reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@StorAnia kochana ja trzymam kciuki mam nadzieję że tamten wynik to jakiś błąd labu byl!
Ja też dziś słabo spalam myśli i nogi mnie strasznie 'krecily ' pod kołdra gorąco bez kołdry zimno. I tak chyba do 2 w nocy się z kąta w kat turlalam. I myśli myśli myśli. Analiza.
Dziś pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu nie było tak źle. Mialam z szefowa rozmowę starała mnie wesprzeć. Półtorej godziny gadaliśmy i płakała razem ze mną. Chciała mi wybić z głowy badania bo mówi że nic to mi nie da. Ja jej mówię że mi nie chodzi o przeszłość tylko o przyszłość to się zgodziła mi urlopu udzielić.

Gdybym wszystko planowała pod starania to nie wiem czy z domu bym wyszła. Ja mam zarezerwowane wakacje. Jeśli do tego czasu będę w ciąży to super. Możecie zaplanować wakacje np autem będzie bezpieczniej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że autem bezpieczniej, ale on chce Majorkę, bo tam Aqualand... Też bym chciała, ale podobno lot w I trymestrze to nie jest dobry pomysł.

Ja planuje leciec w lecie do Texasu [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja latałam w pierwszym trymestrze na trasie pl-usa i po stanach tez, dobrze sie czułam, tyle ze doprowadzalam pasażerów lazeniem w kółko do kibelka na siku[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry