gratulacje bedzie gimnastyczka, tak pięknie sie zgina! widziałyśmy to wczoraj na brzuchu, jak ćwiczy wykopy i dzisiaj na usg!Wróciłam z mieszanymi uczuciami ...łożysko jest bardzo nisko leży na szyjce ...macica jest bardzo obciążona bo z jakichś powodów płyn z worka owodniowego zamiast się kurczyć z aniołkiem to się nadal wypełnia - nie jest w stanie zlokalizować skąd pobiera łożysko ten płyn. Aniołek zmniejszył się nieznacznie ma 3,10 cm - skamieniał więc już nie zniknie. Lekarz martwi się co będzie, gdzie ciśnienie w macicy zacznie rosnąć ...czy zawartość drugiego worka nie pęknie i skąd ten płyn który dodatkowo obciąża mi macicę. Na chwilę obecną na 80% dziewczynka, zdrowa - nie znam wymiarów bo ...no bo są inne problemy. W razie krwotoku, plamień do szpitala mam jechać do Warszawy.
Aniołek:
Zobacz załącznik 800516
Córcia:
Zobacz załącznik 800517
Gabrika, bardzo sie cieszę ze taka pozytywna reakcja. pewnie tez bym powiedziała juz, skoro umowa juz podpisana. Zreszta w korpo raczej zawsze pozytywnie podchodzą do takich rzeczy.No i powiedziałam Ogromnie mi pogratulowała! Powiedziała, że zdaje sobie sprawę, że nie miałam obowiązku jej tak szybko mówić, ale że jest mi za to wdzięczna. Powiedziała, że mam 100% wsparcia z jej strony, że oczywiście ta rozmowa zostaje między nami. Powiedziała też, że mam robić to co mi potrzeba, że jeżeli potrzebuję zostać w łóżku to tak ma być, że jeżeli potrzebuję zostać w domu to ona też to rozumiem.
Zapewniłam ją, że zrobię wszystko żeby dobrze wywiązywać się z obowiązków. Na co ona odparła, że mam teraz za priorytet numer 1: dziecko i siebie, a resztą wspólnymi siłami ułożymy jak trzeba
Cieszę się, że powiedziałam jej już teraz
Staraczki ja już po mojej pierwszej wizycie ciazowej :-) za wszystkie was trzymam kciuki
Dzisiaj mam 24 dc... czyli za 5 dni... albo 4...
Dzisiaj mam 24 dc... czyli za 5 dni... albo 4...
Najgorsze te kilka dni przed @
Już kusi żeby zrobić ale nie warto, trzymaj sie i nie złam sie. Czekamy z Tobą [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom