reklama
renia200
mama Victorki :)
Wątpię niestety, obstawiam grypę zoladkowa, mój chrzesniak ostatnio ze żłoba przyniósł [emoji20] zobaczymy jak się sytuacja będzie toczyć [emoji11]@Windy91 nie uzywaj brzydkich słów typu"paskudztwo" ja myślę ze przed @@@@@ moze to byc objawem czegos wspanialego ... i tego ci życzę...
@StorAnia dziękuję i to ja się cieszę ze mogę dodać ci otuchy w tych twoich problemach wiesz sama staralam sie 3 latka o dzidzi i wiem jak wielkie takie wsparcie ,pocieszenie i nadzieja sa wazne w takich chwilach.... bedzie dobrze kochana zobaczysz....[emoji173][emoji173]️
A ja w łeb zachodziłam co to kurna jest ten gobelin [emoji23]Ale fajny strój na plażę z gobelinu
@NeSSi dawaj jutro znać po wizycie! [emoji110] [emoji1]
bertha
Fanka BB :)
Ależ cudowny widok!! To jest normalnie niesamowite jakiego obcego hodujemy my kobiety w brzuchachLuxia pozdrowienia masz .... zobacz jak się pcha jak Cię widzi
Zobacz załącznik 800414
A jak Cię nie ma to się chowa
Zobacz załącznik 800415
Ta, juz wierze, ze zastanawiasz sie co to za świństwo, i po głowie ci nie przeszło ze to ciążoweA u mnie brak apetytu [emoji15] po okresowym gastro ślad zaginął... Do tego gula w gardle, mdli mnie i odbija mi się wszystkim co tylko... Tragedia, mam nadzieję ze jakiegoś świństwa nie przytargalam...
Oglądam żony Hollywood i piję meliskę, może przejdzie [emoji16]
Jutro pysia ...siedzę jak na drożdżach
Czekam jutro na dobre wieści!!
StorAnia, od ciebie rownież czekam na dobre wyniki!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Magda36
Ja tez lubię. Mam ich 16 sztuk, część mi padła bo załapały jakiegoś pajeczaka od świeżo kupionej palmy. W sumie miałam ich ponad 20. To są jedyne kwiaty które potrafią u mnie wytrzymać dłużej niż miesiąc [emoji12];-) hehe super, ze ktoś tez lubi storczyki :-)
Magda36
Jak jest wszystko ok to lot nie jest problemem. Lepszy 3 godzinny lot niż 12 godzinna jazda samochodem.Wiem, że autem bezpieczniej, ale on chce Majorkę, bo tam Aqualand... Też bym chciała, ale podobno lot w I trymestrze to nie jest dobry pomysł.
Magda36
Trzymam kciuki [emoji110] Odzywaj się. [emoji8]Jutro pysia ...siedzę jak na drożdżach
reklama
marc
Marc a z tym wstyd to chodziło mi o to ze niewiedzialam jak je pielęgnować a nie ze wstyd ze je lubię cos pokrecilam.
Wiem, wiem :-) moze złe odebrałam moja odp :-) ja tez nie potrafiłam z początku i tez wstyd :-)