MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
Ja w udanym cyklu miałam w 20 owu. @gabrika też
A ile srednio trwaly wasze cykle ? I czy byly regularne ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w udanym cyklu miałam w 20 owu. @gabrika też
Gratulacje córki[emoji182] mam nadzieję że żadnych plamien nie będzie. aniołek będzie czuwał nad Wami;*Wróciłam z mieszanymi uczuciami ...łożysko jest bardzo nisko leży na szyjce ...macica jest bardzo obciążona bo z jakichś powodów płyn z worka owodniowego zamiast się kurczyć z aniołkiem to się nadal wypełnia - nie jest w stanie zlokalizować skąd pobiera łożysko ten płyn. Aniołek zmniejszył się nieznacznie ma 3,10 cm - skamieniał więc już nie zniknie. Lekarz martwi się co będzie, gdzie ciśnienie w macicy zacznie rosnąć ...czy zawartość drugiego worka nie pęknie i skąd ten płyn który dodatkowo obciąża mi macicę. Na chwilę obecną na 80% dziewczynka, zdrowa - nie znam wymiarów bo ...no bo są inne problemy. W razie krwotoku, plamień do szpitala mam jechać do Warszawy.
Aniołek:
Zobacz załącznik 800516
Córcia:
Zobacz załącznik 800517
Wróciłam z mieszanymi uczuciami ...łożysko jest bardzo nisko leży na szyjce ...macica jest bardzo obciążona bo z jakichś powodów płyn z worka owodniowego zamiast się kurczyć z aniołkiem to się nadal wypełnia - nie jest w stanie zlokalizować skąd pobiera łożysko ten płyn. Aniołek zmniejszył się nieznacznie ma 3,10 cm - skamieniał więc już nie zniknie. Lekarz martwi się co będzie, gdzie ciśnienie w macicy zacznie rosnąć ...czy zawartość drugiego worka nie pęknie i skąd ten płyn który dodatkowo obciąża mi macicę. Na chwilę obecną na 80% dziewczynka, zdrowa - nie znam wymiarów bo ...no bo są inne problemy. W razie krwotoku, plamień do szpitala mam jechać do Warszawy.
Aniołek:
Zobacz załącznik 800516
Córcia:
Zobacz załącznik 800517
Nessi tak mi przykro... ale córeczka zobaczysz urodzi się cała i zdrowa. Nie martw się! Będzie wszystko dobrze!Tak zostanie Zabalsamował się
Aha rozumiem... a jak się czujesz?Tak zostanie Zabalsamował się
Łeee, to zmienia postać rzeczy to bym powiedziała powiedziałabym, że czekałam, żeby się upewnić, że wszystko będzie ok pewnie jesteś w trakcie rozmowy... [emoji110]