reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No i powiedziałam :):) Ogromnie mi pogratulowała! Powiedziała, że zdaje sobie sprawę, że nie miałam obowiązku jej tak szybko mówić, ale że jest mi za to wdzięczna. Powiedziała, że mam 100% wsparcia z jej strony, że oczywiście ta rozmowa zostaje między nami. Powiedziała też, że mam robić to co mi potrzeba, że jeżeli potrzebuję zostać w łóżku to tak ma być, że jeżeli potrzebuję zostać w domu to ona też to rozumiem.

Zapewniłam ją, że zrobię wszystko żeby dobrze wywiązywać się z obowiązków. Na co ona odparła, że mam teraz za priorytet numer 1: dziecko i siebie, a resztą wspólnymi siłami ułożymy jak trzeba :)

Cieszę się, że powiedziałam jej już teraz :)
Taka szefowa to skarb :) cieszę się :)

@NeSSi, piękna córcia :) mam nadzieję, że żadnych krwawień nie będzie i wszystko do końca będzie szło gładko, a Aniołek nie wpłynie źle na dzidzie.

@StorAnia, dowiedz się skąd ten stan zapalny, musi być jakaś przyczyna...

qdkkj44j6bi2vbec.png

@StorAnia no to antybiotyk tak jak ja... pewnie stan zapalny organizmu... za miesiąc hsg albo jak u mnie...nie zdążysz :)
@NeSSi współczuję stresów kochanie :/ ale z córcia musi być ok ! Kurczę wiem, że nie chcesz zmieniać lekarza, ale może konsultacja u innego jako dodatek? Kciuki! :*
@basia89 no wie, że będzie to synuś mamusi, ale pewnie mój mi go non stop na mecze będzie zabierał haha :p

reklama
Kochana wiem że to może ciężko zabrzmi ale lepiej nie zachodzić teraz w ciaze. Po radiojodzie mąż będzie promieniowal przez jakiś czas co jest szkodliwe dla ciąży. Może lepiej poczekac?

Tak wiem ,że po podaniu radiojodu nie można się starać przez pół roku. 29 maja ma dopiero stawić sie do szpitala na podanie tego, więc mamy mało czasu.

Do góry