reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sparky ...
7-png

:D:D

reklama
@Windy91 nie uzywaj brzydkich słów typu"paskudztwo" ja myślę ze przed @@@@@ moze to byc objawem czegos wspanialego ... i tego ci życzę...
@StorAnia dziękuję i to ja się cieszę ze mogę dodać ci otuchy w tych twoich problemach wiesz sama staralam sie 3 latka o dzidzi i wiem jak wielkie takie wsparcie ,pocieszenie i nadzieja sa wazne w takich chwilach.... bedzie dobrze kochana zobaczysz....[emoji173][emoji173]️
Wątpię niestety, obstawiam grypę zoladkowa, mój chrzesniak ostatnio ze żłoba przyniósł [emoji20] zobaczymy jak się sytuacja będzie toczyć [emoji11]
Ale fajny strój na plażę z gobelinu :unsure:
A ja w łeb zachodziłam co to kurna jest ten gobelin [emoji23]

@NeSSi dawaj jutro znać po wizycie! [emoji110] [emoji1]

Luxia pozdrowienia masz .... zobacz jak się pcha jak Cię widzi :D
Zobacz załącznik 800414
A jak Cię nie ma to się chowa :D
Zobacz załącznik 800415
Ależ cudowny widok!! To jest normalnie niesamowite jakiego obcego hodujemy my kobiety w brzuchach :D

A u mnie brak apetytu [emoji15] po okresowym gastro ślad zaginął... Do tego gula w gardle, mdli mnie i odbija mi się wszystkim co tylko... Tragedia, mam nadzieję ze jakiegoś świństwa nie przytargalam...

Oglądam żony Hollywood i piję meliskę, może przejdzie [emoji16]
Ta, juz wierze, ze zastanawiasz sie co to za świństwo, i po głowie ci nie przeszło ze to ciążowe :p

Jutro pysia ...siedzę jak na drożdżach :)

Czekam jutro na dobre wieści!!

StorAnia, od ciebie rownież czekam na dobre wyniki!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry