reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@NeSSi takie to wszystko u Ciebie biedna pogmatwane niby mozna sie cieszyć ze dzioluszka zdrowa a z drugiej szkoda drugiego maluszka i taka jakas niepewność co będzie dalej .... Kochana mam nadzieje żewszystko mimo tego co Cię spotkalo bedzie dobrze życzę ci tego z całego serca wierze w to że druga kruszynka przyjdzie na swiat cala i zdrowa w odpowiednim czasie! Dbajcie o siebie duzo wytrwałości i wiary @NeSSi !!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
No i powiedziałam :):) Ogromnie mi pogratulowała! Powiedziała, że zdaje sobie sprawę, że nie miałam obowiązku jej tak szybko mówić, ale że jest mi za to wdzięczna. Powiedziała, że mam 100% wsparcia z jej strony, że oczywiście ta rozmowa zostaje między nami. Powiedziała też, że mam robić to co mi potrzeba, że jeżeli potrzebuję zostać w łóżku to tak ma być, że jeżeli potrzebuję zostać w domu to ona też to rozumiem.

Zapewniłam ją, że zrobię wszystko żeby dobrze wywiązywać się z obowiązków. Na co ona odparła, że mam teraz za priorytet numer 1: dziecko i siebie, a resztą wspólnymi siłami ułożymy jak trzeba :)

Cieszę się, że powiedziałam jej już teraz :)
@gabrika reakcja szefowej super! Aż zazdroszczę bo ja swojej jeszcze nie powiedziałam i nie wiem jak to zrobie... wątpię czy pozytywnie zareaguje bo ja miałam być na jej zastępstwo o czym później się dowiedziałam... Ale w końcu powiedzieć będę musiała.

Hej dziewczyny [emoji6] u mnie słonecznie to i humor lepszy [emoji3]
Marc, kotek oby temperatura rosła i nie spadała !! [emoji110]️
Spark, ja chciałam tez pierwsza córeczkę i mój M też a teraz to bym za nic nie zamieniła! Synuś mamusi hihi [emoji6] i mimo, że czasem ostro mnie wkurzyć potrafi to i tak jest przekichany jak czasem powie : mamusiu jak ty ładnie wyglądasz albo jesteś mamo ukochana [emoji5]
Lanvin, fajnie jak miałabyś owu tak szybko! To załapałabyś się na grudzień jeszcze [emoji16]
Windy, a ty tez donga brałaś? A jak u was w tym miesiącu starania? Dużo było? [emoji6]
Nessi, gratuluje córeczki!! Miałaś dobre przeczucia [emoji6] trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze !! [emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry