reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wróciłam z mieszanymi uczuciami ...łożysko jest bardzo nisko leży na szyjce ...macica jest bardzo obciążona bo z jakichś powodów płyn z worka owodniowego zamiast się kurczyć z aniołkiem to się nadal wypełnia - nie jest w stanie zlokalizować skąd pobiera łożysko ten płyn. Aniołek zmniejszył się nieznacznie ma 3,10 cm - skamieniał więc już nie zniknie. Lekarz martwi się co będzie, gdzie ciśnienie w macicy zacznie rosnąć ...czy zawartość drugiego worka nie pęknie i skąd ten płyn który dodatkowo obciąża mi macicę. Na chwilę obecną na 80% dziewczynka, zdrowa - nie znam wymiarów bo ...no bo są inne problemy. W razie krwotoku, plamień do szpitala mam jechać do Warszawy.
Aniołek:
WP_20170328_005.jpg

Córcia:
WP_20170328_001.jpg

Załączniki

• WP_20170328_005.jpg
    WP_20170328_005.jpg
    161,2 KB · Wyświetleń: 344
  • WP_20170328_001.jpg
    WP_20170328_001.jpg
    133,1 KB · Wyświetleń: 335
Wróciłam z mieszanymi uczuciami ...łożysko jest bardzo nisko leży na szyjce ...macica jest bardzo obciążona bo z jakichś powodów płyn z worka owodniowego zamiast się kurczyć z aniołkiem to się nadal wypełnia - nie jest w stanie zlokalizować skąd pobiera łożysko ten płyn. Aniołek zmniejszył się nieznacznie ma 3,10 cm - skamieniał więc już nie zniknie. Lekarz martwi się co będzie, gdzie ciśnienie w macicy zacznie rosnąć ...czy zawartość drugiego worka nie pęknie i skąd ten płyn który dodatkowo obciąża mi macicę. Na chwilę obecną na 80% dziewczynka, zdrowa - nie znam wymiarów bo ...no bo są inne problemy. W razie krwotoku, plamień do szpitala mam jechać do Warszawy.
Aniołek:
Zobacz załącznik 800516

Córcia:
Zobacz załącznik 800517
Gratulacje córki[emoji182] mam nadzieję że żadnych plamien nie będzie. aniołek będzie czuwał nad Wami;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołek:
Zobacz załącznik 800516

Córcia:
Zobacz załącznik 800517

Nessi, trzymam za Ciebie ogromnie kciuki!!! Ogromnie, ogromnie! Musi być wszystko dobrze!

reklama
Łeee, to zmienia postać rzeczy :) to bym powiedziała :) powiedziałabym, że czekałam, żeby się upewnić, że wszystko będzie ok:) pewnie jesteś w trakcie rozmowy... [emoji110]

qdkkj44j6bi2vbec.png

No i powiedziałam :):) Ogromnie mi pogratulowała! Powiedziała, że zdaje sobie sprawę, że nie miałam obowiązku jej tak szybko mówić, ale że jest mi za to wdzięczna. Powiedziała, że mam 100% wsparcia z jej strony, że oczywiście ta rozmowa zostaje między nami. Powiedziała też, że mam robić to co mi potrzeba, że jeżeli potrzebuję zostać w łóżku to tak ma być, że jeżeli potrzebuję zostać w domu to ona też to rozumiem.

Zapewniłam ją, że zrobię wszystko żeby dobrze wywiązywać się z obowiązków. Na co ona odparła, że mam teraz za priorytet numer 1: dziecko i siebie, a resztą wspólnymi siłami ułożymy jak trzeba :)

Cieszę się, że powiedziałam jej już teraz :)

Do góry