reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak jak dziewczyny pisały owufriend jest bardzo dobry, ale ja miałam Mój kalendarzyk i temperaturowy skok itd. Też świetnie pokazywał ! :)
Też korzystam i z tego i z tego.

Staraczki ja już po mojej pierwszej wizycie ciazowej :-) za wszystkie was trzymam kciuki
1490710220-aaaaaa.png

xnw40tc7sy506vxn.png
Super :)

U nas po wizycie wieści średnio dobre. Łożysko za nisko, dotyka ujścia szyjki i generuje skurcze. Częściowo sie odkleja, zrobiły sie dwa krwiaki. Mam leżeć jak najwiecej. Może wszystko sie ułoży. Dzidzia żyje i ma sie dobrze. Płci nie pokazało nam, wiec czekam kolejne trzy tygodnie [emoji52]
Trzymajcie kciuki za nas

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O niee, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. [emoji8][emoji110]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
U nas po wizycie wieści średnio dobre. Łożysko za nisko, dotyka ujścia szyjki i generuje skurcze. Częściowo sie odkleja, zrobiły sie dwa krwiaki. Mam leżeć jak najwiecej. Może wszystko sie ułoży. Dzidzia żyje i ma sie dobrze. Płci nie pokazało nam, wiec czekam kolejne trzy tygodnie [emoji52]
Trzymajcie kciuki za nas

Leż kochana i nie rób nic lozysko się podniesie wraz z rosnącym brzuszkiem

Trzymajcie kciuki za nas

Łożyskiem ze jest za nisko nie ma się na razie sensu martwić, bardziej niepokoi to odklejanie. Dbaj o was. Trzymam kciuki. Musi być dobrze. Może jednak będzie księżniczka skoro taka wstydliwa [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Trzymajcie kciuki za nas

Dbaj o Siebie i nie przemęczaj sie Kochana :-* :-*

Kobietki ładne te wasze wykresy. Chyba kwiecień będzie owocny ;).
@Lanvin No dziś się wezmę- będę pełna energii po ćwiczeniach :p A chodzę dalej na Pilates, ale we wtorki wychodzimy normalnie mokruśkie :p Tak nas kobitka sponiewiera :p
U nas taka piękna pogoda .... siedzę w pracy patrzę sobie w okienko i marzę żeby już wyjść :p

Pisałam Wam kiedyś że z naszymi wakacjami nie wiadomo bo mąż zmienia pracę. Od 12 lat pracuje jako operator maszyn w fabryce. Zawsze marzyło mu się jeździć ciągnikiem siodłowym ( TIR-em) i to marzenie zaczyna się spełniać. Egzaminy zdane, prawo jazdy jest, brakuje tylko wypowiedzenia z pracy, które też już nie długo. Bardzo się cieszę że jego marzenia się spełniają tylko ja jestem przerażona :/ Chce pracować np 3 tygodnie w trasie i jeden tydzień w domu, może nie jest to tragedia ale nie wiem jak ja wytrzymam 3 tygodnie bez niego a jeszcze słyszy się na około o tych atakach itd. Sorki za żale ale musiałam to wyrzucić z siebie :)
Powiedziałam mu że zanim zmieni pracę to musimy zajść w ciąże bo wtedy chyba lepiej będę znosić tę rozłąkę :p
A w ogóle, któraś z Was ma podobną sytuację? w sensie dłuższych rozłąk? Jak to znosicie?
My się widzimy najczęściej w weekendy. Czasami tylko dłużej. Ale u nas trwa to już długo. I chyba się prxyzwyczailam. Wiadomo, że się tęskni.Ale takie życie.
gabrika fajnie, że w pracy taka atmosfera :).
Super szefowa ;)
Wróciłam z mieszanymi uczuciami ...łożysko jest bardzo nisko leży na szyjce ...macica jest bardzo obciążona bo z jakichś powodów płyn z worka owodniowego zamiast się kurczyć z aniołkiem to się nadal wypełnia - nie jest w stanie zlokalizować skąd pobiera łożysko ten płyn. Aniołek zmniejszył się nieznacznie ma 3,10 cm - skamieniał więc już nie zniknie. Lekarz martwi się co będzie, gdzie ciśnienie w macicy zacznie rosnąć ...czy zawartość drugiego worka nie pęknie i skąd ten płyn który dodatkowo obciąża mi macicę. Na chwilę obecną na 80% dziewczynka, zdrowa - nie znam wymiarów bo ...no bo są inne problemy. W razie krwotoku, plamień do szpitala mam jechać do Warszawy.
Aniołek:
Zobacz załącznik 800516

Córcia:
Zobacz załącznik 800517
Ale się niunia złożyła. Nessi kiedy znowu na wizytę??
No i dooopa...wynik 7,75 :( :(
O to coś się zaczyna dziać?? Aniu nie zalamuj się. W końcu musi być dobrze
Staraczki ja już po mojej pierwszej wizycie ciazowej :-) za wszystkie was trzymam kciuki
1490710220-aaaaaa.png

xnw40tc7sy506vxn.png
Piekna fasolinda ;). Gratulacje.
Trzymajcie kciuki za nas
Kochana lez ile się da. Wraz ze wzrostem dzidzi łożysko się przyklei ;). Będzie wszystko dobrze. Kciuki zacisniete

Trzymajcie kciuki za nas

Trzymam najmocniej jak potrafię! Będzie dobrze!

Kobietki ładne te wasze wykresy. Chyba kwiecień będzie owocny ;).

My się widzimy najczęściej w weekendy. Czasami tylko dłużej. Ale u nas trwa to już długo. I chyba się prxyzwyczailam. Wiadomo, że się tęskni.Ale takie życie.
gabrika fajnie, że w pracy taka atmosfera :).
Super szefowa ;)

Ale się niunia złożyła. Nessi kiedy znowu na wizytę??

O to coś się zaczyna dziać?? Aniu nie zalamuj się. W końcu musi być dobrze

Piekna fasolinda ;). Gratulacje.

Kochana lez ile się da. Wraz ze wzrostem dzidzi łożysko się przyklei ;). Będzie wszystko dobrze. Kciuki zacisniete

Mnie juz zaczął lekko pobolewac brzuch.... pewnie i tak nic z tego :-(

reklama
Do góry