reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ach te chłopy ... dzwonie do mojego zeby córkę ze szkoły odebrał bo ja sie uczę i co??? I
Przyjechał bez dziecka do
Domu [emoji23][emoji23][emoji23] i teraz jedzie z powrotem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@StorAnia właśnie, nie można przesunąć zabiegu na inny termin? Przecież przypadki chodzą po ludziach, wszystko się może zdarzyć... Ale trzymam kciuki za badanie rybka [emoji8] [emoji110]

A u mnie brak apetytu [emoji15] po okresowym gastro ślad zaginął... Do tego gula w gardle, mdli mnie i odbija mi się wszystkim co tylko... Tragedia, mam nadzieję ze jakiegoś świństwa nie przytargalam...

Oglądam żony Hollywood i piję meliskę, może przejdzie [emoji16]

reklama
ten espiro ladny :) nam sie dlugo podobal bebetto torino, ale jakos opinie nas zniechecily :( poza tym u mnie na ulicy co drugi wozek to torino, a murano strasznie mi sie podoba, jest sliczny i te kolorki, nie wiem tylko jak opinie :)
Murano ma prawie same pozytywy :)
Aaa imię Wiktor przepiękne, też biorę pod uwagę jak się na Gabrysia nie da przekabacić :p

Hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@StorAnia właśnie, nie można przesunąć zabiegu na inny termin? Przecież przypadki chodzą po ludziach, wszystko się może zdarzyć... Ale trzymam kciuki za badanie rybka [emoji8] [emoji110]

A u mnie brak apetytu [emoji15] po okresowym gastro ślad zaginął... Do tego gula w gardle, mdli mnie i odbija mi się wszystkim co tylko... Tragedia, mam nadzieję ze jakiegoś świństwa nie przytargalam...

Oglądam żony Hollywood i piję meliskę, może przejdzie [emoji16]
Haha żony Hollywood :) właśnie z mężem oglądamy i się śmiejemy :-D

Haahha ja też teraz Żony Hollywood :p

@StorAnia kochana moja kciuki trzymam!!! :*
@Windy91 to oby ziolka się nie przydały! :*

@renia200 ja mam na 3 Wiktoria po babci :)

Jej moja mam chciała mi dać na imię Fabiola, ale kochana babunia nie chciała o tym słyszeć :D

Kiepsko się dzisiaj czuję od kilku h, boli podbrzusze, słabo ogólnie... zaraz się kładę...

Mój facet jest ostatnio przekochany, matko, taka zmiana, aż mi ciężko uwierzyć :) nie wiem kiedy się klocilismy ostatnio, jest cudnie... mam nadzieję, że nie zapesze! :p
Ale mam w nim oparcie...

@Windy91 nie uzywaj brzydkich słów typu"paskudztwo" ja myślę ze przed @@@@@ moze to byc objawem czegos wspanialego ... i tego ci życzę...
@StorAnia dziękuję i to ja się cieszę ze mogę dodać ci otuchy w tych twoich problemach wiesz sama staralam sie 3 latka o dzidzi i wiem jak wielkie takie wsparcie ,pocieszenie i nadzieja sa wazne w takich chwilach.... bedzie dobrze kochana zobaczysz....❤❤️

reklama
Do góry