reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia czuję się kompletnie bezużyteczna w Twojej sprawie, kompletnie nie mam wiedzy, żeby Ci coś doradzić.... :( Ale chciałabym, żebyś wiedziała, że nie możesz się poddawać! My Cię tutaj wszystkie dzielnie wspieramy i kibicujemy Ci! Zaciskam mocno kciuki za to by wyniki się uregulowały i żeby lekarze szybko znaleźli przyczynę!

reklama
@Magda36 , @Docia1975 , @Bulbasek , @gabrika dziewczyny już jutro idę do ginekologa... Jestem załamana, strasznie... Najgorsze, że znowu muszę wszystko wstrzymać, a czas ucieka... :(
Wiem kochana. Ja tez leczę kaszel wszelkimi sposobami i nadal nic nie pomaga. Jak do 5 kwietnia go nie wylecze to tez przełożą mi operacje. Jak dobrze pójdzie na za miesiąc , dwa. Tez mi szkoda czasu. Doskonale Ciebie rozumiem. Masz plan a i tak wszystko pod górkę. Musi być w końcu z górki. [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

U nas po wizycie wieści średnio dobre. Łożysko za nisko, dotyka ujścia szyjki i generuje skurcze. Częściowo sie odkleja, zrobiły sie dwa krwiaki. Mam leżeć jak najwiecej. Może wszystko sie ułoży. Dzidzia żyje i ma sie dobrze. Płci nie pokazało nam, wiec czekam kolejne trzy tygodnie [emoji52]
Trzymajcie kciuki za nas

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U nas po wizycie wieści średnio dobre. Łożysko za nisko, dotyka ujścia szyjki i generuje skurcze. Częściowo sie odkleja, zrobiły sie dwa krwiaki. Mam leżeć jak najwiecej. Może wszystko sie ułoży. Dzidzia żyje i ma sie dobrze. Płci nie pokazało nam, wiec czekam kolejne trzy tygodnie [emoji52]
Trzymajcie kciuki za nas

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam nadzieje ze wszystko sie unormuje trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry