Fajnie by było. Też wszystkim Was tego życzę, aby się udałoTrzymam mocno za ciebie trzeba wierzyć,że się uda tego wam życzęwszystkim tu dziewczynkom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie by było. Też wszystkim Was tego życzę, aby się udałoTrzymam mocno za ciebie trzeba wierzyć,że się uda tego wam życzęwszystkim tu dziewczynkom
Aniu nie płacz tylko do lekarzaJuż się poryczałam...
Hehe ja tak miałam. a jak zasypialam o23 to wstawalam o 11 następnego dnia. Dzisiaj wstałam o 10 juz jest lepiej.Zazdroszczę Ci!!! Ja śpię na siedząco, dosłownie!!! Czuję się dzisiaj na w pół przytomna... Byle do drugiego trymestru!
Super ze dzidzia zdrowa. Kurcze, zawsze musi pojawić się jakieś ale... Jeśli aniołek skamienial to już wam nie zagraża? Łożysko może się jeszcze podnieść, a co do tego płynu to nie mam pojęcia, ale wierzę że wszystko będzie ok. Tyle już wycierpialas, należy Ci się nagroda. Trzymam kciuki i cały czas jestem z Tobą [emoji8]Wróciłam z mieszanymi uczuciami ...łożysko jest bardzo nisko leży na szyjce ...macica jest bardzo obciążona bo z jakichś powodów płyn z worka owodniowego zamiast się kurczyć z aniołkiem to się nadal wypełnia - nie jest w stanie zlokalizować skąd pobiera łożysko ten płyn. Aniołek zmniejszył się nieznacznie ma 3,10 cm - skamieniał więc już nie zniknie. Lekarz martwi się co będzie, gdzie ciśnienie w macicy zacznie rosnąć ...czy zawartość drugiego worka nie pęknie i skąd ten płyn który dodatkowo obciąża mi macicę. Na chwilę obecną na 80% dziewczynka, zdrowa - nie znam wymiarów bo ...no bo są inne problemy. W razie krwotoku, plamień do szpitala mam jechać do Warszawy.
Aniołek:
Zobacz załącznik 800516
Córcia:
Zobacz załącznik 800517
Super. Jednak szczerość popłaca. Cieszę się że masz wsparcie. Już nie musisz martwić się pracą. Teraz Ty i dzidziuś najważniejsze. [emoji8]No i powiedziałam Ogromnie mi pogratulowała! Powiedziała, że zdaje sobie sprawę, że nie miałam obowiązku jej tak szybko mówić, ale że jest mi za to wdzięczna. Powiedziała, że mam 100% wsparcia z jej strony, że oczywiście ta rozmowa zostaje między nami. Powiedziała też, że mam robić to co mi potrzeba, że jeżeli potrzebuję zostać w łóżku to tak ma być, że jeżeli potrzebuję zostać w domu to ona też to rozumiem.
Zapewniłam ją, że zrobię wszystko żeby dobrze wywiązywać się z obowiązków. Na co ona odparła, że mam teraz za priorytet numer 1: dziecko i siebie, a resztą wspólnymi siłami ułożymy jak trzeba
Cieszę się, że powiedziałam jej już teraz
Przykro mi[emoji20] Jeszcze urosło. Czyli jakieś świństwo się przyplatalo. Teraz nie trudno, wszyscy kichają, prychają...No i dooopa...wynik 7,75
U mnie chyba du.. blada wychodzi w tym cyklu 22 dc i taki wykres
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom