reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sparky ...
7-png

:D:D

reklama
@Windy91 nie uzywaj brzydkich słów typu"paskudztwo" ja myślę ze przed @@@@@ moze to byc objawem czegos wspanialego ... i tego ci życzę...
@StorAnia dziękuję i to ja się cieszę ze mogę dodać ci otuchy w tych twoich problemach wiesz sama staralam sie 3 latka o dzidzi i wiem jak wielkie takie wsparcie ,pocieszenie i nadzieja sa wazne w takich chwilach.... bedzie dobrze kochana zobaczysz....[emoji173][emoji173]️
Wątpię niestety, obstawiam grypę zoladkowa, mój chrzesniak ostatnio ze żłoba przyniósł [emoji20] zobaczymy jak się sytuacja będzie toczyć [emoji11]
Ale fajny strój na plażę z gobelinu :unsure:
A ja w łeb zachodziłam co to kurna jest ten gobelin [emoji23]

@NeSSi dawaj jutro znać po wizycie! [emoji110] [emoji1]

Luxia pozdrowienia masz .... zobacz jak się pcha jak Cię widzi :D
Zobacz załącznik 800414
A jak Cię nie ma to się chowa :D
Zobacz załącznik 800415
Ależ cudowny widok!! To jest normalnie niesamowite jakiego obcego hodujemy my kobiety w brzuchach :D

A u mnie brak apetytu [emoji15] po okresowym gastro ślad zaginął... Do tego gula w gardle, mdli mnie i odbija mi się wszystkim co tylko... Tragedia, mam nadzieję ze jakiegoś świństwa nie przytargalam...

Oglądam żony Hollywood i piję meliskę, może przejdzie [emoji16]
Ta, juz wierze, ze zastanawiasz sie co to za świństwo, i po głowie ci nie przeszło ze to ciążowe :p

Jutro pysia ...siedzę jak na drożdżach :)

Czekam jutro na dobre wieści!!

StorAnia, od ciebie rownież czekam na dobre wyniki!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry