reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kocham :-D ten jest moj :-)
Uwielbiam je, kocham, pawam do nich miłością :-) i rosną :-)
Ten biały ma rok :) był w spoczynku i niedawno zakwitł znów :-) i juz ma miesiąc te kwiatuszki i jak sztuczne wyglądają :-)
A ten fioletowy dostałam na dzień kobiet :-) od męża

Wogole ja kwiaty uwielbiam :)
Ja mam 5 kwitną na nowo;)
1490639650-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@MartaBarbaraWeronika jesteś dla mnie ogromnym wsparciem. Twoja wiara budzi nadzieję.
Źle się dzisiaj czuję. Martwię się o wyniki, nie wyspałam się, boli mnie głowa. Jeszcze na dodatek pieprzo...a spółdzielnia wymyśliła sobie wymianę balustrad na balkonach!!! Miałam zabudowę balkonu, musiałam wszystko rozebrać, ciekawe czy uda nam się złożyć to do kupy :( jeśli nie to 3 tysiące poszły w błoto :( Teraz jeszcze okazało się, że muszą zrobić nowe wylewki betonowe na balkonach i muszą zerwać moje płytki :( :( :( Wszystkie graty z balkonu wniosłam dziś z D do domu, mieszkamy jak kloszardy :( masakra, co jeszcze???
Wszystkiego mi się odechciewa...
Zbyt mocno się wszystkim przejmujesz. Też tak mam kłębek nerwów:/ mam nadzieję że twoje wyniki jutro będą ok

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ło Matko :) Jeden dzień w pracy a tyle do nadrobienia :)

Kwiatki bardzo lubię ale nie bardzo się z nimi dogaduje :p Mam w domu dwa tylko takie które mnie tolerują i łaskawie dla mnie nie zdychają już od paru lat :) aaaaa no i w tym roku na dzień kobiet storczyka fioletowego dostałam to jeszcze stoi :) o dziwo :)

Gosia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i mam nadzieję że to ostania @ w tym roku :)

Ja urodziny mam jutro a za jakieś 2 dni kończę @ i do roboty :)

Bardzo mnie zainteresowały te wasze wykresy jakby któraś była tak miła i mnie oświeciła co i jak i gdzie to byłabym wdzięczna :)

Hej, dołączam się :)

Staramy się od 2 lat. Próbowaliśmy wiele domowych sposobów, niestety bez większych rezultatów.
Stwierdziliśmy, że od nowego roku poszukamy pomocy u specjalisty.
Trafiliśmy do kliniki Serafin (Link do: Leczenie niepłodności Śląsk, Zabiegi In Vitro - Serafin Clinic - Gliwice) i wygląda na to, że się udało :)
Trzymajcie kciuki, dowiem się wszystkiego na początku kwietnia (Puki co test pokasuje 2 kreseczki!)

A ja dziewczynki od 3dni testy owu pozytywnie mocne,14dc zastrzyk mega pozytywnie 15dc też i dziś 16dc też,okres co 28dni zgłupiałam bo są. Mocne

reklama
Do góry